Mene neka nervoza safatala, morao sam skroz nokte potkresati, inace bi fasovali. Sutra pozvao raju, znaju samo «najbitnije» rijeci naskog, ali ima da navijaju i to bez kreketanja, zabari.
Imamo ba solidne sanse, kad se sve proanalizira. Portugalu fali glavni igrac, jest' pickica, ali co'j'k zabija golove sa 30 metara, dribla, dodaje, dobro igra glavom. Sve, sve, sve, sto bi rek'o Nele.

Nadavao je se golova pod pritiskom, Chelsea-u u finalu, Portu maltene sa pola centra. A i Bosingwa je masina po desnoj strani, bolje da ga nema. Pepe-a sam gledao protiv Milana, napravio je nekoliko evidentnih propusta. Ako bude tako koncentriran i protiv BiH, Dzeko ce ga uzet' k'o bugarin papriku makar u par navrata. Carvalho i Deco igraju odlicno ove godine, ali nisu ni oni vise oni stari. Zapravo oni mladi.

Treba igrati konstantni pressing na Deca, da nema kad dignut glavu. Sredina terena ce biti presudna, ne bi me pretjerano iznenadilo da Ciro u prvoj tekmi na pocetku ostavi Ibisevica na klupi i ubaci ofenzivnog veznjaka vise, Pjanica ili eventualno Medjunanina. Simao i Liedson su trenutno najopasniji. Tiago im je kriza, a meni ni Nani nije neka igracina. Moutinho i Meireles igraju u domacoj ligi, dobri su igraci, ali nisu top class, sto kazu u Podgrmecu. Doduse imamo i mi svoje mane, pocevsi od zadnje linije, ali ja sam optimist. Zanimljivo je da portugalci u dva ciklusa kvalifikacija i 6 tekmi protiv Danske, Finske i Svedske nisu dobili nijednu. Da smo malo sjevernije...

Uglavnom, sutra se investira pet cenera, halal bilo.