Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 22. 07. 2025. 15:25

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163 ... 580  Next
Author Message
 Post subject: Re: sport
PostPosted: 16. 05. 2009. 16:53 

ma buraz, eno bruka ovih aktuelnih igraca al niko nije konstantno dobar, osim james-a, lik igra nenormalno... a nije samo on, cijeli tim je dobar. boston je previse slab bez garnett-a, pierce je ofalio u plejofu ovom totalno, i r.allen varira... perkins i davis ih vade najvise... orlando ce vjerovatno ispast sutra (nadam se ovom prenosu, zapad kad prenose previse je kasno... mada svakako svaku utakmicu lige pratim preko sajta u skracenim verzijama, al ovu bi bas volio citavu pogledat) iako je howard stijena... kad bi on bio raspolozen i jos bar turkoglu i lewis mogli bi i oni dobit vrlo lako. volio bi da prodju, boston mi je bezveze bez garnetta. lakersi su realno gledajuci jedina konkurencija cavsima, mada kad se sjetim prve runde ovog plejofa: celtics vs bulls... za ne povjerovat... svasta moze bit... mogu i lakersi ispast sutra... :)

Profile  

PostPosted: 16. 05. 2009. 17:04 

eo veceras ima snimka 6. utakmice od preksinoc ja mislim, orlando-boston, na obn-u u 1:50. a sutra direktan prijenos zadnje, tj. 7. utakmice.

Profile  

PostPosted: 16. 05. 2009. 17:46 

Addi wrote:
ma buraz, eno bruka ovih aktuelnih igraca al niko nije konstantno dobar, osim james-a, lik igra nenormalno... a nije samo on, cijeli tim je dobar. boston je previse slab bez garnett-a, pierce je ofalio u plejofu ovom totalno, i r.allen varira... perkins i davis ih vade najvise... orlando ce vjerovatno ispast sutra (nadam se ovom prenosu, zapad kad prenose previse je kasno... mada svakako svaku utakmicu lige pratim preko sajta u skracenim verzijama, al ovu bi bas volio citavu pogledat) iako je howard stijena... kad bi on bio raspolozen i jos bar turkoglu i lewis mogli bi i oni dobit vrlo lako. volio bi da prodju, boston mi je bezveze bez garnetta. lakersi su realno gledajuci jedina konkurencija cavsima, mada kad se sjetim prve runde ovog plejofa: celtics vs bulls... za ne povjerovat... svasta moze bit... mogu i lakersi ispast sutra... :)

James igra svoju najbolju sezonu i u naponu je snage, pa je to razumljivo, medjutim stoji i da je opcenito momcad dobra.. obrana im dobro ide, a te momcadi osvajaju u zadnje vrijeme.. nastranu objektivna kvaliteta i u napadu, naravno, medjutim vidjelo se i prosle godine da, iako lakersi imaju vise ofenzivnih rijesenja, boston je igrao zustrije i bolju obranu, isto vrijedi i ove godine, samo za cavse, tako da bi ih stavio za prve favorite ipak, al opet kazem, tako su i lakersi prosle godine, pa onda tek naisli na probleme sa motiviranim celticsima koji su imali teskih utakmica, a lakersi su dotad sve lako prolazili, a to bi se moglo i cavsima desiti.. lakersi, jebga, nekako mi djeluju rezerviranije, jedino se na Bryantu vidi da zeli proci i vuce sve ostale, al ostali mi nekako nisu na razini, pa bezveze mora isforsirati dosta suteva, a i dobru obranu na njemu rade limitirajuci ga na duboke skok-suteve.. uglavnom, sumnjam da ce ispasti, al bit ce ekstra utakmica..
Allen je meni pak kralj, kad si vec kod njega.. je da nije konstantan, al je uz Bryanta najbolji suter danasnjice, neovisno sta bilo koja statistika (sto su ionako samo isprazne brojke) pokazivala u ovom momentu, uvijek bi mu dao kljucne suteve..

E, i eto vam Bayerna njaaa.. :D

Profile  

PostPosted: 16. 05. 2009. 18:17 
bravo hoffenheimovci...mislim da im je ovaj remi drazi neg sve pobjede dosad...nek su zajebali bajerna...a werder ce zbog kupova (a i u inat bajernu) glatko pustiti wolfsburgu.
potpuno zasluzeno osvajanje prvenstva

PostPosted: 16. 05. 2009. 18:38 

Archangel wrote:
Addi wrote:

James igra svoju najbolju sezonu i u naponu je snage, pa je to razumljivo, medjutim stoji i da je opcenito momcad dobra.. obrana im dobro ide, a te momcadi osvajaju u zadnje vrijeme.. nastranu objektivna kvaliteta i u napadu, naravno, medjutim vidjelo se i prosle godine da, iako lakersi imaju vise ofenzivnih rijesenja, boston je igrao zustrije i bolju obranu, isto vrijedi i ove godine, samo za cavse, tako da bi ih stavio za prve favorite ipak, al opet kazem, tako su i lakersi prosle godine, pa onda tek naisli na probleme sa motiviranim celticsima koji su imali teskih utakmica, a lakersi su dotad sve lako prolazili, a to bi se moglo i cavsima desiti.. lakersi, jebga, nekako mi djeluju rezerviranije, jedino se na Bryantu vidi da zeli proci i vuce sve ostale, al ostali mi nekako nisu na razini, pa bezveze mora isforsirati dosta suteva, a i dobru obranu na njemu rade limitirajuci ga na duboke skok-suteve.. uglavnom, sumnjam da ce ispasti, al bit ce ekstra utakmica..
Allen je meni pak kralj, kad si vec kod njega.. je da nije konstantan, al je uz Bryanta najbolji suter danasnjice, neovisno sta bilo koja statistika (sto su ionako samo isprazne brojke) pokazivala u ovom momentu, uvijek bi mu dao kljucne suteve..

E, i eto vam Bayerna njaaa.. :D

ma po statistici i jest ja mislim najbolji suter. stvarno je igracina. ma ne vjerujem ni ja da ce lakersi ispast al eto, ko sto i sam kazes moze se i cavsima desit, svjedocio sam milion puta kako jedna ekipa moze da igra savrseno, a za 2 dana propast... i obratno.

Profile  

PostPosted: 16. 05. 2009. 23:39 
Moderator

Borussia Dortmund 6 - 0 Arminia Bielefeld

koje satiranje! i konačno u poziciji za kvalifikaciju za LC :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 17. 05. 2009. 03:26 

kakvi li prenosi lupaju ove s obn-a majku im narkomansku... pustili 3. utakmicu izmedju bostona i orlanda (koja je bila davnih dana u direktnom prijenosu), umjesto 6. :?

Profile  

PostPosted: 17. 05. 2009. 04:21 

Campioni d'italia siamo noi..!

Image

Image

Image

FC INTERNAZIONALE MILANO!

Profile  

PostPosted: 17. 05. 2009. 13:06 
Moderator

cestitke arch...hehe fukare milanske, moracete vi jos pure jesti da dostignete ono sto je juventus uradio...a sljedece godine titula se vraca pravim sampionima!!!

sinoc me je milan pravo obradovao, jos s obzirom na njihova zadnja 2 kola s romom i fiorentinom, mislim da ce juve ipak na to drugo mjesto :D

Profile  

PostPosted: 17. 05. 2009. 13:21 
ja sinoc ne otidjoh na motorijadu zbog Nadala i Djokana...3 minute im je falilo da odigraju najduzi mec ikada na 2 dobivena seta.

p.s.tesko je zadnjih mjesec dana bit navijac reala :oops:

PostPosted: 17. 05. 2009. 13:39 

jebo klubove poput intera i predsjednika poput morattia

Profile  

PostPosted: 17. 05. 2009. 15:53 
Moderator

punkbeg wrote:
jebo klubove poput intera i predsjednika poput morattia

:D

Profile  

PostPosted: 17. 05. 2009. 16:17 
morate vi ni iz cega srati :roll: :roll:
al uvijek

PostPosted: 17. 05. 2009. 16:58 

karine milanske ;-) ;-) mogu ove godine... vidcemo iduce sta ce bit...

Profile  

PostPosted: 17. 05. 2009. 19:07 

Ah, to govorite vec cetiri godine, postala mi vise nekako isprazna demagogija.. :P
Tek dogodine stupaju pravi problemi.. s petom uzastopnom titulom bi to bio rekord talijanske lige, uz Milan ako se ne varam, tako da nimalo ne sumnjam da ce se svi itekako potruditi (pocevsi od samih klubova, institucija, novinara, piskarala, i inih) da se takvo sto ne desi.. bilo kako bilo.. thx nekro..

..Ce solo l'Internazionale Milano..

Profile  

PostPosted: 17. 05. 2009. 21:07 

inter mi je oduvijek bio nekako mrzak, vjerovatno zbog raznoraznih ''velikih'' igraca koji su dolazili u inter. punk urac mi vise raznoraznih ronalda,ibrahimovica, andersona,adriana, figa i ostalih kurac palaca. pogotovo moratti, koji u sezoni redovno napravi promasaj sa najmanje jednim igracem koji je masno placen. I to se nastavlja iz godine u godinu.
No al calcio moderno!

Profile  

PostPosted: 18. 05. 2009. 00:30 
ajmo boston manje od 187 i da mi legnu pare za zupanju :mrgreen:

PostPosted: 18. 05. 2009. 00:55 

punkbeg wrote:
inter mi je oduvijek bio nekako mrzak, vjerovatno zbog raznoraznih ''velikih'' igraca koji su dolazili u inter. punk urac mi vise raznoraznih ronalda,ibrahimovica, andersona,adriana, figa i ostalih kurac palaca. pogotovo moratti, koji u sezoni redovno napravi promasaj sa najmanje jednim igracem koji je masno placen. I to se nastavlja iz godine u godinu.
No al calcio moderno!

To moze stajati, medjutim ne u zadnje vrijeme.. jedino sto toj momcadi fali je jedan pravi, vanserijski kreativac, a inace je tu puno vise u zadnjih 5+ godina igraca koji su dosli za sitnis (npr. Maicon, max 12 mil mozda, danas najbolji desni bek i vrijedi 40 po ponudi Reala), besplatno (najbolji primjer Cambiasso, dusa ekipe), a danas cine okosnicu jedne odlicne momcadi, a to sto si Moratti obicno priusti jednu skupu kupovinu svake godine je bar nesto na sto su se svi interisti navikli i to jednostavno ocekuju, al ni blizu kao nekada, a to je bitna razlika.. ne da mi se sada ici unazad i to jos i kvantificirati.. baza igraca je stvorena, momcad, a to i karakter iste (npr., nekad je 'nezamislivo' bilo da se iscupaju protiv tzv. malih momcadi, izvuku rezultat, preokrenu, dobiju i kad ne igraju leprsavo) i rezultati potvrdjuju..

Profile  

PostPosted: 18. 05. 2009. 04:51 

evo izbaci magic celticse upravo. ubjedljiva pobjeda, jest da boston ima iskusniju i jacu objektivno ekipu, nije bilo garnetta, i orlando puno bolji bio, razigraniji, agresivniji, bezbroj zakucavanja i blokada howarda i suteva turkoglua. zasluzeno stvarno prosli u finale istoka gdje ih cekaju cavsi. pierce i allen totalno zakazali, hajd allen, tu i tamo koja dvojka, al pierce samo sa linije slobodnih, katastrofalna serija za njega. ranije veceras lakersi izbacili rocketse, sada idu na denver u finalu zapada. po nekim statistikama finale bi trebalo da bude lakers vs cavs, sto bi bila krvava utakmica, mada ne zna se jos nista...

Profile  

PostPosted: 18. 05. 2009. 13:06 
Moderator

daoce lakersi ispast, a svi u cavsima noge slomiti...i da denver uzme... :D

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163 ... 580  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]