Nemanja wrote:
Problem je u glavama. Sve je vise klinaca koji uopste ne razmisljaju. Idol im je matori retard iz kvarta koji je ceo zivot proveo duvajuci lepak i moze da uradi 50 zgibova ( to mu je najveca vrlina ). Ako neko vec ima problem sa agresijom, zasto ne trenira boks ili nesto, pa ne bude faca u ringu? Nista se nece promeniti dok se svi ne slozimo i ne pocnemo zajedno da menjamo stvari. I od svega mi je najvise preko glave, onih kojima je takvih i slicnih ...... preko glave, a kada treba nesto raditi, nigde ih nema. Krajnje je vreme da se osvestimo. Srbija je cela u problemu. Sve me podseca na horor film 28 dana, ljudi kao da su inficirani besom i da samo cekaju razlog da nekog zveknu. Doslo je vreme da stvarno budemo svi povezani i zajedno u cilju stvaranja jednog kulturnog i osvescenog drustva i da svako doprinese onoliko koliko moze. Iako nama mozda izgleda tesko verovatno, jos uvek se podrska pruza ubicama na raznim naci i sl. sajtovima. Ja licno ne razumem, odakle potreba za takvim imbecilizmom da se grupa mladih ljudi, udruzi i da lancima i oruzijem ubije coveka? Prvo sto je gest apsolutno kukavicki...Steta sto ti mladi ljudi nisu uzeli gitaru ili upisali zajedno neki sport ili blejali u jednu tacku, umesto toga postali su ubice, svojom odlukom...Zar nije lepse biti vrstan muzicar, dobar sportista, okruzen prijateljima koji te vole zbog onoga sto jesi, a ne zato sto ti krijes njegovu krvavu palicu? Zar nije bolje imati devojku koja te voli, a ne koja te se plasi?!
Zar nije logicno biti ono najbolje sto mozes biti? Ostvariti svoj potencijal maksimalno?
Ovim si upravo od rijeci do rijeci opisao situaciju u Sarajevu.
Isto sranje samo druga imena i prezimena ocito... ko kad je isti mentalitet gradova, oba su u kurcu...
Uostalom, sto se ovdje nije digla pobuna oko navijackih smrti. Izginulo ih je gro u tucama i sl. Sto Hordi zla, sto Manijaka, sto onih Robijasa iz Zenice... mislim wtf, ok, vas izbor,... al brate, dokle vise?
Eno, Vuk i Herak koji su ubili onog decka nedavno (procijevili mu glavu metcima u kaficu u kojem je radio jer im nije htio posluzit pice i pustit pjesmu) su balavurdija manje-vise.. 87 i 88 godista il stavec, a nije prvi put da su ovako sto nekom napravili pa se prije nije sralo... a poenta je, obojica su clanovi Hordi Zla bili koliko ja znam (l je bio samo jedan)... jbg, ne kazem da su svi navijaci takvi, ima i ekipe medju njima, al ovo... cisto i po kratkom postupku likvidirat, bez milosti brate..
Isto i s tim Srbima treba uradit sto su tog Francuza ubili. Jebo vas zatvor covjece.