Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 17. 08. 2025. 23:38

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 40 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: Crypt, Forensic Clinic & Bilok 21.11. @ Duvanjska, LjubuÅ¡ki
PostPosted: 22. 11. 2009. 21:31 

SODOM wrote:
malo je 60 ljudi bogamu :|

A u normalnim nekim okolnostima jest al za naše uvjete ovdje nije vjeruj mi. Ja sam se nadao da će biti barem 40 ljudi samo da pokrijem sve, al eto bilo je i sve dobro prošlo.

A najžalosnije je što za 2 tjedna tu sviraju Common Grave i Agonize a tu neće biti preko 30 ljudi... :(

Čudan ti je taj naš narod hercegovački...

Profile  

PostPosted: 22. 11. 2009. 23:22 

šta čudan, meni nije nikako jasan, gdje sam i ja zaglavio, u jebenom gradu gdje se ništa ne dešava(barem da je po mom ukusu)

kad mostarski bendovi moraju traziti u okolici da sviraju šta imam više pricat

Profile  

PostPosted: 24. 11. 2009. 00:37 

Nek sviraju u Les Paulu, uvijek bude puno.. :p

Profile  

PostPosted: 24. 11. 2009. 09:31 

Archangel wrote:
Nek sviraju u Les Paulu, uvijek bude puno.. :p

lol

Profile  

PostPosted: 24. 11. 2009. 16:49 

Tak ti je to.. :D

Profile  

PostPosted: 24. 11. 2009. 18:09 

Pa naravno da je tako kad treba 15 ljudi da se napuni lokal. Da sviramo u Čitluku u Grinu ili u Mostaru u Meddlu bilo bi krcato! Presmiješno...

Profile  

PostPosted: 25. 11. 2009. 00:09 

Bola salim se.. a svejedno bude neusporedivo jaca i prisnija atmosfera u svim navedenim lokalitetima i minimalno trostruko vise ljudi nego sto navodis, al u drugacijem stimungu i ne znam o cemu uopce pricas.. draze mi je tako sto puta nego da gledam prazan prostor oko sebe i da jos vozim se k'o kreten preko sat vremena da to isto gledam..

Profile  

PostPosted: 25. 11. 2009. 01:39 

Pa ako ti se ne da voziti preko sat vremena da to gledaš onda lijepo organiziraj svirke u les polu...

A kakvoj atmosferi pričaš?! Pa svirali smo i mi gore i mogu ti reći da mi je baš lijepo bilo kad nam je gazda lokala prekinuo svirku zato jer su se ljudi počeli šutati. Baš prekrasno, to bih poželio svakom metal bendu da doživi...

Profile  

PostPosted: 25. 11. 2009. 02:04 

Pa i organiziraju se, svakog petka.. samo ne vidim koja je razlika u metal svirkama diljem Hercegovine sto se tice posjecenosti..
Govorim o atmosferi ljudi koji se poznaju i stalno su tu, sto odavde, sto iz drugih mjesta, ekipe koja se druzi i uziva po WHF-u i slicno (usput budi receno ponajveci festival toga tipa ne samo u Hercegovini, nego i u cijeloj BiH) i uvijek dodje na te dogadjaje, al je ljepse vidjeti to sve na okupu i da je pun kapacitet, pa makar on mali bio, nego da se to odrzava negdje gdje je poluprazno jer je to jednostavno MENI zalosno za vidjeti kad se radi o metalu, pa iako se radi o svojevrsnoj optickoj iluziji.. sta si ti pak od toga izvukao i od sale primarno, ne bih znao..
Uostalom, shvacas to osobno.. niti imam sta protiv toga, dapace, dabogda bilo vise, al gluposti pricas..
To sto je gazda prekinuo tada je njegova stvar, sta ja imam ulaziti u to koliko mu je stalo do vlastitog inventara, ili razbijanja istog, kojeg ja sigurno nisam placao, ili ti..

Profile  

PostPosted: 25. 11. 2009. 10:14 

E ode sad sve u kurac... Znam ja da je on zbog toga prekinuo i to je opravdano, al ti upravo zbog toga govorim, ne može se svirka tog tipa praviti u takvom prostoru baš zbog toga!

A kakve veze sad ima WHF sa svime ovime molim te pojasni mi???? Ja sam na svakom WHF dosada bio i uopće nemam pojma što to govoriš...

A nije mi jasno šta pričaš o atmosferi u les polu ili u medlu u mostaru ili ne znam ni već gdje...Jel ti misliš da je atmosfera dobra samo u okolnostima koje si ti naveo? Varaš se. Atmosfera u Duvanjskoj je fenomenalna. Dođi jednom pa se uvjeri sam!

Ne može se za svaku svirku napuniti prostor koji prima 350 ljudi i odmah ne valja, jel? Treba ga ugasiti?

I vidiš kad smo kod toga ja više volim da imam mjesta oko sebe da mogu skakat ili slobodno otići do šanka, a ne da se probijam kroz masu, gazim ljudima noge i prolijevam piće! ;-) I šta ćemo sad s time?

Profile  

PostPosted: 25. 11. 2009. 12:42 

Chill guyz :D

Profile  

PostPosted: 25. 11. 2009. 15:25 

Martyr wrote:
E ode sad sve u kurac... Znam ja da je on zbog toga prekinuo i to je opravdano, al ti upravo zbog toga govorim, ne može se svirka tog tipa praviti u takvom prostoru baš zbog toga!

Moze, sto ne moze.. ako se desi katkad, desi, tko kaze da se isto ne bi moglo desiti i na takvim lokacijama iz nekih drugih razloga, a bilo je jos takvih svirki dosta pa nikom nista, sta ima veze..

Quote:
A kakve veze sad ima WHF sa svime ovime molim te pojasni mi???? Ja sam na svakom WHF dosada bio i uopće nemam pojma što to govoriš...

To da je ista publika i da se ljudi poznaju i slazu i na takvim su dogadjanjima..

Quote:
A nije mi jasno šta pričaš o atmosferi u les polu ili u medlu u mostaru ili ne znam ni već gdje...Jel ti misliš da je atmosfera dobra samo u okolnostima koje si ti naveo? Varaš se. Atmosfera u Duvanjskoj je fenomenalna. Dođi jednom pa se uvjeri sam!

Nisam rekao da je dobra samo u tim okolnostima, rekoh da je jednostavno bolja i prisnija i da mi je draze vidjeti pun kapacitet nego polupraznu prostoriju sto se tice metala.. kazem, mozda osobni dojam ili opticka iluzija, ali je bolje.. bio, nije mi se svidjelo kao prethodno navedeno..

Quote:
Ne može se za svaku svirku napuniti prostor koji prima 350 ljudi i odmah ne valja, jel? Treba ga ugasiti?

To si sam izvukao, ja to nisam nigdje nijednom rekao, dapace, dabogda uvijek bile tu svirke i dabogda 600 ljudi bilo, ili dabogda ih 15 bilo, ali da se odrzava.. ono sto ja rekoh, ponavljam, je da je bolje da se prave u manjim lokalitetima kad realno nema posjecenosti koja bi ispunila sve to, i automatski MENI atmosfera bude bolja i prisnija.. tko voli te manje rock/metal lokale zna zasto..

Quote:
I vidiš kad smo kod toga ja više volim da imam mjesta oko sebe da mogu skakat ili slobodno otići do šanka, a ne da se probijam kroz masu, gazim ljudima noge i prolijevam piće! ;-) I šta ćemo sad s time?

Nista.. ja se volim probijati kroz masu, volim vidjeti guzvu i da se ljudi nagovaraju, sta's sad s time.. :)

Profile  

PostPosted: 25. 11. 2009. 18:19 

Sve je dure! Razmahali smo se bezze.

Profile  

PostPosted: 27. 11. 2009. 03:27 

Of course.. ;)

Profile  

PostPosted: 27. 11. 2009. 03:40 
Moderator

Sjebani prostori svima, retajskih organizatora/vlasnika klubova svugdje... Pišaj ga. Dokle god ima ekipe koja živi to što živi i ima živaca i volje radit uvijek, dobro je.
Ipak mi je drago da Hercegovina lagano al sigurno širi scenu, povećava broj bendova i svirki.

Samo naprijed! \m/

Profile  

PostPosted: 27. 11. 2009. 08:49 

Tudimo se! :D Al nas je zasad premalo... :(

Profile  

PostPosted: 29. 11. 2009. 00:01 

Slazem se sa Martyrom sto se svirki tice.Kad vidim polupraznu prostoriju i 30 ljudi onda tacno znam da su dosli da slusaju i to.A ne prepuna prostorija a 80% raje doslo zato sto su culi da je gitarista fin ili iz razloga da vidimo te ''glupane'' i da se sprdamo,da se uslikaju za derneke,fejsbuke i ostala sranja.I ono sto najvise mrzim prepuno krenem se sutati i onda gospoda pocne jebavati mater a bilo je slucajeva da su kretencice svoje krkane nagovarale da nam odrze bukvicu kao jer smo je zakacili.
Da se od daljnjih rasprava ogradim naravno da je super i kad se prostor napuni i da se opcenito isplati praviti dalje neke svirke i dogadjaje.BiH je jos uvijek cudna sredina za ovakvo nesto tako da se ni ne treba previse raspravljati oko posjecenosti.
Najbitnije je za organizatora da je zadovoljan(i da dalje posjeduje volju za rad),da se bendovi ne izrade,a kako vrijeme ide nadam se da ce biti sto vise prostorija i da ce posjecenost biti veca.

Profile  

PostPosted: 29. 11. 2009. 03:13 

:/ čemu ovo ljudi,zar ne možemo svi u miru bit makar na forumu...

Profile  

PostPosted: 29. 11. 2009. 03:23 
Moderator

Očito da je zatrovanih i siroth umova svugdje.. obrisao sam ovo, ostali modovi će vidjet šta dalje..

Sorry još jednom zbog ovog... dokaz da je balkanski kompleks neizlječiv i dalje, nažalost..

Profile  

PostPosted: 29. 11. 2009. 04:14 

Ma žao mi vidit ovako da se sađaju bezveze,svi metalci bi trebali bit braća...

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 40 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 1 hour [ DST ]