28.05. ustajanje u 6h...nakon prvog maja prvi puta je pala kisa, fala ti boze puno za to.palim racunar i vidim da nece ni bonded doc, fala mu i za to.
kontam da li fueled by fire vrijedi para,i svog rizika oko faxa i ostalih stvari...VRIJEDI i krecem na fax...
u pola jedan sam sa jos dva old skulera iz lukavca krenuo za zupanju.
na granici su nas jedva pustili zbog nedovoljno para.
dosli smo u SUNCANU jeeee Zupanju oko pola 4 i ujedno bili prvi koji su stigli ..
nasli klub gdje nas je legenda nad svim legendama DEDA castio pivcugama,podijelio plakate i tako to.kasnije stizu jos dva old skulera iz velike gorice (cojk ima majicu Live Unded jebo te hljeb)
malo smo obilazili grad i naletimo na kombi iz kojeg izlaze momci iz neurathesniae i pitaju nas gdje je klub (kontam kasnije da su umjesto njih mogli izac momci i suicidala,tada bih se onesvjestio ko one zenturace kad su gledale elvisa ili bitlse

)
odveli smo ih do kluba i tada pocinju da stizu i ostale ekipe...najvise iz osijeka (ekipa Vortexa i Nekrista)
sta reci, BOLJIH I OLD SKULNIJIH LJUDI JA NE PAMTIM DA SAM IKADA SREO.
nijednog jedinog furaca ili kelje,sve raja i po i sve jebeni texas i prisivke od sodoma do runing wilda OLD JEBENI SKUL
Cuge nam dali na hektolitre i para iako smo trazili samo 18kuna (jbg nije se imalo

)
SVAKA CAST ...ja se nadam da cemo vam se barem priblizno nekada oduziti LEGE
i onda koncert...Neurathesmia, prosjecan thrash bend,solidno oderali i tako to...
a onda FUELED BY FIRE...majko mila kako su pomeli (ocekivano)...totalno rasulo,totalni kecevi,totalni rifovi,totalni old jebeni skul...najzesce je bilo na command of the beast, massive execution i thrash is back a za kraj obrada od
DEMOLITION HAMMER INFECTIOUS HOSPITAL WASTE.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa PA TO JE TO
ovo je definitivno nadjebalo devastation.
i sad kontam, da je kojim slucajem doso Bonded, ja bi mozda bio u predinfarktnom stanju, da je doso suicidal,imo bi infarkt, da su dosla sva tri benda, umro bih.
nakon koncerta, after parti beton, deda (organizator kakvog malo gdje ima) nam dopustio da se izlezavamo u klubu do 10h.i onda kuca.
Nezaboravan provod i svirka, hvala dedi jos jednom za sve i hvala cijeloj ekipi koja je dosla (nas trojica bili jedini predstavnici BiH, sram da vas bude sve

) i sjajno nas udomcila.
vidimo se 11.9
P.S. Jebem mater liku koji mi je maznuo majcu Kreatora