Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 08. 07. 2025. 19:22

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 271 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next
Author Message
 Post subject: Re: DESTRUCTION!!!!!!
PostPosted: 05. 05. 2009. 23:08 

Joj ciganluka,Schmier je fakat papak nad papcima :lol:

Sinoćnji koncert nemačkih thrash metalaca Destruction, ipak nije održan, a okolnosti su u najmanju ruku poražavajuće.

Prenosimo vam u celosti komentar organizatora, Branka Milosavljevića Frubija (Legacy Promotion).

"Koncert Destruction je otkazan, kao što svi znate. Povraćaj novca od 6. maja (sreda), na onom prodajnom mestu gde ste i kupili kartu.

Evo šta se desilo iz prve ruke. Ovaj koncert je dogovoren nevezano za ono što se desilo na Legacy Festivalu. Destruction, tj. Schmier je znao gde dolazi i kod koga dolazi. Dogovorena je nova cena za nastup Destructiona u Beogradu, opet kažem nevezano za ono što se desilo na Legacy Festivalu. Svi su se složili da je to ok, krenuvši od nas, preko Schmiera i managementa benda. Desilo se sledeće, došli su tek oko 17h, kada je trebala da počne tonska proba, tour manager je izašao sa još nekim govedom da priča odmah sa mnom o honoraru, nije rekao ni dobar dan... No nebitno, čovek radi svoj posao. Rekli su da žele odmah 100% para, što je opet ok i regularno. Mi smo im dali 50% koje smo imali trenutno kod sebe, jer je dogovor da im platimo 2h pre nego što izađu na binu. Ja sam platio 50% manageru i rekao sam mu da ostatak dobija u 21h pre početka izlaska na binu prvog inostranog benda (u ovom poslu važi pravilo ukoliko ne platiš bend pre izlaska na binu u celosti oni ne izlaze na binu i nema koncerta).

Space Eater je trebao da svira od 20:30-21:00. Oni (Destruction) su uzeli 50% i i dalje ignorisali moj zahtev da krenu da istovaraju opremu.

Nakon 45-60 min pregovora sa mangerom, Schmier kreće da priča sa fanovima kako sam ga opet izjebao i kako opet nije dobio svoje pare... U tom trenutku i ja se pojavljujem i kažem mu ispred svih da će dobiti ostatak para u 21h, ako ne dobije može slobodno da se pakuje i da ide... Njemu to nije bilo dovoljno i oko 18:30-19h odlaze u autobus i kreću kući u Germaniju... I to je to. Ovo vam je iz prve ruke, sve ostale rekla kazala su laž i to je to. Došao je ovde da mi vrati za festival i to je to.

Izvinjavamo se svim ljudima što ste morali da trpite ovo sranje, ali jbg. šta da se radi... Naučili smo još jednu vrednu lekciju. U koju pre nismo hteli da poverujemo. Bili smo upozoravani od mnogih ljudi da pazimo šta radimo sa Schmierom, ali jednostavno, ja lično nisam verovao da može neko da bude takav čovek... Procenite sami. Toliko.

P.S. Još jednom se izvinjavamo svim ljudima koji su došli da vide Destruction, posebno ljudima sa strane koji su se iscimali da pređu toliki put i da ne vide bend".
(Izvor: http://www.serbian-metal.org)

:lol: :lol:

Profile  

PostPosted: 06. 05. 2009. 05:45 

govnar pravi, vazda mi je iso na kurac, usro je svaki dobar destruction disk sa svojim presmjesnim vokalom...bolje pjeva i nesho bombarder od njega...

sta je ono zadnje bilo sa njim i sodomom?

Profile  

PostPosted: 06. 05. 2009. 09:47 

"... We were agreed at once and Destruction confirmed their appearance promptly. Furthermore Chris had helpedthem on tour in 1986. After the poster had been finished and printed, Schmier complained about the size of the band logo and asked us to change the layoutaccording to his wishes. We didn't meet his demands.

Of course you could dispute about all this,no question, but we didn't want to be put under pressure by someone. The fact is that Schmier wrote us an e-mail telling us that he is not willing to takepart in this event and that we have to look for another band if we don't changethe poster.

I personally regret his decision, but Iaccept it. It also doesn't make sense to expatiate upon this little controversyon the forums. All this draws off the attention from the actual event.

I'm sure that all those Destruction fansout there would have been happy about their performance, even if there's a"smaller" band logo on the poster. I on my part would never break myfriendship with Schmier because of this trifle.

I hope he thinks the same. We know eachother for 25 years and we always had a lot of fun together! And it should staylike this...
"

...

Obicna nula od covjeka, pored toga sto zadnjih skoro 10 godina ima i nule od albuma

Profile  

PostPosted: 06. 05. 2009. 11:50 
ok ne serite za vokal i albume...vokal je dobar kao i svi albumi sem zadnjeg koji je govno pa i predzadnjeg koji je prosjek...al da je ovoliki supak dalo se vidjet prije par mjeseci sa onim u vezi chrisa (al et ipak ce bit svirka)...a i kad sam mu popljuvo album, zakljuco je odmah temu :mrgreen:
picka :mrgreen:
a sad mu odoh jebat mater personalnim porukama

PostPosted: 06. 05. 2009. 11:52 
THIS THREAD WILL NOT GO ON.

SORRY FOR THOSE WHO GET HURT, THE FANS & THE BAND !

WE TRAVELLED 15 HOURS TO GIVE THIS PROMOTER A SECOND CHANCE. HE FUCKED UP AGAIN.

HE OWES US A LOT OF MONEY FROM OUR LAST SHOW. WE NEVER GET PAYED BUT PLAYED HIS FESTIVAL.

AND AGAIN THIS TIME HE COULD NOT PAY US ONCE AGAIN.

WE PLAYED FOR FREE THE LAST TIME, HE KEPT ON LYING TO US, WE EVEN WERE STUPID ENOUGH TO RETURN.

IF YOU THINK THIS IS OUR FAULT - BURN YOUR DESTRUCTION CDs!

I M VERY DISSAPOINTED...

i opet je zakljuco temu...picka

PostPosted: 06. 05. 2009. 19:27 
Moderator

picketina od covjeka...ne serite za vokal, ali sto jes jes picketina...

Profile  

PostPosted: 06. 05. 2009. 22:53 

Kako su mi pali u očima :shock: Koje pičke,ponašaju se ko kakve rock zvjezde.Definitivno ih ne želim gledati uživo.

Profile  

PostPosted: 07. 05. 2009. 01:51 
Moderator

Sta je trebao svirat za minus?? :o

Dobro je postupio, ne bih ni ja drugacije...

Profile  

PostPosted: 07. 05. 2009. 01:55 

Nameless wrote:
Sta je trebao svirat za minus?? :o

Dobro je postupio, ne bih ni ja drugacije...

Procitaj malo bolje Frubijev tekst!!!

Profile  

PostPosted: 07. 05. 2009. 13:32 
@nameless
i da jeste tako trebali su opet odrzati konc radi fanova, kad su vec dosli jebemu, i vjerovatno bi im radi toga i spomenik digli...bas kad je metalikin album izasao schmier je rekao kako oni mogu prodati govno i imat ce milijune a oni nece da prave komercijalu i hoce da prave dobar thrash za FANOVE...pa nisu madonna jebo ih bog tj. nije SCHMIER MADONNA da se tako ponasha...

ja i dalje volim,obozavam ovaj bend i njihovu muziku i naravski da cu ih slusat, schmier mi je nekada bio idol...nekada

to je to.

PostPosted: 07. 05. 2009. 20:29 
Moderator

jah idola i govana :lol: :lol: :lol:

bolji je idol čak i Branković :lol: :razz:

Profile  

PostPosted: 07. 05. 2009. 20:30 
Moderator

Dude, od ljubavi te oni u minus odose... Vec su mu jednom svirali za fanove, drugi put bi bili retardirani da su to napravili... Retardirani i neozbiljni...
Nisu oni neki lokalni kurcev bend koji svira pod troskom, ljudi u godinama jeote, preputovali 15 sati za otsvirat i poljubili vrata...
Btw. iz prve ruke znam Schmierovu izjavu povodom tog sranja, od jedne djevojke iz Beograda, lik je sasvim u pravu...

Profile  

PostPosted: 09. 05. 2009. 15:20 

Ja sam se najviše iznerviro što sam organizovo prodaju pića ispred skca (lavor-voda-piva), i onda mi je sve propalo.

Profile  

PostPosted: 12. 05. 2009. 21:16 

RNA wrote:
Није он баш толико арогантан у директном контакту, ма шта људи причали. Стварно арогантан лик те не би ни погледао, а он увек размени барем неколико реченица.
Мајк и Марк су много бољи за комуникацију, цареви од људи. Прошле године смо ортак и ја водали њих, Rage и Dark Funeral по Београду и сви су били одлични. Од целе екипе једино је Виктор Смолски био повучен и ћутљив.

kome majku???

Profile  

PostPosted: 13. 05. 2009. 10:53 
:roll:
nidje veze bolan

PostPosted: 20. 07. 2009. 02:12 
TO JE TO...Evo iskupljenja za DEVOLUTION...
ovo ce 99% da bude najbolji live album IKADA
Gledaj ba set liste bog te yebo :shock:

Destruction - The Curse Of The Antichrist - Live In Agony
September 25th, 2009

Image

1. The Butcher Strikes Back
2. Curse The Gods
3. Mad Butcher
4. The Alliance Of Hellhoundz
5. D.E.V.O.L.U.T.I.O.N.
6. Eternal Ban
7. Urge The Greed Of Gain
8. Thrash Till Death
9. Metal Discharge
10. The Damned
11. Cracked Brain
12. Soulcollector
13. Death Trap
14. Unconscious Ruins
15. Life Without Sense
16. The 7 Deadly Sins
17. The Antichrist
18. Thrash Till Death
19. Reject Emotions
20. Total Desaster
21. Bestial Invasion

PostPosted: 21. 07. 2009. 08:02 

šta mislite kolko taj jebeni Destruction traži za nastup, bar okvirno??

Profile  

PostPosted: 21. 07. 2009. 11:51 
ma sigurno nije neka ogromna cifra...cim schmier govori da kad prestanu svirat, nece imat sta da jede :mrgreen:

PostPosted: 01. 08. 2009. 22:25 

1. The Butcher Strikes Back
2. Curse The Gods
9. Metal Discharge
12. Soulcollector
15. Life Without Sense
21. Bestial Invasion

8) Fuck yeah!

A šteta što nikad ove ne sviraju :roll:
Our Oppression
Survive To Die
Die A Day Before You're Born

Profile  

PostPosted: 20. 11. 2009. 18:04 
Destruction - The Curse Of The Antichrist - Live In Agony

PART 1: http://www.mediafire.com/?mjttwqt2mz2
PART 2: http://www.mediafire.com/?m4gaxzawzwr

Ajde, iskupite se za smece zvano Devolution...

Post new topic Reply to topic  [ 271 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]