Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 18. 08. 2025. 16:16

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 40 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: Unrise + Eyes Of Betrayal Sa,October 24, 2009 Bihac
PostPosted: 12. 10. 2009. 16:52 

jao spota,muzike i govana jebem ti reisa mrtvog...

Profile  

PostPosted: 12. 10. 2009. 16:53 

Addi wrote:
:lol: :lol: a sta mu bi, sto uginu na kraju spota? :lol:

bas mi ga bilo zao nekakako u pizdu maternu :lol:

Profile  

PostPosted: 13. 10. 2009. 02:45 

Addi wrote:
:lol: :lol: a sta mu bi, sto uginu na kraju spota? :lol:

jbt ja...pogledao si spot do kraja.. i ostao si ziv.. ...:P xD

Profile  

PostPosted: 14. 10. 2009. 13:57 

Trenutno u Bihacu nema adekvatnog prostora za jednu ali ono bas pravu death metal svirku.Medjutim nedavno se malo izmijenio prostor gdje inace bendovi imaju probe pa je sad dosta veci i tu se otvara prilika da se nesto napravi.Za novembar se planira testna svirka u tom prostoru tj. svirace samo bendovi iz Bihaca pa cemo vidjeti kako ce proci.Bude li uspjesno onda bar ja kao clan jednog bihackog death/grindcore benda planiram organizirati svirku na koju bi pozvali i druge bendove iz BiH.

Ps-spot je ogavan.Ako nista bar su sad promijenili stil pa se da iscijediti iz njih koji dobar i slusljiv dio.
Unrise standardno dobar jos samo da cujemo novog vokala :)

Profile  

PostPosted: 25. 10. 2009. 00:24 

ev vratio se iz biscaaa... i 80% sam zadovoljan...! dvije stvari koje nisu valjale.. su jebene plocice na kojima se moglo poginuti.. ali opet mosh je bioo kvalitetan.. i jos zalosnija.. sto ovi mosheri nisu znali sta je cirlce pit...?!:/ ipak,popravili smo to jednim odlicnim Wall'icem :P xD!

Unrise su bili veoma dobri... ali realno Eyes'i su biliii prejebeni.... i skidam im kapuu... nisu oni metalcore... oni su jebenii cisti AMERICKI DEATHCORE..! pohvale vocalu...koji je bolest...ali i momcima iz benda..koji odlicno sviraju...!

P.S. - ljudi iz "une" su rasporedili stolove..nadaju ci se da nece biti sutke... ali...zeznuli su se....da su ih betonirali mi bi ih izvalili....! xD

Profile  

PostPosted: 26. 11. 2009. 19:22 

U neznanju da postoji ova tema uopce na ovome forumu,nisam stigao da kazem nista o tom koncertu sto je bio ,
Koncert je bio dobro posjecen,170 prodanih ulaznica,pokrili se svi troskovi i bilo odlicno,
neznam to sto pricate i pisete o ovome bandu za koji ste spot gledali nema veze jedno sa drugim vec neki pametni breederi su kao "oni" su znalci scene pa su to povezali ,
naziv onoga banda sto je spot snimljen je Dead by Mistake, i oni su irelavantni u ovoj prici , a band koji je nastupio je Eyes of Betrayal I ako ste vec htijeli reci nesto o njima mogli ste se potruditi i pronaci nesto sto pocinje sa tim nazivom banda a ne nekim desetim,

Live snimak : http://www.youtube.com/watch?v=Ijg3Uf44bJQ

Dosta je vas pitalo da li postoji prostor u Bihacu za koncert ,
odgovor : DA, POSTOJI, moze se odraditi svirka , ali se ne radi svirka svakome.,
ja inace radim dosta koncerata koji budu u Bihacu,a inace nisu popraceni na ovome forumu tako da niste upoznati ,
al bandovi koji uvijek imaju dobrodoslicu od strane mene u ovom gradu su :
FLATLINE,HOBSONS CHOICE,DESPOTIC BULLET,AGONIZE,i jos neki rijetki koji su se dokazali da su prije svega ljudi , a onda muzicari ,
a ne kad zatreba nekome iz Bihaca pomoc da neko recimo npr. nastupi zajedno sa njima iz Sarajeva kao support band onda bi svi lovu ,zaje*i tu pricu....

eto toliko od mene ...
Pozdrav!

Profile  

PostPosted: 26. 11. 2009. 19:51 

ByMyHands wrote:
U neznanju da postoji ova tema uopce na ovome forumu,nisam stigao da kazem nista o tom koncertu sto je bio ,
Koncert je bio dobro posjecen,170 prodanih ulaznica,pokrili se svi troskovi i bilo odlicno,
neznam to sto pricate i pisete o ovome bandu za koji ste spot gledali nema veze jedno sa drugim vec neki pametni breederi su kao "oni" su znalci scene pa su to povezali ,
naziv onoga banda sto je spot snimljen je Dead by Mistake, i oni su irelavantni u ovoj prici , a band koji je nastupio je Eyes of Betrayal I ako ste vec htijeli reci nesto o njima mogli ste se potruditi i pronaci nesto sto pocinje sa tim nazivom banda a ne nekim desetim,

Live snimak : http://www.youtube.com/watch?v=Ijg3Uf44bJQ

Dosta je vas pitalo da li postoji prostor u Bihacu za koncert ,
odgovor : DA, POSTOJI, moze se odraditi svirka , ali se ne radi svirka svakome.,
ja inace radim dosta koncerata koji budu u Bihacu,a inace nisu popraceni na ovome forumu tako da niste upoznati ,
al bandovi koji uvijek imaju dobrodoslicu od strane mene u ovom gradu su :
FLATLINE,HOBSONS CHOICE,DESPOTIC BULLET,AGONIZE,i jos neki rijetki koji su se dokazali da su prije svega ljudi , a onda muzicari ,
a ne kad zatreba nekome iz Bihaca pomoc da neko recimo npr. nastupi zajedno sa njima iz Sarajeva kao support band onda bi svi lovu ,zaje*i tu pricu....

eto toliko od mene ...
Pozdrav!

Buhuhuhuhhuhuhuhuhuuuuuu :cry: isto djeca, samo 5 bandova a vi ostali se ne smijete igrati :)

Profile  

PostPosted: 26. 11. 2009. 20:00 

Nije tacno,
vec kad se je neko sjetio zovnuti neki band u zavidovice iz Bihaca recimo Duat npr.
i oni ce dovesti vas ukoliko vi njih ,
ali ne , ne treba to tako ici,
meni je zao ali ako ti nisi skontao da svaki band ima 5 bandova za koje bi ruku u vatru stavio onda nemas pojma ...

peace.

Profile  

PostPosted: 26. 11. 2009. 20:15 
Moderator

Dosta krivo razmišljanje, blago infantilno. Trebaš imat "bratske" bendove (kao npr. u našem slučaju Festival i Motherpig), al imat dobre odnose sa svima (ukoliko je to moguće, jel), a sad baš ovo razmišljanje... ekstremno stari, ekstremno ako mene pitaš..

Profile  

PostPosted: 26. 11. 2009. 20:35 

Ništa protiv tebe Bymyhands,al prica ti je bezveze..ako kontaš pravit svirke za 5 BiH bendova zajebi ti to...inace sto se tice vokala Eyes of Betrayla,ništa posebno,gledo sam live snimak i Andrej mi je puno bolji,što jes jes.

Profile  

PostPosted: 26. 11. 2009. 20:41 
Moderator

Pls, sad ozbiljno, ne volim kad me porede s nekim il nekog sa mnom. :|

Vokal njihov je strašno dobar, samo ću to reć. Da mu je furka bila pederska donedavno, to je sasvim druga stvar, al kao vokal je lik kvalitetan. ;)

Profile  

PostPosted: 26. 11. 2009. 20:55 
kako mrzim te preobrazbe jbt...neki se ne mogu pronaci ni u 40toj

jednom peder uvijek peder

Dead by mistake, bi opusteno mogo proc na MTVju

PostPosted: 27. 11. 2009. 02:05 

Sto se tice banda iz Varazdina ja sam samo rekao i ponavljam ,
dvojica clanova banda Dead by Mistake(ne postoji taj band vise) sviraju u Eyes of Betrayal
i sviraju totalno razlicit muzicki pravac od banda Dead by Mistake,
svak od vas ko svira ovdje neki instrument razvijao se i razvio se, kao i ovi decki,
na sta smatram da imaju pravo,
rekao sam pricali ste o pogresnom bandu , i to je sva mudrolija...

mnogi od vas metalaca ovdje su odrasli na Moje zastave,Krivo je more i tako to ...
tako da suplja je to prica:,ja se rodio i mama mii odmah stavila August Burns Red u usi...

a sto se ovog tice, naravno da si Nameless upravu sto se tice tih bratskih bandova,svako ima nekoga i to sam i rekao , neko manje neko vise,no medjutim,
svirke u Bihacu za razliku od Sarajeva npr. nema tako cesto,e pa kad ima ja se npr.
trudim da na tom gigu svira neki meni bratski band i smatram da to nije strasno i da tu nije nista cudno....

pozdrav.

Profile  

PostPosted: 27. 11. 2009. 02:59 
Moderator

Pošteno! :)

Profile  

PostPosted: 27. 11. 2009. 03:16 

sto se tice svirke... bila je prejebena.. to sam gore i naveo.. o kvaliteti bendova se nema sta pricati...!

ali treba malo decentrilizirati ovu zemlju... prosirite "trziste"... povecajte broj fanova...!

pravite jebene miniturneje...Sa,Tz,Mostar,Bihac i banja luka.. jer ja kao fan bilo gdje da se nalazim bi rado cuo neki bend iz drugog grada ... !

druzite se i svirajte...!

Profile  

PostPosted: 27. 11. 2009. 15:35 

ByMyHands wrote:
Nije tacno,
vec kad se je neko sjetio zovnuti neki band u zavidovice iz Bihaca recimo Duat npr.
meni je zao ali ako ti nisi skontao da svaki band ima 5 bandova za koje bi ruku u vatru stavio onda nemas pojma ...

peace.

Brate moj, da razjasnimo. Dovodio sam par bandova u Zavidoviće i ni od jednog nisam tražio da dovodi naše bandove u svoje gradove, razumiješ poentu? A rado bi ja doveo i band iz Australije ali stvar je u novcu. Pitaj koji god band koji je svirao ovdje dal su dobili novac, dobre hrane, noćenje, cugu itd. Možemo mi biti tolerantni koliko oćemo ali bandovi ne mogu da tek tako dolaze u druge gradove a da budu u minusu, pogotovo ako je riječ o Bihaću. Jebiga, daleko ste i u glupoju ste situaciji.

Profile  

PostPosted: 27. 11. 2009. 15:46 

dinko wrote:
ByMyHands wrote:
Nije tacno,

peace.

Brate moj, da razjasnimo. Dovodio sam par bandova u Zavidoviće i ni od jednog nisam tražio da dovodi naše bandove u svoje gradove, razumiješ poentu? A rado bi ja doveo i band iz Australije ali stvar je u novcu. Pitaj koji god band koji je svirao ovdje dal su dobili novac, dobre hrane, noćenje, cugu itd. Možemo mi biti tolerantni koliko oćemo ali bandovi ne mogu da tek tako dolaze u druge gradove a da budu u minusu, pogotovo ako je riječ o Bihaću. Jebiga, daleko ste i u glupoju ste situaciji.

Right on.

Profile  

PostPosted: 27. 11. 2009. 16:04 
Moderator

dinko wrote:
ByMyHands wrote:
Nije tacno,

peace.

dinko kume, taj sistem je ostao iz panka, daleko su i Bihaću svi, al tako se scena stvara

Profile  

PostPosted: 27. 11. 2009. 16:10 

agrrrr

Last edited by ByMyHands on 27. 11. 2009. 16:12, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 27. 11. 2009. 16:11 

@biafra : pametno !

@dinko : stari jednostavno neda mi se vise objasnjavati tebi to kad je ocigledno da ne razumijes,mi nismo ni u kakvoj glupoj situaciji,svaki band koji je dosao ovamo bio je ispostovan i to ti ja odgovorno tvrdim,a sto se tice daljine tu si u pravu,
i potpuno se slazem,nama se vise isplati dovesti band Iz Zagreba nego iz Tuzle,Sarajeva,
jer nas duplo jeftnije prodje sa Zagrebcanima il pak Varazdincima,nebitno,no mi opet dovodimo i bandove iz Sarajeva i Tuzle itd.,Raje koja dolazi na koncerte ima ,ni jedan nije prosao bez 150-160 ljudi prosjek.

a sad da ne idemo vise u off sa temom ,bolje stati sa raspravom...
pozz

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 40 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 1 hour [ DST ]