KoldVoid wrote:
Ofirni do bola...ocito da se trude, svaka cast, al kad je nesto sranje onda je bas sranje. Sluso sam "S One Strane Svjetla"...neznam, nekako sve neinspirisano zvuci, jadno. Cuo sam da u sustini nisu losi momci, al da nemaju pojma. Onaj cetnicki fol im nije trebao...pogotovo ne kao nekim satro Blackerima. Apsurd je stavljati krunu i kokardu u BM, isto koliko i handzar diviziju i neke ostale religijske fasizme. Ideoloski su usrali motku za svagda, a muzika nije dovoljno dobra da garantuje da ce ikoga boliti kurac za ono sto budu pokusavali poslije.
Generalno mi najvise ide na kurac sto se stalno reklamiraju kao nekakav BM kad u sustini nemaju blage veze s tim. Al eto...nek furaju momci sta su poceli, mozda jednog dana nesto bude od toga sto je kvalitetnije nego ono do sada.
HM !!!!
e sada sto se tice grupe INTERFECTOR mislim da su dobra grupa i da imaju VELIKA MUDA!!
Bomber je to najbolje objasnio!
momci su extra aktivni i sviraju gde god mogu ( i to djaba u vecini slucaja!!)) sto i nije slucaj za grupe kod nas!
sama iscrpna borba je jako pozitivna i za pohvalu!
slusao sam ih uzivo i promo disk i mislim da imaju kvalitet ( sto ce se nadam se dokazati i zacepiti usta onima koji neveruju)!
inace album ce se pojaviti u izdanju Rock Express Recordsa ( a za koga drugog kada jedini ti momci u celosti podrzavaju metal i pokusavaju da promene usranu situaciju kod nas)!
sto se tice pesme mother serbia , hm pa dali je neko procitao text te pesme??
dali neko zna o cemu nekada budu teme u black metal-u
e kada to utvrdite onda za tu pesmu recite da je to nekakav CETNICKI FOL!!!!
kada jednom budete shvatili da se metal nevrti samo oko stranih velikana u toj muzici (koji nas znaju bas razocarati) onda cete moci reci da su takve grupe sranje!
dajem veliku podrsku Interfectoru i svim domacim grupama !