Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 21. 06. 2025. 20:37

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 49 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject: SAJO GENGSTA BOG OTAC
PostPosted: 06. 08. 2009. 17:59 
Za OVO (ne znam kako drugacije nazvati tog lika) sam tek sazno prije par mjeseci kad mi je andrej poslao par linkova...

Nema sanse da se ovako nesto moze nadjebat
Beton svih betona

za dobro raspolozenje vise ne pustam Presley was suckera vec ovo

evo nekoliko linkova najzajebanijeg lika na Balkanu... ili barem u Labinu

Ona je tu : http://www.youtube.com/watch?v=0CGBGWDk ... re=related

Droga : http://www.youtube.com/watch?v=k8-VjXr- ... re=related

:lol: Moja Zurka : http://www.youtube.com/watch?v=YFQmCsG6 ... re=related

Gangsteri : http://www.youtube.com/watch?v=_oF6WzBP ... re=related

:lol: Gangsta Stvari :http://www.youtube.com/watch?v=cgkBgkI-SCY&feature=related

:lol: :lol: Sajo Life : http://www.youtube.com/watch?v=hizSI6BS ... re=related

himna Gangsta Sajo : http://www.youtube.com/watch?v=MvXvCYZwGIg :lol: :lol:

i za kraj 2 lajv stvarke (et momak doceko i svoij koncert bokte)

Ona je tu (Live in Uljanik) : http://www.youtube.com/watch?v=0-be4hPGb4c

Sajo Gangsta (live): http://www.youtube.com/watch?v=kYmAK046 ... re=related

za dodatni smijeh tu su i komentari na jutobiju gdje sajo svakom objasnjava zasto je to tako ispalo

a ako budete imali vremena posjetite mu i spejs i procesljajte po slikama :lol:

http://www.myspace.com/sajogangsta

Long Live Sajo

Post subject: Re: SAJO GENGSTA BOG OTAC
PostPosted: 06. 08. 2009. 18:48 
Moderator

Ovome se možeš nasmijati JEDNOM. JEDNOJ PJESMI. I onda ako imalo imaš veze sa pravim hip-hopom, ako se družiš sa ljudima koji svoj život daju u to, onda shvatiš koliko je ovo degunatntno.

Profile  

PostPosted: 06. 08. 2009. 19:03 
ne znam ikoga da daje zivot za hip hop...rekao bih prije da trose tinejdzerske godine na tu furku i onda skontaju koliko je to glupo.

de mi nadji ijedng repera hip hopera a da ima vise od 4 cenera (mislim na godine)

prolazna furka ba...pogotov danas kada najveci broj publike cine djeca od 6-8 razreda i furat ce to do kraja srednje i pnda ajd zdravo...

p.s. ja se ovom uvijek mogu smijat

PostPosted: 06. 08. 2009. 19:07 

ovaj je sigurno istog kalibra ko' Sejo...inače je lik iz mog grada,služi samo za podjeb...

http://www.youtube.com/watch?v=ZyVDzDQJdFk

ovo je VRH ...
(obavezno poslusajte,pogotovo prvi VERSE )

cure bez kulture
http://www.youtube.com/watch?v=33nJBgMZM4k&feature=related

Profile  

PostPosted: 06. 08. 2009. 19:20 
Moderator

Axeman wrote:
Ovome se možeš nasmijati JEDNOM. JEDNOJ PJESMI. I onda ako imalo imaš veze sa pravim hip-hopom, ako se družiš sa ljudima koji svoj život daju u to, onda shvatiš koliko je ovo degunatntno.

Potpis brate - i ovaj lik a i još mnogo likova koji se šegače na ovakav način (čitaj: kanališu svoj nedostatak inteligencije) nekome ko je iole shvatio, a kamoli osjetio hip-hop ovo nije ništa drugo nego tuširanje u vlastitim fekalijama, ili kako ti to pametno reče: degutantno ;-) .

I ovo preseravanje i xxx Juice furača koji zabavljaju one koji o Hip-Hopu ne znaju šta znači ni ono početno H... Isto kao onaj idotluk juggaloo rap ili koje već (way) below IQ average ofiranje. Ne znam s čime bih ovo uporedio... možda isto kao kad bi ja sad, nakon što sam pogledao neki smješan black metal spot (mislim onaj gdje su oni corpse-paintaši na ljuljačama ili Gorgoroth black metal skateboarding, došao i rekao: hahaha jes onaj blek metal smješan - i to vulgarno smješan ;-) . Ne pada mi bolji primjer trenutno na pamet.

SODOM wrote:
ne znam ikoga da daje zivot za hip hop...rekao bih prije da trose tinejdzerske godine na tu furku i onda skontaju koliko je to glupo.

Ti si glup... zapravo možda i najveći glupak u ovom virtuelnom prostoru. Znaš li zašto?

Prvo, zato što si kontradiktoran: tvoj "oldskul" fim je ekvivalent po suštini bilo čijem "hood" ili "street beat" filmu... Izgubio si perspektivu prije nego si razmislio šta ćeš napisati - ako si ikad uopšte mislio...

Drugo, zato što pojma nemaš o Hip-Hopu pa ni pravo da ga osuđuješ. No, možda tako osuđuješ i punk, možda... ako je tako onda si redukovan više nego si svjestan.

SODOM wrote:
de mi nadji ijedng repera hip hopera a da ima vise od 4 cenera (mislim na godine)

Ne budi glup ;-) . U Travniku su još krajem devedesetih ljudi od 20 i više furali breakdance i znali ko su Grandmaster Flash i Afrika Bambaataa. Mogu misliti kako je bilo u Tuzli i Sarajevu. Znači kod nas je bilo hip-hopera koji su to i danas barem djelom - prije nego si ti bio u planu da se praviš ;-) . Poznajem neke od njih. Ovo se odnosi samo na BiH.

SODOM wrote:
prolazna furka ba...pogotov danas kada najveci broj publike cine djeca od 6-8 razreda i furat ce to do kraja srednje i pnda ajd zdravo...

Pa naravno, u toj dobi se fura - a sretnici koji su istinski u tome se sa istim sažive - možeš reći - to žive ili osjećaju ritam hip-hopa kao ritam otkucaja svoga srca. Opet: pojma nemaš redukovani.

SODOM wrote:
p.s. ja se ovom uvijek mogu smijat

a ja ovima koji se tome smiju :lol: .

Profile  

PostPosted: 06. 08. 2009. 19:30 
glupani jedni, isao sam na Hip Hop "svirke" i vidio sam ko cini publiku i sve mi je jasno...dobro poznajem oko 20tak likova koji snimaju neke stvari a nemaju pojma ko su Run Dmc...samo pljuju jedni po drugima, sve neki kruovi ovom ono...jebat to...sajo se ne zajebava i u tom je cijela poenta sto znaci da nije degutantno...

a nedostatak inteligencije najvise je pokazao onaj sharanov projekat...

PostPosted: 06. 08. 2009. 19:40 
Moderator

Kao da nigdje na svijetu nema sličnih skupina različitih subkultura, npr. malodobnih metalaca koji otkrivaju Iron Maiden svijet i sve im je drugo, ne nepoznato - već mrsko. Niti onih skupina metalaca koji se samo prepiru i takmiče ko poznaje više, ili oldskulnije bendove a pojma nemaju šta je metal. Ja nisam metalac ali mogu prepoznati nekoga ko to fura isprazno i nekoga ko to, ajmo reći živi.

Sajo je degutantan... Rap lyrics are ment to capture the world around in frame of reason and colour it with inteligence of one's own intellect. Inače bi rap bio: bla, bla, bla - rima za rimom čiji diskurs je linija besmisla.

Profile  

PostPosted: 06. 08. 2009. 19:42 
Moderator

skontajte koliko je osamdesetih bilo kod nas bendova koji su krenuli svirat kad su culi sweet metal, da je bilo interneta, bio bi cirkus. tako je to s masovnom produkcijom i trendom, ovakve stvari se moraju pojavljivat, ha ja
rodjaka Elmu ne podjebavaju, on je dio scene 'averu, a de je genij - jest. a SODOME tišu, izletio si ko nikad.

Profile  

PostPosted: 06. 08. 2009. 19:45 
nemozes poredit metalce i hip hopere NIKAKO...da su metalci suplje glave poput hip hopera Metalika bi u svako trecem textu jebala majku ajron mejdenu i tako to...hip hop sem kruova nema zajednicu...sami sebe pljuju umjesto da se medjusobno podrzavaju sto nema nigdje...o komercijalnom hip hopu necu ni da procam,zna se koliko je to tek smece...

PostPosted: 06. 08. 2009. 19:57 
OK ovo je otislo dje ne treba sve zbog Sharana koji ne moze bit opusten i mora glumit ovna i zbog artredisa kojem je prva ljubav Hip Hop...shvatam sto ste se naljutili pa vas moram upitati da li ste gledali onaj spot Systema gdje u pozadini pici shaban ili kad onaj lik pjeva Udara gitaru taj metalac, ili oni metalci sto sviraju a u pozdain pici takodje neki utruhli narodnjak??

i jel bilo zanimljivo/smijesno barem u neku ruku??

jesul se metalci trebali naljutiti na to i govoriti da je to degutantno...ljudi opustite se ba ,jebem vam principe...

PostPosted: 06. 08. 2009. 20:15 
Moderator

nemoj tako, ti ljudi žive hip hop :razz:

Last edited by biafra on 06. 08. 2009. 20:38, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 06. 08. 2009. 20:21 

Rispekt nigeers

:mrgreen:

Profile  

PostPosted: 06. 08. 2009. 20:43 
biafra wrote:
nemoj tako, ti ljudi žive hip hop :razz:

shta, kad idu ulicom poskakuju???

PostPosted: 06. 08. 2009. 23:29 

Joj naletio sam ja na ovog lika davno,al nisam obraco tolko paznju jer sam konto da je sve zajebancija :D

Slika na myspaceu su najjace,jos kad vidis kako ga ljudi loze komentarima :lol: :lol:

Profile  

PostPosted: 07. 08. 2009. 00:48 
Eh bas to..kad ga one silne picke hvale i govore da je zajeban i sexy :lol: :lol:

PostPosted: 07. 08. 2009. 01:11 

ooj bože , bože i bože :D :loooooooooooooool jebeni LOL:

Profile  

PostPosted: 07. 08. 2009. 01:44 

Ej Tereza je full lijepa...kao macka ispod repa... ja i ti bi bili ljepsi par...rispekt

ma ko je ta??
lijepa je ali ima veču glavu nego ti..
znači ima mozak
hahahahah

isssssssseeeeeeee kako preopako ghetto mjestoo!!!!!!!!vau di je too???????

too gangsta to handle...posebno ova kanta u kutu...

E TO TO,TO TE JA PITAM.UNDERGROUND BABY

dobar si sajoo...boli te k....

sta se hvatas za sisu hhhhh

david beckham je nula za tebe!prava frizurica za jednog gengsta repera!cak bi i 50 cent poželijo takvu!a i ambijent je baš gengsta kuhinjski elementi i ranih 70tih!di ces bolje!

Evading Downfall (recor… Svidjas se mojoj jaranici...bas mi govori da si "sladak"...standardna ba zenska prica,znas vec...sigurno imas puno takvih...

pa ti si kralj jebiga... drago nam je da Istra ima takvog talenta.., to se samo jednom ra,,a

e dechko, pa tvoja zurka je ful kul
ali...
chemu 6 istih slika?..
xD

Profile  

PostPosted: 07. 08. 2009. 12:26 

moj život nije imao smisla dok nisam čuo Saju

Profile  

PostPosted: 07. 08. 2009. 17:19 
Moderator

SODOM wrote:
glupani jedni, isao sam na Hip Hop "svirke" i vidio sam ko cini publiku i sve mi je jasno...dobro poznajem oko 20tak likova koji snimaju neke stvari a nemaju pojma ko su Run Dmc...samo pljuju jedni po drugima, sve neki kruovi ovom ono...jebat to...sajo se ne zajebava i u tom je cijela poenta sto znaci da nije degutantno...

a nedostatak inteligencije najvise je pokazao onaj sharanov projekat...

Sine, kad čujem jedan jedini riff, bio old school ili ne, odsviran tvojim rukama - imaš pravo da pričaš. Znaš, nikad nisam smatrao da je potrebno da nešto uradiš da bi mogao kritikovati, ali u tvom slučaju - sine, ja ti tata mogu biti, zato začepi labrnju što prije i ne kenjaj o onome o čemu pojma nemaš.

SODOM wrote:
OK ovo je otislo dje ne treba sve zbog Sharana koji ne moze bit opusten i mora glumit ovna i zbog artredisa kojem je prva ljubav Hip Hop...shvatam sto ste se naljutili pa vas moram upitati da li ste gledali onaj spot Systema gdje u pozadini pici shaban ili kad onaj lik pjeva Udara gitaru taj metalac, ili oni metalci sto sviraju a u pozdain pici takodje neki utruhli narodnjak??

i jel bilo zanimljivo/smijesno barem u neku ruku??

jesul se metalci trebali naljutiti na to i govoriti da je to degutantno...ljudi opustite se ba ,jebem vam principe...

To što TI NEMAŠ PRINCIPA ne znači da se ja moram opustiti i biti lik koji kači slike krava i sliku Sene M stavlja na profil. Odjebi Sodome, molim te. A ako te baš interesuje ima li likova koji su četiri banke prekucali - ne znam ni ja nijednog, ali znam da ih ima hrpa old skulera (kako si mi samo jebeno zgadio tu riječ) u TZ, koja je Meka BH Hip Hopa.

Profile  

PostPosted: 07. 08. 2009. 18:01 
kome ti mozes otac bit??? ti jedino mozes glumit one patuljke kraj djeda mraza ilitiga bajram dede...

da znas da cu do sutra napravit myspace pa uzivaj u mojim riffovima kolko ti srce hoce...

ne moras kacat Sennu M al vala koga boli kurac kako se peru solje poslije ispijanja kafe/ kahve /kave...

p.s. Meka se pise sa 2 "k" gospon "novinar"

Last edited by SODOM on 07. 08. 2009. 18:10, edited 1 time in total.

Post new topic Reply to topic  [ 49 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]