Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 23. 06. 2025. 20:57

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 172 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
Author Message
 Post subject: Re: Bonded By Blood, Fueled By Fire, Neurasthenia - 28.5 @MKC
PostPosted: 31. 05. 2009. 10:42 
28.05. ustajanje u 6h...nakon prvog maja prvi puta je pala kisa, fala ti boze puno za to.palim racunar i vidim da nece ni bonded doc, fala mu i za to.
kontam da li fueled by fire vrijedi para,i svog rizika oko faxa i ostalih stvari...VRIJEDI i krecem na fax...
u pola jedan sam sa jos dva old skulera iz lukavca krenuo za zupanju.
na granici su nas jedva pustili zbog nedovoljno para.
dosli smo u SUNCANU jeeee Zupanju oko pola 4 i ujedno bili prvi koji su stigli ..
nasli klub gdje nas je legenda nad svim legendama DEDA castio pivcugama,podijelio plakate i tako to.kasnije stizu jos dva old skulera iz velike gorice (cojk ima majicu Live Unded jebo te hljeb)
malo smo obilazili grad i naletimo na kombi iz kojeg izlaze momci iz neurathesniae i pitaju nas gdje je klub (kontam kasnije da su umjesto njih mogli izac momci i suicidala,tada bih se onesvjestio ko one zenturace kad su gledale elvisa ili bitlse :mrgreen: )
odveli smo ih do kluba i tada pocinju da stizu i ostale ekipe...najvise iz osijeka (ekipa Vortexa i Nekrista)

sta reci, BOLJIH I OLD SKULNIJIH LJUDI JA NE PAMTIM DA SAM IKADA SREO.
nijednog jedinog furaca ili kelje,sve raja i po i sve jebeni texas i prisivke od sodoma do runing wilda OLD JEBENI SKUL
Cuge nam dali na hektolitre i para iako smo trazili samo 18kuna (jbg nije se imalo :mrgreen: )

SVAKA CAST ...ja se nadam da cemo vam se barem priblizno nekada oduziti LEGE :D

i onda koncert...Neurathesmia, prosjecan thrash bend,solidno oderali i tako to...

a onda FUELED BY FIRE...majko mila kako su pomeli (ocekivano)...totalno rasulo,totalni kecevi,totalni rifovi,totalni old jebeni skul...najzesce je bilo na command of the beast, massive execution i thrash is back a za kraj obrada od DEMOLITION HAMMER INFECTIOUS HOSPITAL WASTE.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa PA TO JE TO

ovo je definitivno nadjebalo devastation.

i sad kontam, da je kojim slucajem doso Bonded, ja bi mozda bio u predinfarktnom stanju, da je doso suicidal,imo bi infarkt, da su dosla sva tri benda, umro bih.

nakon koncerta, after parti beton, deda (organizator kakvog malo gdje ima) nam dopustio da se izlezavamo u klubu do 10h.i onda kuca.

Nezaboravan provod i svirka, hvala dedi jos jednom za sve i hvala cijeloj ekipi koja je dosla (nas trojica bili jedini predstavnici BiH, sram da vas bude sve :mrgreen: ) i sjajno nas udomcila.
vidimo se 11.9

P.S. Jebem mater liku koji mi je maznuo majcu Kreatora

PostPosted: 31. 05. 2009. 11:34 

SODOM wrote:

hhahaha :D razumijem te u potpunosti :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 31. 05. 2009. 15:07 

Kao prvo, drago mi je da je svirka dobro prošla,
drugo, nek ti je maznuta, ionako se usmrdila kolko je nosiš, gdje god sma te vidjeo u njoj si bio,
trece, to što kažeš da je sramota što ste samo vas trojica bili, veća je bila sramota kad ti dodju svirat bandovi u tvoj grad pa nećeš da platiš ulaz

Profile  

PostPosted: 31. 05. 2009. 17:52 
koji je tebi kurac majmune jedan :shock:
sto me prozivas dzaba seljacino iz Zavidovica...

boli te kurac sta nosim i koliko dugo nosim, da ne radis slucajno za onaj casopis Skandal???

cuj ne placam ulaz hahahahaha

svasta

ajd zdravo gospon Zak Houdek

bolesnik

PostPosted: 31. 05. 2009. 19:08 

SODOM wrote:
28.05. ustajanje u 6h...nakon prvog maja prvi puta je pala kisa, fala ti boze puno za to.palim racunar i vidim da nece ni bonded doc, fala mu i za to.
kontam da li fueled by fire vrijedi para,i svog rizika oko faxa i ostalih stvari...VRIJEDI i krecem na fax...
u pola jedan sam sa jos dva old skulera iz lukavca krenuo za zupanju.
na granici su nas jedva pustili zbog nedovoljno para.
dosli smo u SUNCANU jeeee Zupanju oko pola 4 i ujedno bili prvi koji su stigli ..
nasli klub gdje nas je legenda nad svim legendama DEDA castio pivcugama,podijelio plakate i tako to.kasnije stizu jos dva old skulera iz velike gorice (cojk ima majicu Live Unded jebo te hljeb)
malo smo obilazili grad i naletimo na kombi iz kojeg izlaze momci iz neurathesniae i pitaju nas gdje je klub (kontam kasnije da su umjesto njih mogli izac momci i suicidala,tada bih se onesvjestio ko one zenturace kad su gledale elvisa ili bitlse :mrgreen: )
odveli smo ih do kluba i tada pocinju da stizu i ostale ekipe...najvise iz osijeka (ekipa Vortexa i Nekrista)

sta reci, BOLJIH I OLD SKULNIJIH LJUDI JA NE PAMTIM DA SAM IKADA SREO.
nijednog jedinog furaca ili kelje,sve raja i po i sve jebeni texas i prisivke od sodoma do runing wilda OLD JEBENI SKUL
Cuge nam dali na hektolitre i para iako smo trazili samo 18kuna (jbg nije se imalo :mrgreen: )

SVAKA CAST ...ja se nadam da cemo vam se barem priblizno nekada oduziti LEGE :D

i onda koncert...Neurathesmia, prosjecan thrash bend,solidno oderali i tako to...

a onda FUELED BY FIRE...majko mila kako su pomeli (ocekivano)...totalno rasulo,totalni kecevi,totalni rifovi,totalni old jebeni skul...najzesce je bilo na command of the beast, massive execution i thrash is back a za kraj obrada od DEMOLITION HAMMER INFECTIOUS HOSPITAL WASTE.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa PA TO JE TO

ovo je definitivno nadjebalo devastation.

i sad kontam, da je kojim slucajem doso Bonded, ja bi mozda bio u predinfarktnom stanju, da je doso suicidal,imo bi infarkt, da su dosla sva tri benda, umro bih.

nakon koncerta, after parti beton, deda (organizator kakvog malo gdje ima) nam dopustio da se izlezavamo u klubu do 10h.i onda kuca.

Nezaboravan provod i svirka, hvala dedi jos jednom za sve i hvala cijeloj ekipi koja je dosla (nas trojica bili jedini predstavnici BiH, sram da vas bude sve :mrgreen: ) i sjajno nas udomcila.
vidimo se 11.9

Ne tuguj imam iznenadjenje za tebe!!!

Svaka cast za DEDU i ekipu , nisam ni sumnjo u dobru organizaciju,i dobru slavonsku dusu :D

Profile  

PostPosted: 31. 05. 2009. 20:56 
deda kraljina,i ko cojk i ko organizator, trebamo i njemu i osijecanima barem priblizno nekad vratiti onakvo gostoprimstvo

ne tugujem,jebat majcu,ionako je pijacarka i mogu je zbavit sutra,al nije fazon drpit majcu a dosli smo svi radi koncerta i dobrog provoda, a vala ako je iko zasluzio da mu se drpi majica to je onda onaj lik koji je nosio Live Undead od slejera, to je vec bogatstvo jebeno i raritet na ovim prostorima a ne enemy of god :mrgreen:

problem je bio sto sam moro onako nabildan da hodam go :mrgreen:

PostPosted: 31. 05. 2009. 21:27 

SODOM wrote:
deda kraljina,i ko cojk i ko organizator, trebamo i njemu i osijecanima barem priblizno nekad vratiti onakvo gostoprimstvo

ne tugujem,jebat majcu,ionako je pijacarka i mogu je zbavit sutra,al nije fazon drpit majcu a dosli smo svi radi koncerta i dobrog provoda, a vala ako je iko zasluzio da mu se drpi majica to je onda onaj lik koji je nosio Live Undead od slejera, to je vec bogatstvo jebeno i raritet na ovim prostorima a ne enemy of god :mrgreen:

Ma vidjo sam ja live unded kod dosta likova,ja mislim da sam je cak vidio u Nuclear Blast katalogu i njemu slicnim...To se u hrvatskoj narucuje naveliko,u ZG-u sam vidio jednog lika sa Sirokim(sarenim tolama,Prisivac SOULFLY) i maja DEKAPITATOR-a :lol: ,al Imam ja nesto drugo u planu za tebe,nesto bolje ;-)

Koju velicinu nosis??

A to je fakat bed,ako nisi imo sta obuc :lol:

Profile  

PostPosted: 31. 05. 2009. 21:58 
mislim da je taj njegov live undead stara barem 10god, pa je old skul i vrijedna :mrgreen:

a nosim haman M
vec si me nabrijo :mrgreen:

p.s. kad smo vec kod iznenadjenja, sta ima od onoga oko hellishovog ljetnjog gostovanja u BiH??

PostPosted: 31. 05. 2009. 22:40 

SODOM wrote:
mislim da je taj njegov live undead stara barem 10god, pa je old skul i vrijedna :mrgreen:

a nosim haman M
vec si me nabrijo :mrgreen:

p.s. kad smo vec kod iznenadjenja, sta ima od onoga oko hellishovog ljetnjog gostovanja u BiH??

Nisam se dugo cuo sa njima,a rekli su mi onda da bi na ljeto (juli/avgust) mogli napravit nesto,aa za to treba ozbiljna organizacija tipa DEDA(mislim da ne bi bilo lose i u zupanji to napravit kad vec imaju dobar klub i dobrog organizatora),il da se to u SA napravi sa Slavom Il Goranom...

Uglavnom pare nisu problem!!!

Profile  

PostPosted: 05. 06. 2009. 14:46 

ja da sam došo isto bi imo lajv anded huhu, tu kad nosim po gradu djeca mi se miču s puta ono:)).
a za taj kreator što ukš reko endles pejn ili teribl sertainti u igri, a ne neki bezvezni enemy ccc oldskuleru:)).

Profile  

PostPosted: 05. 06. 2009. 15:14 

lord krvolok wrote:
SODOM wrote:

Ma vidjo sam ja live unded kod dosta likova,ja mislim da sam je cak vidio u Nuclear Blast katalogu i njemu slicnim...To se u hrvatskoj narucuje naveliko,u ZG-u sam vidio jednog lika sa Sirokim(sarenim tolama,Prisivac SOULFLY) i maja DEKAPITATOR-a :lol: ,al Imam ja nesto drugo u planu za tebe,nesto bolje ;-)

Koju velicinu nosis??

A to je fakat bed,ako nisi imo sta obuc :lol:

ja nosim xl, samo da znas :D

Profile  

PostPosted: 05. 06. 2009. 15:28 

Odkad ti slusas tres? :D

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 172 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

All times are UTC + 1 hour [ DST ]