Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 18. 07. 2025. 22:59

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 143 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Author Message
 Post subject: Re: Bosna konačno dobila faÅ¡iste
PostPosted: 11. 01. 2010. 23:08 

lord krvolok wrote:
Da se hocete pobit :D

doduse...ovog merkadica treba nalupat...
malo... :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 11. 01. 2010. 23:09 
Moderator

8)
jebo vas fašizam!

Profile  

PostPosted: 11. 01. 2010. 23:10 
Moderator

za kaznu povaditi sve pirseve :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 11. 01. 2010. 23:11 
Moderator

Mogo bih vam banut na kafu s Mujom. :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 11. 01. 2010. 23:25 

ti si lik koji je zbog rasizma dobio ban iz kornera na odredjeno vrijeme....
nemoj mi ti o fasizmu matere ti davorke

Profile  

PostPosted: 11. 01. 2010. 23:29 
Moderator

Dobio sam ban iz Kornera zbog bučnosti i zbog guženja u wc-u.

A ta bučnost nije zbog rasizma nego sam se mortus pijan, očito preglasno, nasmijao fraeru crncu koji je sjedio iza visećeg bureta i utopio se bojom u njeg. On to nije ni primjetio, vratari su, a ja sam se idući tren svejkedno osjećao ko govno. Iako nije bilo zlonamijerno (pijanska glupost i nasmijalo me, jebiga), ispalo je tako.

A za Korner ko Korner mi svakako puca kurac. Evo skontaj da me deset i više dana nije tamo bilo. Treba malo o'ladit od tog mjesta i ljudi u njemu (znaš i sam što to govorim), a predobro nam bude i u Cheersu, Marqueeju, Scotchu

Profile  

PostPosted: 11. 01. 2010. 23:35 

men u korneru super...i dan danas mi super...

Profile  

PostPosted: 11. 01. 2010. 23:41 
Moderator

Meni nikako. Dopizdilo mi više. Uvijek isto. Još mahala, još masa šupaka, još svi sa svima bili, ... plus vrlo osoblje (ne svi, al znaš na kog mislim)... Dopizdilo lagano svima, il barem većini.
Uzmi Korner još prošle god u ovo vrijeme, KRCAT bio. Danas kad god uđem, mogu nać mjesta.

Malo promjene ne škodi nekad :)

Profile  

PostPosted: 11. 01. 2010. 23:49 

Nameless wrote:
Dobio sam ban iz Kornera zbog bučnosti i zbog guženja u wc-u.

A ta bučnost nije zbog rasizma nego sam se mortus pijan, očito preglasno, nasmijao fraeru crncu koji je sjedio iza visećeg bureta i utopio se bojom u njeg. On to nije ni primjetio, vratari su, a ja sam se idući tren svejkedno osjećao ko govno. Iako nije bilo zlonamijerno (pijanska glupost i nasmijalo me, jebiga), ispalo je tako.

A za Korner ko Korner mi svakako puca kurac. Evo skontaj da me deset i više dana nije tamo bilo. Treba malo o'ladit od tog mjesta i ljudi u njemu (znaš i sam što to govorim), a predobro nam bude i u Cheersu, Marqueeju, Scotchu

Ljudina :D

Profile  

PostPosted: 11. 01. 2010. 23:49 
Moderator

Ma to mi se posrećilo :razz:

Profile  

PostPosted: 11. 01. 2010. 23:59 

Nea to veze,guzit u wc-u je neprocjenjivo i za postovat,malo koji muskarac to postigne,a da ne plati nista :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 12. 01. 2010. 00:01 

ovdje neces pičke dobiti ni da platis ... jedino u iznimnim situacijama dobijes

Profile  

PostPosted: 12. 01. 2010. 00:02 
Moderator

Dođi u Sarajevo i češće ćeš to doživljavat. Samo mali hint: izbjegavaj Korner, idi u Marquee

Profile  

PostPosted: 12. 01. 2010. 00:54 

nekrodemon wrote:
ali opet-onda krsis necija prava jer je i taj fasista ljudsko bice.

"don't give them their freedom, because they're not going to give you yours" 8)

Profile  

PostPosted: 12. 01. 2010. 02:03 

http://www.youtube.com/watch?v=6nHQw7A71IY :lol: :lol:

Profile  

PostPosted: 12. 01. 2010. 04:56 

Nameless wrote:
Dođi u Sarajevo i češće ćeš to doživljavat. Samo mali hint: izbjegavaj Korner, idi u Marquee

sta je s tim markijem, jel ima tu jos raje? ja samo ruzno cujem u vezi markija u zadnje vrijeme... ja licno nisam pravo dugo uso tamo...

Profile  

PostPosted: 12. 01. 2010. 07:57 

gogi_the_bastard wrote:
nekrodemon wrote:
@gogi-zao mi je demokratija je takva, sve sto kazes ce se zasigurno upotrijebiti protiv tebe. ono sto nama treba u okviru te demokracije jeste da se donesu zakoni o kaznjavanju bilo koga ko se osvrce na fasisticke ideologije, ali opet-onda krsis necija prava jer je i taj fasista ljudsko bice. Mislim vjerovatno kontas sta ti hocu reci, bit ovoga je da niko nikoga nema pravo nazivati fasistom. mislim ja se samo sluzim rjecnikom sto comi kaze nasih antifasistickih "usta cu ti razvaliti" mirotvoraca. sve sto kazes upotrijebice se protiv tebe i tako idemo u krug.

Naravno da je fasizam ako hoces silom da nekome nametnes svoje ideje, slazem se tu u potpunosti, nebitno jesul one dobre ili lose. Medjutim, ako neko ima neku destruktivnu ideju, npr. u Srebrenici cetnik pljuje po zrtvama genocida pred majkama tih umrlih, ili nesto drugo, to je vec razlicitio. Jer onda on krsi demokratsko pravo tih ljudi da u miru prozive svoj zivot. To je po meni velika razlika izmedju isticanja svog misljenja i namjernog psihickog maltretiranja drugih osoba sto nikako ne moze biti 'demokratski'.

Joj rjec demokreatija jebote :)
to je naj smjesnija rjec koju sam ikad cuo....kakva je demokratija da se prezivjele osobe genocida u Srebrenici pozivaju na rjec demokratija?imaju li prezivjeli Srebrenicani ikakvo demokratsko pravo da pitaju da li se mogu vratiti na mjesto gdje su stoljecima zivjeli? i ne samo Srebrenicani nego vecina Bosanske nacije dok je vecina te iste jebene Bosne pod okupacijom i dok se 9ti januar proslavlja kao dan iste republike?(genocidne)...kad Bosanski katolici i pravoslavci prihvate Bosnu ko njihovu drzavu i prestanu sa opstrukcijama onda ce mo mi moci pricat o nekoj vrsti demokratije...do tad puno srece sa tom vrstom "demokratije"
i dok izvrsitelji zlocina ocekuju od zrtve da se izvinu za "zlocine" nad zlociteljom....onda je demokratija otisla u 3 PM

Profile  

PostPosted: 12. 01. 2010. 10:13 

ovaj morgoth niti jednom nije napisao ''bosnjak, srbin, hrvat'' nego bosanski katolik, pravoslavac i musliman - respect coece....
jebli vas konstitutivni narodi

Profile  

PostPosted: 12. 01. 2010. 14:40 
Moderator

_MisericorD_ wrote:
jebli vas konstitutivni narodi

sastavni dio demokratije :mrgreen:

bez zajebancije ljudi ja bih ovo da zakljucimo jednom recenicom:
Demokratija je nemoguca, uvijek ide nekome na stetu.
u slucaju BiH samo koci njeno razvijanje da postane "normalna", jer ista ta demokratija dopusta ovakvim majmunima da je vode, a od toga sve pocinje, njihova politika je ta koja dozvoljava razvijanje fasizma na ovim prostorima. Kad tad ce nekom puci film i osnovace krajnju desnicarsku stranku za koju ce napaceni narod u ocaju glasati. Kako god tu bi se makar znalo ko pije ko placa, iako bi ga omladina popusila, stari su vec ionako navikli na diktatorske rezime.

Profile  

PostPosted: 12. 01. 2010. 14:52 

_MisericorD_ wrote:
Sale Obson wrote:
kakav je problem drugar ako forum nosi bilo kakav naziv,RS,Federacija,BiH,srpski,hrvatski ili koji drugi?
šta je tu fašizam?
mislim,tebi ako se zoves npr. almir nije zabranjeno da sebi napraviš akaunt na takvom forumu.niko ti ne brani ni da pišeš i ni da ostavljaš komentare.
pazi kako koristiš pojmove.
da se primjetiti da ljudi na ovom forumu često spominju fašizam i ostale -izmove a da oni nemaju nikakvo značenje u datom kontekstu.
šovinizam je druže to što ti ne ostavljaš prostor da ljudi sebe nazivaju i predstavljaju kako oni hoće,prihvatao ti to ili ne.
drugo je što ljudi na rsmetalu ne zanima situacija u drugom dijelu države.meni se to iskreno nesviđa,ali to je opet njihovo pravo.
i da..RS postoji,kao i Federacija,priznati su kao entiteti,i niko te ne pita hoćeš li ih priznati ili ne.
to je postdejtonsko drugarstvo u okviru BiH drugar moj.

sve ja to razumijem, ali mi je par ljudi pricalo da su ukinuti sa foruma samom registracijom
znam ja da su entiteti priznati - ali sto da se stvaraju granice u ime ljudi koji ih nisu birali?
ako cemo dublje, samo ime entiteta je fasisticko - mada ga ja neb' tako nazvao jer sudeci po celnoj politici navedenog entiteta fasizam izgleda ko greenpeace...budimo realni - a i sam znas da je tokom rata republika srpska, trebala da bude samo takva - srpska
znam dosta ljudi iz rs-a, jer samo geografski njemu pripadaju - mentalno ne...a sto se mene tice u tom grmu lezi zec

prvo to sa registracijom je totalno sranje.drugovi koji su ti to rekli su to izmislili.to se u istoriji interneta nikad nije desilo.
ako vec neko hoce da te skloni sa odredjenog foruma,vebsajta,onda stavi neko tajno pitanje ili sl.,te sprijeci masovnu prijavu.
tako se radi od kad je svijeta i vijeka.
drugo,legitimni predstavnici tvog naroda,kojima su vjerovatno tvoji roditelji dali pravo glasa te ih tako izabrali za svoje predstavnike su se nekada prije 14ipo godina slozili i pristali da se zavrsi rat te da se jedan entitet zove rs a drugi fbih sve u okviru BiH.
i tako je od jeseni '95.
hocu reci ljudi koje si TI ovlastio su zakljucili da entieti tako treba da se zovu,i ti se tu vise nista ne pitas.
u ostalom nikada mi nije bilo jasno zasto ljudi toliko navaljuju na taj nesretni rs kad u svojoj avliji imaju 557 dodika i sranja preko vrata koje sad kad bi krenuo da rastjerujes motkom ne bi sigurno razrijesio do sudnjeg dana.
nit zivis u rs,nit tamo radis,nit imas nekog pretjeranog kontakta sa tim ljudima (sto je uzasno),a oni za sve krivi.
uzasno mi je takodje da ljudi koji su ginuli za ovu zemlju,nebitno iz kojeg naroda,zive u totalnom hororu od drzave;ta ista drzava za koju su izgubili nogu ruku djete za uzvrat nije im pruzila ama bas nista,pljuje po njima svaki dan,uskracuje im osnovna prava,cak sta vise pruza uzasnu agoniju i tesku borbu za goli zivot i prezivljavanje,i sad se neko busa patriotizmom i ljubavlju prema istoj.
jebote takav zivot i takva drzava.

budi covjece gradjanin svijeta,zivi svoj zivot,voli svoju porodicu i svoje prijatelje.školuj se,druzi se,idi na svirke,uzivaj.
mala je ova bosna.

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 143 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]