Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 28. 07. 2025. 09:05

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204 ... 580  Next
Author Message
 Post subject: Re: Sport
PostPosted: 12. 11. 2009. 22:15 
Moderator

ne znam vala, meni je puno srce kad skontam da, ako i ne prođemo baraž, za koju godinu ćemo jebat očeve i majke po evropi jer igrači koje imamo tek treba da zaigraju kako je Bezelbub reko, paz koliko godina ima Pjanić recimo, pazi koliko Džeko, Salihović, Štilić, Begović, sve 'djeca' a koliko ih još ima, ihahaaj...jes da odbrana polako postaje kritična, al otom potom :D

Profile  

PostPosted: 12. 11. 2009. 22:44 
Moderator

ma bilo bi lijepo kad bi otisli na to prvenstvo, ali u svakom slucaju, otisli ne otisli, ne treba im zamjerati, zlatna generacija BH fudbala, sve mladi vrhunski igraci, ako ne odemo sad na svjetsko, europsko nam ne gine :)
a siguran sam da mozemo jebat majku ciganima...

Profile  

PostPosted: 13. 11. 2009. 04:17 

ciro je bog, al samo daj pameti da stavi asmira begovica na go, ono je nada prava od golmana. lik brani kao rezerva james davidu u portsmouth-u, samo je cesto u posudbi drugim timovima u engleskoj ligi. stvarno fenomenalan momak, odlicno se pokazao kad sam ga vidio, uletio ko zamjena jamesu. jedina svijetla tacka u nasoj odbrani, u mojim ocima bar.
samo pravo mi je suhveli da svjetsko bude bez ronalda, "modne" ikone danasnjeg fudbala... svi ce dat sve da se to ne desi. al eto nadam se da ce im ciro "jebat mater", citiram.

p.s. nemojte banovat ciru, u zajebanciji je opsovo mater :razz: :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 13. 11. 2009. 07:28 

Ne pratim bas nogomet previse (osim kad stignem il naletim na neki prenos preko neta) al koliko mi stvarno imamo sanse protiv Portugala? nako realno? sa il bez Ronalda Portugal ima duza i bolja klupska i reprezentativna iskustva....Ciro ko Ciro pun sebe...jedina prostija osoba pred kamerama osim njega je Dodik :mrgreen: ....al i ovo nam je veliki uspjeh

Profile  

PostPosted: 13. 11. 2009. 13:50 
ma ja vala neam pojma...mozemo ga obalit 6:0 a vala bi mogli i dobit nekako

nadam se minimalnom porazu pa da ih onda lomimo kuci

p.s. El Classico u kinima :roll: :roll: :roll:

PostPosted: 13. 11. 2009. 13:59 

preseravanje sa el klasikom : S

Profile  

PostPosted: 13. 11. 2009. 14:11 

ja se ne nadam nicemu, jer ne znas sta mozes ocekivat.. portugal je pored francuske najjaca repka u barazu, tako da se (ko sto sam reko) ne nadam nicemu, dobro je i ovo sto smo dosli do baraza.. al opet postoji ona sportska sreca :mrgreen: nikad se ne zna ;-)

Profile  

PostPosted: 13. 11. 2009. 15:11 
Moderator

dijelim mišljenje, s tim da mislim da su slabiji s Ronaldom nego bez njega

Profile  

PostPosted: 13. 11. 2009. 15:29 

ne znam buraz, protiv nas bar. jer ronaldo zna da pobaca nekim fintama dobre odbrane, a mi je skoro nemamo... al kako god imaju toliko dobrih igraca da on skoro i nije previse bitan.

Profile  

PostPosted: 13. 11. 2009. 16:15 
Moderator

ronaldo ne se ne zna nositi s pritiskom, a portugalski nogometni savez se potrudio da mu natovari istog onako mašala. s druge strane tu je ta povreda, ne bi iskoristio pun potencijal...a bio bi u prvom timu sigurno ( tu ga barem selektor mu želi, ako se ne zajebava ), na poziciji na kojoj se, jel, ne bi baš proslavio. nije timski igrač, ne jebe nikog dva posto, ma savršen :D

Profile  

PostPosted: 13. 11. 2009. 16:44 

biafra wrote:
ronaldo ne se ne zna nositi s pritiskom

pa taj covjek se samo takvih golova nadavao "pod pritiskom"..

Profile  

PostPosted: 13. 11. 2009. 17:35 
Moderator

kome? West Hamu?
ali aha, protiv Barce u finalu je bio sjajan :mrgreen:
a još im je ranije promašio penal, a protiv Chelsea promašeni penal? oh lord Beezelbub
razmaženi kreten koji se krene laktati i pizditi čim nije po njegovom, a kao što rekoh, sad ga jebe još svjež dolazak u Real, jebe ga reprezentacija, jebe ga povreda...taj ti čika stiže čak i sebe da pojebe

Profile  

PostPosted: 13. 11. 2009. 17:59 
Moderator

Iskreno, volio bih ga vidjet protiv nas. Uplakanog. :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 13. 11. 2009. 18:29 
Moderator

biafra wrote:
kome? West Hamu?
a još im je ranije promašio penal, a protiv Chelsea promašeni penal? oh lord Beezelbub
razmaženi kreten koji se krene laktati i pizditi čim nije po njegovom, a kao što rekoh, sad ga jebe još svjež dolazak u Real, jebe ga reprezentacija, jebe ga povreda...taj ti čika stiže čak i sebe da pojebe

a protiv Porta-liga prvaka?
jebga koliko ga god mrzio, igracina je jebo mater svoju pedersku..

Profile  

PostPosted: 13. 11. 2009. 18:56 

Mene neka nervoza safatala, morao sam skroz nokte potkresati, inace bi fasovali. Sutra pozvao raju, znaju samo «najbitnije» rijeci naskog, ali ima da navijaju i to bez kreketanja, zabari. :lol:

Imamo ba solidne sanse, kad se sve proanalizira. Portugalu fali glavni igrac, jest' pickica, ali co'j'k zabija golove sa 30 metara, dribla, dodaje, dobro igra glavom. Sve, sve, sve, sto bi rek'o Nele. :mrgreen: Nadavao je se golova pod pritiskom, Chelsea-u u finalu, Portu maltene sa pola centra. A i Bosingwa je masina po desnoj strani, bolje da ga nema. Pepe-a sam gledao protiv Milana, napravio je nekoliko evidentnih propusta. Ako bude tako koncentriran i protiv BiH, Dzeko ce ga uzet' k'o bugarin papriku makar u par navrata. Carvalho i Deco igraju odlicno ove godine, ali nisu ni oni vise oni stari. Zapravo oni mladi. :mrgreen: Treba igrati konstantni pressing na Deca, da nema kad dignut glavu. Sredina terena ce biti presudna, ne bi me pretjerano iznenadilo da Ciro u prvoj tekmi na pocetku ostavi Ibisevica na klupi i ubaci ofenzivnog veznjaka vise, Pjanica ili eventualno Medjunanina. Simao i Liedson su trenutno najopasniji. Tiago im je kriza, a meni ni Nani nije neka igracina. Moutinho i Meireles igraju u domacoj ligi, dobri su igraci, ali nisu top class, sto kazu u Podgrmecu. Doduse imamo i mi svoje mane, pocevsi od zadnje linije, ali ja sam optimist. Zanimljivo je da portugalci u dva ciklusa kvalifikacija i 6 tekmi protiv Danske, Finske i Svedske nisu dobili nijednu. Da smo malo sjevernije... :D Uglavnom, sutra se investira pet cenera, halal bilo. :D

Profile  

PostPosted: 13. 11. 2009. 19:07 
Moderator

nekrodemon wrote:
biafra wrote:
kome? West Hamu?

a protiv Porta-liga prvaka?
jebga koliko ga god mrzio, igracina je jebo mater svoju pedersku..

nisam reko da nije igračina, u to nema sumnje, al da stoji ovo što sam reko, stoji, jebiga. nije mu baš najsvjetliji trenutak u karijeri

Profile  

PostPosted: 13. 11. 2009. 19:27 
Moderator

mah svi veliki igraci su imali svoje crne trenutke..sjeti se povreda del piera, vieria, ronalda...pa u zadnje vrijeme, eduardo je pretrpio katastrofalan lom, pa eno kakav se vratio...nemozes ba igracima takvog kalibra nista.

Profile  

PostPosted: 13. 11. 2009. 19:37 
Moderator

pusti me da maštam ba, nema od kalkulacija ništa :lol:

Profile  

PostPosted: 13. 11. 2009. 19:40 
Moderator

mah njegov tim je karina, pa s njim ili bez njega...i tu je taj sodomov preokret protiv onih osmoligasa, ovi ih cjepnuli 4:0, a madrid kuci jedva pobijedio 1:0 i to golom i 83' minuti ako se ne varam :lol: :lol: :lol:

Profile  

PostPosted: 14. 11. 2009. 00:01 
Moderator

jebo Ronalda, vidu ovo :mrgreen:

Image

Posmatrajući posjetu na Grbavici u posljednjih nekoliko godina svi iskazujemo razočarenje tako malim brojem navijača koji prate domaće utakmice Željezničara. I sa pravom to činimo, ali uspoređujući nas sa timovima iz liga „petice“. Ali, prateći neke statističke podatke, dolazimo do iznenađujuće brojke.
O čemu se radi? Dakle, gledajući prvih 10-ak kola u svim šampionatima zemalja nastalih raspadom bivše Jugoslavije, dolazimo do podatka da je ekipa iz „Doline ćupova“ najposjećejnija ekipa, ne računajući dva najjača tima u Srbiji, Partizan i Crvenu zvijezdu.
Željezničar je u dosadašnjem dijelu sezone pratilo u prosjeku 7333 gledalaca, ili gledajući iz drugog ugla, od ukupnog kapaciteta Grbavice koji iznosi 16000 gledalaca, 46% ukupnog kapaciteta je bilo rasprodano, što nas gledajući našu „Premijer ligu“ dovodi ispred Borca koji u prosjeku ima 5333 gledaoca po utakmici, te komšija sa Zubanpolja sa nešto preko 3500 po utakmici. Primjera radi, na posljednjem mjestu se nalaze Laktaši sa svega 629 gledalaca po utakmici.

Upoređujući te podatke sa zemljama u okruženju, dolazimo do podatka da se nalazimo ispred zagrebačkog Dinama koji u prosjeku na domaćim utakmicama prati 3500 gledalaca ili jednog Hajduka sa 3283 gledaoca po utakmici, dok ostali hrvatski prvoligaši nisu ni vrijedni spomena.
Što se tiče slovenske lige, podatak da se na prvom mjestu po gledanosti domaćih utakmica nalazi Maribor sa 1800 gledalaca po utakmici dovoljno govori o popularnosti slovenske lige među njihovim stanovništvom. Mlada crnogorska liga ipak još nije dostigla veći stepen, tako da je najgledanija podgorička Budućnost sa nešto preko 2600 gledalaca po utakmici, dok ih slijede Berane sa 2500 po utakmici.

Makedonska liga je u konstantnoj stagnaciji,baš kao i većina na ovim prostorima, a i gledanost to pokazuje. Najgledanija ekipa prvenstva jeste Sloga Jugomagnat sa oko 2200 po utakmici, dok je Vardar tek treći sa 1250 u prosjeku po meču.

Ovi podaci ne moraju biti pravo vidjelo i pokazatelj kvalitete fudbala na ovim prostorima, ali je sasvim siguran pokazatelj da je Željezničar kao ime još uvijek na samom vrhu u Bosni i Hercegovini, ali izgleda i na prostorima bivše države, ne računajući samo domaće utakmice, nego čak, možda i više gostovanja.

mnogo smo jaki e

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204 ... 580  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]