Hvala svima koji su sinoć bili i podžali. Mi nismo baÅ¡ nikom puno promovirali da ćemo svirat al sam se ful iznenadio kad sam vidio Å¡ta je ljudi doÅ¡lo drito zbog naÅ¡eg nastupa pa mi je u to viÅ¡e žao Å¡to smo svirali zadnji od ovih alter bendova, samim tim pred najmanje ljudi, a i ono Å¡to je ostalo (njih 60-70 u vrh glave) bilo izmoreno, jebiga. Svi su morali krenut na posljednje tramove i trole, a i u ponoć poÄeli, jebiga, Å¡ta se može...

i mi smo na kraju izaÅ¡li umorni i nikakvi na stage, Äekali 7 sati sve skupa, ma katastrofa.
Zvuk bio odliÄan.
CORBANSICK - ODUVAO!!!!!!! moj bend veÄeri!! Nema ti Sterma druge no poÄet Äešće s onim cleanovima radit, idu ti baÅ¡ dobro, a i harsh vokale si uÅ¡telio jebeno. BaÅ¡ ste jebali mame mangupski

Totalna Rasprodaja - mnogo bolji od posljednjeg puta kad sam ih gledao, napredovalo se, a i skupili su svoje punk ekipe koja je baš finu atmosferu priredila.

Kontra (reper) - lika jedostavno boli kurac

najjaÄi mc u Bosni i Å¡ire uz ovog nu metalca iz Korbensika

odraše on i kolega, ja uživao! Dlanbeatz kurvo!
Flowmotion - svaka Äast! Samo nastavit s radom, trudit se ne zaboravljat tekstove, ostalo je bilo najs
Reperi prvi, zaboravio sam i ime, sipatiÄni likovi bili, dobro zvuÄali, dobro se zajebavali s ekipom, samo isto tekstove malo bolje pamtit... dobro su se doduÅ¡e izvukli s onim freestyleom

PS. Bitno je da je Marshall pao