Axeman wrote:
Ovome se možeš nasmijati JEDNOM. JEDNOJ PJESMI. I onda ako imalo imaš veze sa pravim hip-hopom, ako se družiš sa ljudima koji svoj život daju u to, onda shvatiš koliko je ovo degunatntno.
Potpis brate - i ovaj lik a i joÅ¡ mnogo likova koji se Å¡egaÄe na ovakav naÄin (Äitaj: kanaliÅ¡u svoj nedostatak inteligencije) nekome ko je iole shvatio, a kamoli osjetio hip-hop ovo nije niÅ¡ta drugo nego tuÅ¡iranje u vlastitim fekalijama, ili kako ti to pametno reÄe: degutantno

.
I ovo preseravanje i xxx Juice furaÄa koji zabavljaju one koji o Hip-Hopu ne znaju Å¡ta znaÄi ni ono poÄetno H... Isto kao onaj idotluk juggaloo rap ili koje već (way) below IQ average ofiranje. Ne znam s Äime bih ovo uporedio... možda isto kao kad bi ja sad, nakon Å¡to sam pogledao neki smjeÅ¡an black metal spot (mislim onaj gdje su oni corpse-paintaÅ¡i na ljuljaÄama ili Gorgoroth black metal skateboarding, doÅ¡ao i rekao: hahaha jes onaj blek metal smjeÅ¡an - i to vulgarno smjeÅ¡an

. Ne pada mi bolji primjer trenutno na pamet.
SODOM wrote:
ne znam ikoga da daje zivot za hip hop...rekao bih prije da trose tinejdzerske godine na tu furku i onda skontaju koliko je to glupo.
Ti si glup... zapravo možda i najveći glupak u ovom virtuelnom prostoru. Znaš li zašto?
Prvo, zato Å¡to si kontradiktoran: tvoj "oldskul" fim je ekvivalent po suÅ¡tini bilo Äijem "hood" ili "street beat" filmu... Izgubio si perspektivu prije nego si razmislio Å¡ta ćeÅ¡ napisati - ako si ikad uopÅ¡te mislio...
Drugo, zato što pojma nemaš o Hip-Hopu pa ni pravo da ga osuđuješ. No, možda tako osuđuješ i punk, možda... ako je tako onda si redukovan više nego si svjestan.
SODOM wrote:
de mi nadji ijedng repera hip hopera a da ima vise od 4 cenera (mislim na godine)
Ne budi glup

. U Travniku su joÅ¡ krajem devedesetih ljudi od 20 i viÅ¡e furali breakdance i znali ko su Grandmaster Flash i Afrika Bambaataa. Mogu misliti kako je bilo u Tuzli i Sarajevu. ZnaÄi kod nas je bilo hip-hopera koji su to i danas barem djelom - prije nego si ti bio u planu da se praviÅ¡

. Poznajem neke od njih. Ovo se odnosi samo na BiH.
SODOM wrote:
prolazna furka ba...pogotov danas kada najveci broj publike cine djeca od 6-8 razreda i furat ce to do kraja srednje i pnda ajd zdravo...
Pa naravno, u toj dobi se fura - a sretnici koji su istinski u tome se sa istim sažive - možeš reći - to žive ili osjećaju ritam hip-hopa kao ritam otkucaja svoga srca. Opet: pojma nemaš redukovani.
SODOM wrote:
p.s. ja se ovom uvijek mogu smijat
a ja ovima koji se tome smiju

.