Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 20. 06. 2025. 17:10

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 28 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: BRIS TATON R.I.P.
PostPosted: 29. 09. 2009. 16:07 

danas je umro momak kojeg su huligani istukli pred utakmicu partizan-tuluz koja se odigrala 17.septembra

:roll:

Profile  

Post subject: Re: BRIS TATON R.I.P.
PostPosted: 29. 09. 2009. 16:21 

Po 20 godina robije svima...

Profile  

PostPosted: 29. 09. 2009. 18:04 

black wrote:
Po 20 godina robije svima...

Profile  

PostPosted: 29. 09. 2009. 18:34 
Moderator

Ev i New York Times piše..nađoh link na FB.

http://www.nytimes.com/reuters/2009/09/29/sports/sports-uk-soccer-europe-serbia-death.html?_r=1

Profile  

PostPosted: 29. 09. 2009. 18:56 
Moderator

Poremecen svijet... fuj...

Profile  

PostPosted: 29. 09. 2009. 19:13 

sudice im se za tesko ubistvo a maximalna kazna je 40godina.
nisam ovo pisao zato sto je to samo jedan od ruznih dogadjaja,nego zato sto se to desava i u bosni,i o tome se cuti.nase drugare koji su se ove godine vracali sa gostovanja kamenovali su u mostaru i zapalili im autobus dok su bili u njemu,te su se pukom srecom izvukli ne ozlijedjeni i sa glavom na ramenima.

majmunima nije mjesto na ulici nego po zatvorima i zološkim vrtovima.

a isto mi se cini da su regularni gradjani previse picke da bilo sta urade ako im se nesto desava pred ocima.sve je otislo u qrac.

Profile  

PostPosted: 29. 09. 2009. 19:17 
u Mramoru je bio masakr...policajci udarali i djecu od 12-13 god...

par jarana ima unutrasnje podlijeve...

PostPosted: 29. 09. 2009. 19:20 

SODOM wrote:
u Mramoru je bio masakr...policajci udarali i djecu od 12-13 god...

par jarana ima unutrasnje podlijeve...

:shock: :shock:

Kakav li je borin komentar na to :lol:

Profile  

PostPosted: 29. 09. 2009. 19:30 
au covjece :mrgreen:

PostPosted: 29. 09. 2009. 21:13 

stoka maloumna

Profile  

PostPosted: 29. 09. 2009. 22:54 
Moderator

pobiti govna..govna maloumna, ubili ga i to palicama, lancima od bicikla, nema cime ga nisu tukli, jebo im partizan mater smrdljivu, ko im je kriv sto su izgubili...za te majmune ne postoji ni zatvor ni rehabilitacija, nego odmah likvidacija.

Profile  

PostPosted: 30. 09. 2009. 16:10 

e incident se desio prije utakmice,i to dok je njih par sjedilo u jednom kaficu u centru grada..

Profile  

PostPosted: 01. 10. 2009. 12:58 

Problem je u glavama. Sve je vise klinaca koji uopste ne razmisljaju. Idol im je matori retard iz kvarta koji je ceo zivot proveo duvajuci lepak i moze da uradi 50 zgibova ( to mu je najveca vrlina ). Ako neko vec ima problem sa agresijom, zasto ne trenira boks ili nesto, pa ne bude faca u ringu? Nista se nece promeniti dok se svi ne slozimo i ne pocnemo zajedno da menjamo stvari. I od svega mi je najvise preko glave, onih kojima je takvih i slicnih ...... preko glave, a kada treba nesto raditi, nigde ih nema. Krajnje je vreme da se osvestimo. Srbija je cela u problemu. Sve me podseca na horor film 28 dana, ljudi kao da su inficirani besom i da samo cekaju razlog da nekog zveknu. Doslo je vreme da stvarno budemo svi povezani i zajedno u cilju stvaranja jednog kulturnog i osvescenog drustva i da svako doprinese onoliko koliko moze. Iako nama mozda izgleda tesko verovatno, jos uvek se podrska pruza ubicama na raznim naci i sl. sajtovima. Ja licno ne razumem, odakle potreba za takvim imbecilizmom da se grupa mladih ljudi, udruzi i da lancima i oruzijem ubije coveka? Prvo sto je gest apsolutno kukavicki...Steta sto ti mladi ljudi nisu uzeli gitaru ili upisali zajedno neki sport ili blejali u jednu tacku, umesto toga postali su ubice, svojom odlukom...Zar nije lepse biti vrstan muzicar, dobar sportista, okruzen prijateljima koji te vole zbog onoga sto jesi, a ne zato sto ti krijes njegovu krvavu palicu? Zar nije bolje imati devojku koja te voli, a ne koja te se plasi?!
Zar nije logicno biti ono najbolje sto mozes biti? Ostvariti svoj potencijal maksimalno?

Profile  

PostPosted: 01. 10. 2009. 17:53 

to je to

Profile  

PostPosted: 01. 10. 2009. 18:13 
Moderator

Nemanja wrote:
Problem je u glavama. Sve je vise klinaca koji uopste ne razmisljaju. Idol im je matori retard iz kvarta koji je ceo zivot proveo duvajuci lepak i moze da uradi 50 zgibova ( to mu je najveca vrlina ). Ako neko vec ima problem sa agresijom, zasto ne trenira boks ili nesto, pa ne bude faca u ringu? Nista se nece promeniti dok se svi ne slozimo i ne pocnemo zajedno da menjamo stvari. I od svega mi je najvise preko glave, onih kojima je takvih i slicnih ...... preko glave, a kada treba nesto raditi, nigde ih nema. Krajnje je vreme da se osvestimo. Srbija je cela u problemu. Sve me podseca na horor film 28 dana, ljudi kao da su inficirani besom i da samo cekaju razlog da nekog zveknu. Doslo je vreme da stvarno budemo svi povezani i zajedno u cilju stvaranja jednog kulturnog i osvescenog drustva i da svako doprinese onoliko koliko moze. Iako nama mozda izgleda tesko verovatno, jos uvek se podrska pruza ubicama na raznim naci i sl. sajtovima. Ja licno ne razumem, odakle potreba za takvim imbecilizmom da se grupa mladih ljudi, udruzi i da lancima i oruzijem ubije coveka? Prvo sto je gest apsolutno kukavicki...Steta sto ti mladi ljudi nisu uzeli gitaru ili upisali zajedno neki sport ili blejali u jednu tacku, umesto toga postali su ubice, svojom odlukom...Zar nije lepse biti vrstan muzicar, dobar sportista, okruzen prijateljima koji te vole zbog onoga sto jesi, a ne zato sto ti krijes njegovu krvavu palicu? Zar nije bolje imati devojku koja te voli, a ne koja te se plasi?!
Zar nije logicno biti ono najbolje sto mozes biti? Ostvariti svoj potencijal maksimalno?

Ovim si upravo od rijeci do rijeci opisao situaciju u Sarajevu.
Isto sranje samo druga imena i prezimena ocito... ko kad je isti mentalitet gradova, oba su u kurcu...

Uostalom, sto se ovdje nije digla pobuna oko navijackih smrti. Izginulo ih je gro u tucama i sl. Sto Hordi zla, sto Manijaka, sto onih Robijasa iz Zenice... mislim wtf, ok, vas izbor,... al brate, dokle vise?
Eno, Vuk i Herak koji su ubili onog decka nedavno (procijevili mu glavu metcima u kaficu u kojem je radio jer im nije htio posluzit pice i pustit pjesmu) su balavurdija manje-vise.. 87 i 88 godista il stavec, a nije prvi put da su ovako sto nekom napravili pa se prije nije sralo... a poenta je, obojica su clanovi Hordi Zla bili koliko ja znam (l je bio samo jedan)... jbg, ne kazem da su svi navijaci takvi, ima i ekipe medju njima, al ovo... cisto i po kratkom postupku likvidirat, bez milosti brate..
Isto i s tim Srbima treba uradit sto su tog Francuza ubili. Jebo vas zatvor covjece.

Profile  

PostPosted: 01. 10. 2009. 18:23 

Nameless wrote:
Nemanja wrote:

Ovim si upravo od rijeci do rijeci opisao situaciju u Sarajevu.
Isto sranje samo druga imena i prezimena ocito... ko kad je isti mentalitet gradova, oba su u kurcu...

Uostalom, sto se ovdje nije digla pobuna oko navijackih smrti. Izginulo ih je gro u tucama i sl. Sto Hordi zla, sto Manijaka, sto onih Robijasa iz Zenice... mislim wtf, ok, vas izbor,... al brate, dokle vise?
Eno, Vuk i Herak koji su ubili onog decka nedavno (procijevili mu glavu metcima u kaficu u kojem je radio jer im nije htio posluzit pice i pustit pjesmu) su balavurdija manje-vise.. 87 i 88 godista il stavec, a nije prvi put da su ovako sto nekom napravili pa se prije nije sralo... a poenta je, obojica su clanovi Hordi Zla bili koliko ja znam (l je bio samo jedan)... jbg, ne kazem da su svi navijaci takvi, ima i ekipe medju njima, al ovo... cisto i po kratkom postupku likvidirat, bez milosti brate..
Isto i s tim Srbima treba uradit sto su tog Francuza ubili. Jebo vas zatvor covjece.

Likvidirati, u našoj državi? Na balkanu? Ovde ubice dobijaju godinu dvije. A te navijačke huligane, sve na doživotnu da se mene pita. On prljaju obraz svim navijačima pa čak i naciji. Srbi su zbog 10, 20 ili 30 kretena ispali neandertalci. Inače se uvijek sudi prema pojedincima. U svemu. Počevši od toga pa do nacionalnosti, politike, rata i ostalih sranja...

Profile  

PostPosted: 01. 10. 2009. 19:22 
Moderator

Istina...

Samo i dalje mislim da treba smrtnu uvest. Jebat im mater...

Profile  

PostPosted: 01. 10. 2009. 19:25 

ma ta dvojica su bili u navijackim vodama prije nego su krenuli tim ozbiljnijim kriminalnim putem, koliko ja znam... al to nije ni bitno, bitno je da ih treba ubit, na ovaj il onaj nacin...

Profile  

PostPosted: 01. 10. 2009. 21:51 

Nameless wrote:
Istina...

Samo i dalje mislim da treba smrtnu uvest. Jebat im mater...

Meni je gore čitav život luditi u zatvoru nego da me ubiju..ali onako, u samicu ili sl.

Profile  

PostPosted: 01. 10. 2009. 23:05 

to su stvarno poremeceni ljudi, iskompleksirane i bolesne osobe :?

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 28 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]