Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 22. 06. 2025. 23:20

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ] 
Author Message
 Post subject: Strava Å kola vol.2 @ Amfiteatar doma mladih, 22.01.2010.
PostPosted: 18. 01. 2010. 09:49 
Moderator

Kopirano sa facebook najave:

Poštovana gospodo, poštovane dame

Strava Škola i FlowMotion vam priređuju još jednu koncertnu manifestaciju kvalitetne muzike, kakvoj, nažalost, imamo rijetko priliku prisustvovati. Radi se o manifestaciji pod nazivom „Sloboda U Praksi“ u skolu niza koncertnih aktivnosti koje organizuje Strava Škola. Nakon uspješno realiziranog koncerta Ajsa Nigrutina u kinu „Bosna“, sada nastojimo podići igru na viši nivo, tako što ćemo najboljim predstavnicima kvalitetne i urbane muzike u Sarajevu pružiti priliku da sviraju i promovišu svoj rad. Koncert će se održati u amfiteatru Doma mladih na donjem podijmu 22.01.2010 godine, a postava izvođača glasi:

- FreshCrew - Hip Hop Dance Kolektiv
- FlowMotion
- Skoja
- Kontra & Å tuka
- Totalna Rasprodaja
- Evading Downfall
- CorbanSick
- DJ Said
- DJ Riven
- DJ Caminho
Dakle najbolje od Hip Hop, Metal/Rapcore i D'n'B scene u Sarajevu.

Također ovom manifestacijom iskazujemo poštovanje radiju 202 koji je imao značajnu ulogu u promovisanju ovih izvođača u toku njihovih karijera, te zbog velikog doprinosa izgradnji kulture u našem gradu, te širenja kreativnog duha i rada.

ULAZ: 5 KM + besplatan mixtape FlowMotion – Stvar Je U Masnoći

Pozivamo sve vas koji podržavate našu ideju, da zajedno zadovoljimo kriterije svega što je kulturno i kvalitetno.

Image

Jei :D

Profile  

Post subject: Re: Strava Å kola vol.2 @ Amfiteatar doma mladih, 22.01.2010.
PostPosted: 18. 01. 2010. 16:48 
Moderator

Moram reć da je prom9ocija ovog trebala bit (mrvu) bolja, al support na ovome svakako :)

Profile  

PostPosted: 21. 01. 2010. 15:51 

znaci sutra brejk ja nek i sranja :lol: :lol: :lol:

Profile  

PostPosted: 22. 01. 2010. 11:06 

eee jel taj spisak samo spisak il i red nastupanja izvodjaca...da se zna na sta se ide :D ono da ne blejim u tamo nesto lijevo....

Profile  

PostPosted: 22. 01. 2010. 16:38 

Evading Downfall veceras od 10 pa nadalje :D !!!!!

Profile  

PostPosted: 23. 01. 2010. 12:42 

10+2=12 :lol: dobro niste zaspali do tada. totalna rasprodaja je najduže svirala, ili mi se samo čini jer su mi bili dosadni :|

uglavnom fino je bilo,samo što je trebalo krenuti puno puno ranije jer je na corbansicku a posebno na ED bilo sve manje ljudi.

a kad se sjetim jednog emača što je plesao, pa se u pokušaju salta slomio na leđa, ne mogu da se ne smijem. :D htio klinjo da zadivi maloljetnice

Profile  

PostPosted: 23. 01. 2010. 13:14 
Moderator

Dobro bilo sinoć. Flowmotionu svaka čast, samo nako trebaju nastaviti - i imaju jake matrice ko im radi da mi je znat da si zbavim i ja :D .

Super je prostor i raja bila. Totalna je svirala malo duže nego što sam mislio da hoće, ja zadovoljan sa Antifa.

Al što jes-jes Corbansick što je sinoć odero pa svaka čast! Do sada najbolji nastup - nivo vrhunski! Nove pjesme su dobre - volim tu postepenu progresiju čuti.

Evading isto odličan, zvuk bolji nego onda na Grbavici, As The Ashes Burn mi je ubjedljivo sad najdraža od njih 8) . Ostala na njima samo prava raja :D .

Profile  

PostPosted: 23. 01. 2010. 13:19 

sve u kompletu - previse je nastupa bilo...sto je eventualno rezultiralo tome da na corbansicku bude 15 ljudi, a na evadingu 5..itd
evading bio dobar...marshall je pao to je bitno
kurbansik ...ne gotivim ja ono - al refreni su im beton...:)
totalna - predugo su svirali...fakat predugo - ili su im pjesme kratke - pa ih je bilo vise neam pojma...
kontra drug moj dere...boli ga kurac...
ovo ostalo mi je soo lame...
al et - svaka cast na organizaciji

ZVUK BIO DOBAR

Profile  

PostPosted: 23. 01. 2010. 13:26 

totalna jes svirala dugo....nas troje sto smo usli samo smo to i odslusali:D i morali na tramvaj hahahah al nek je bilo :D pozdrav :D

Profile  

PostPosted: 23. 01. 2010. 18:16 

sve u svemu bilo je dobro naravno sa nekim propustima tipa pocetka nastupa duzine pojedinih nastupa odma se znalo ako u 9 i kasnije pocne da ce na zadnjim nastupima bit propuh ali eto jebi ga nek se uci na greskama to je jedini propust po meni bio, ostalo sve sto se organizacije tice za 10 :!: :!: :!: ljudi su sve obezbjedili od bine pojacala ma sve sve 10, nastupe necu komentarisat svak je vjerujem dao najbolje sto zna al jbg moram opet rec da je meni ED bio iako zadnji i sve opet najjaci jbg ashes birth i maj prsnl fejvorit in itrnity :!: :!: :!: dzaba ta je pjesma hit svetskih razmera :) tako mi je zao sto nisam izletio na onaj dio al jbg bice prilike aBd :) sve sto mogu reci ako je sinoc nako rega i dobro bilo mos mislit kako moze tek bit na SMFu - to se ceka :!: drago mi je da se ljudima svidjela nasa svirka (cBs) hvala i za podrsku i dolazak posebno @ chomi bas mi je drago da su ti ref legli :) ne stigoh te sinoc pitat al eto sad znam :) i fakat zvuk je bio odlican pogotovo dok je bilo vise ljudi al opcenito zvuk dobar skroz :!:

strava skola, FM svaka cast :!:

Profile  

PostPosted: 23. 01. 2010. 18:36 
Moderator

Hvala svima koji su sinoć bili i podžali. Mi nismo baš nikom puno promovirali da ćemo svirat al sam se ful iznenadio kad sam vidio šta je ljudi došlo drito zbog našeg nastupa pa mi je u to više žao što smo svirali zadnji od ovih alter bendova, samim tim pred najmanje ljudi, a i ono što je ostalo (njih 60-70 u vrh glave) bilo izmoreno, jebiga. Svi su morali krenut na posljednje tramove i trole, a i u ponoć počeli, jebiga, šta se može... :) i mi smo na kraju izašli umorni i nikakvi na stage, čekali 7 sati sve skupa, ma katastrofa.

Zvuk bio odličan.

CORBANSICK - ODUVAO!!!!!!! moj bend večeri!! Nema ti Sterma druge no počet češće s onim cleanovima radit, idu ti baš dobro, a i harsh vokale si uštelio jebeno. Baš ste jebali mame mangupski :D

Totalna Rasprodaja - mnogo bolji od posljednjeg puta kad sam ih gledao, napredovalo se, a i skupili su svoje punk ekipe koja je baš finu atmosferu priredila. :)

Kontra (reper) - lika jedostavno boli kurac :D najjači mc u Bosni i šire uz ovog nu metalca iz Korbensika :) odraše on i kolega, ja uživao! Dlanbeatz kurvo! 8)

Flowmotion - svaka čast! Samo nastavit s radom, trudit se ne zaboravljat tekstove, ostalo je bilo najs

Reperi prvi, zaboravio sam i ime, sipatični likovi bili, dobro zvučali, dobro se zajebavali s ekipom, samo isto tekstove malo bolje pamtit... dobro su se doduše izvukli s onim freestyleom :)

PS. Bitno je da je Marshall pao :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 24. 01. 2010. 02:59 

artredis wrote:

Totalna je svirala malo duže nego što sam mislio da hoće, ja zadovoljan sa Antifa.

ja bi volio totalnu poslusat u zadnje vrijeme. neki dan dobih na majspejs naku preporuku za nove pjesme. i bas mi se nekako svidjese. ona monako.. pravo im onako nesto lezi. ja bi reko da bi se trbali kretat u onpm pravcu dalje. meni fin bend

Profile  

PostPosted: 24. 01. 2010. 14:50 

hvala ekipi iz flowmotiona na trudu i organizaciji, licno sve je odlicno ispalo :)

sto se tice toga da smo duze svirali, receno nam je da ce po bendu biti od pola sata-40ak minuta sto smo mi, cini nam se, i ispostovali. jebiga nije do nas, izvinjavamo se svima kojima smo se usrali u cejf :D

djeco!!! wrote:
artredis wrote:

Totalna je svirala malo duže nego što sam mislio da hoće, ja zadovoljan sa Antifa.

ja bi volio totalnu poslusat u zadnje vrijeme. neki dan dobih na majspejs naku preporuku za nove pjesme. i bas mi se nekako svidjese. ona monako.. pravo im onako nesto lezi. ja bi reko da bi se trbali kretat u onpm pravcu dalje. meni fin bend

hvala, bice 8 marta u ag-u random hand gdje smo predgrupa, pa eto ti prilike ;)
pozdrav!

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]