U neznanju da postoji ova tema uopce na ovome forumu,nisam stigao da kazem nista o tom koncertu sto je bio ,
Koncert je bio dobro posjecen,170 prodanih ulaznica,pokrili se svi troskovi i bilo odlicno,
neznam to sto pricate i pisete o ovome bandu za koji ste spot gledali nema veze jedno sa drugim vec neki pametni breederi su kao "oni" su znalci scene pa su to povezali ,
naziv onoga banda sto je spot snimljen je Dead by Mistake, i oni su irelavantni u ovoj prici , a band koji je nastupio je Eyes of Betrayal I ako ste vec htijeli reci nesto o njima mogli ste se potruditi i pronaci nesto sto pocinje sa tim nazivom banda a ne nekim desetim,
Live snimak :
http://www.youtube.com/watch?v=Ijg3Uf44bJQDosta je vas pitalo da li postoji prostor u Bihacu za koncert ,
odgovor : DA, POSTOJI, moze se odraditi svirka , ali se ne radi svirka svakome.,
ja inace radim dosta koncerata koji budu u Bihacu,a inace nisu popraceni na ovome forumu tako da niste upoznati ,
al bandovi koji uvijek imaju dobrodoslicu od strane mene u ovom gradu su :
FLATLINE,HOBSONS CHOICE,DESPOTIC BULLET,AGONIZE,i jos neki rijetki koji su se dokazali da su prije svega ljudi , a onda muzicari ,
a ne kad zatreba nekome iz Bihaca pomoc da neko recimo npr. nastupi zajedno sa njima iz Sarajeva kao support band onda bi svi lovu ,zaje*i tu pricu....
eto toliko od mene ...
Pozdrav!