Frau wrote:
PROVOKATOR wrote:
Pa ima jedno drvo u stvarnom zivotu koje se zove "posao". Ja svoje pare tu berem. Jeste da je potesko i namucim se ponekad, ali ih ima... svake godine sve vise i vise rode.
Ako ide 4 ljudi u autu, sa spavanjem, hranom, cuganjem i svim putnim troskovima te izadje oko 230 KM po osobi. Potrosi jos 100 KM na CD-ove, majice i sl. Ako ti je za dvodnevni fest na kojem nastupaju "mrak" bendovi previse dati 350 KM, a pri tome otici 750 kilometara dalje od Sarajeva i uzivati i zajebavati se, onda si definitivno fulila temu. Sorry.
ima nas koji nemamo te novce a ni mogucnost zaposlenja.... tebi ako su starci mogli izdvajat tolke pare dok nisi radio..za dva jebena dana onda si ti jedan tatin i mamin bogati sin.....ne znaci da su i svi ostali...

Ne znam da li bih se smijao ili plakao citajuci tvoj post.
Mogucnost zaposlenja ima SVAKO, zapamti to. Jedino ako nisi 100% invalid prikovan za kolica ili mentalno ili fizicki onesposobljena za obavljanje bilo kakvog posla. Ako jesi, ja ti se ovim putem javno ispricavam.
Posla ima NA SVE STRANE, zapamti i to. Samo je bitno da li ZELIS ILI NE ZELIS RADITI. Meni nije bilo iz ponizenja prenositi cumur ili kopati kanale (a i jos neki koji su prosle godine isli na Balkaniku su kopali kanale da bi otisli na fest) kada mi je trebala lova za nesto. Ti si ocigledno student nekog fakulteta i mislis da si bogom dana i da te posao ceka iza coska samo zato sto imas kao neki papir. E pa, k...., nema! Nego zasuci rukave, potrudi se malo u zivotu, pa ces vidjeti da i tebe ceka tvoje "drvce" o kojem sam pisao.
Da sam bog'do tatin i mamin bogati sin, mislis da bih sjedio u ovoj rupi od grada i prepucavao se s tobom. Dream on...
NEgo, da ne zachatavamo...
BRUNO & BRUNO... Sharan ce vas zvati danas ili sutra. Nas dvojica dolazimo! Bruno (zenski), nista jedna noc, idemo obje dok se boje ne rastope. A sharan ce vam izloziti plan kako smo mi to zamislili, pa vam se mozda i svidi