Martyr wrote:
E ode sad sve u kurac... Znam ja da je on zbog toga prekinuo i to je opravdano, al ti upravo zbog toga govorim, ne može se svirka tog tipa praviti u takvom prostoru baš zbog toga!
Moze, sto ne moze.. ako se desi katkad, desi, tko kaze da se isto ne bi moglo desiti i na takvim lokacijama iz nekih drugih razloga, a bilo je jos takvih svirki dosta pa nikom nista, sta ima veze..
Quote:
A kakve veze sad ima WHF sa svime ovime molim te pojasni mi???? Ja sam na svakom WHF dosada bio i uopće nemam pojma što to govoriš...
To da je ista publika i da se ljudi poznaju i slazu i na takvim su dogadjanjima..
Quote:
A nije mi jasno Å¡ta priÄaÅ¡ o atmosferi u les polu ili u medlu u mostaru ili ne znam ni već gdje...Jel ti misliÅ¡ da je atmosfera dobra samo u okolnostima koje si ti naveo? VaraÅ¡ se. Atmosfera u Duvanjskoj je fenomenalna. DoÄ‘i jednom pa se uvjeri sam!
Nisam rekao da je dobra samo u tim okolnostima, rekoh da je jednostavno bolja i prisnija i da mi je draze vidjeti pun kapacitet nego polupraznu prostoriju sto se tice metala.. kazem, mozda osobni dojam ili opticka iluzija, ali je bolje.. bio, nije mi se svidjelo kao prethodno navedeno..
Quote:
Ne može se za svaku svirku napuniti prostor koji prima 350 ljudi i odmah ne valja, jel? Treba ga ugasiti?
To si sam izvukao, ja to nisam nigdje nijednom rekao, dapace, dabogda uvijek bile tu svirke i dabogda 600 ljudi bilo, ili dabogda ih 15 bilo, ali da se odrzava.. ono sto ja rekoh, ponavljam, je da je bolje da se prave u manjim lokalitetima kad realno nema posjecenosti koja bi ispunila sve to, i automatski MENI atmosfera bude bolja i prisnija.. tko voli te manje rock/metal lokale zna zasto..
Quote:
I vidiš kad smo kod toga ja više volim da imam mjesta oko sebe da mogu skakat ili slobodno otići do šanka, a ne da se probijam kroz masu, gazim ljudima noge i prolijevam piće!

I šta ćemo sad s time?
Nista.. ja se volim probijati kroz masu, volim vidjeti guzvu i da se ljudi nagovaraju, sta's sad s time..