Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 18. 09. 2025. 03:38

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 2479 posts ]  Go to page Previous  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 124  Next
Author Message
 Post subject: Re: Igre
PostPosted: 01. 07. 2010. 19:38 

je fakat, bio sam skeptican jer je brauzer njesra u pitanju al igrica je totalno histericna haha

Profile  

PostPosted: 01. 07. 2010. 19:45 

Stargazer wrote:
Nedavno naletih na dobar clanak:

5 Reasons It's Still Not Cool to Admit You're a Gamer

Inace ne igram nista vec godinama, ali mislim da ce se situacija promijeniti sa Starcraftom 2 8)

to je bio dosadan ko proljev clanak...i dok su neki argumenti na mjestu, mnogi (vecina) i nisu. Vidi se da je neki Azijat pisao. Boli me kurac sta je kul kad je des puta gotivnije igrat se Nike Belica neg otic u kafanu, iskesirat sto i kusur eura, i gnjavit se sa raznim ziljavusama i uredskim robotima...

Profile  

PostPosted: 01. 07. 2010. 19:47 

Addi wrote:
sta, sad je portal bolji od hl ? :lol:

neznam za portal, al stalker sigurno jes...

iako i hl2 ima komunizma dosta, veliki plus, al je fabula tipicni holivud...

Profile  

PostPosted: 01. 07. 2010. 20:03 
Moderator

stari serator wrote:
Boli me kurac sta je kul kad je des puta gotivnije igrat se Nike Belica neg otic u kafanu, iskesirat sto i kusur eura, i gnjavit se sa raznim ziljavusama i uredskim robotima...

fakat, te 'odrasle' furke mi nikako ne idu u glavu

Profile  

PostPosted: 01. 07. 2010. 20:08 

biafra wrote:
stari serator wrote:
Boli me kurac sta je kul kad je des puta gotivnije igrat se Nike Belica neg otic u kafanu, iskesirat sto i kusur eura, i gnjavit se sa raznim ziljavusama i uredskim robotima...

fakat, te 'odrasle' furke mi nikako ne idu u glavu

sve ce ti bit jasno kad porastes

Profile  

PostPosted: 01. 07. 2010. 20:13 
Moderator

AKO porastem :razz:

Profile  

PostPosted: 01. 07. 2010. 20:14 

jes, kad i ako i ti istamburas jedno dvoje balavaca i dignes lihvarski kredit za dom i namjestaj :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 01. 07. 2010. 20:28 

ko je zagotivio gta4 ima ova expanzija sa 2 dodatne price, na 4 dvda, odlicno.

sto se portala tice, buraz, ono je obicna "slagalica" u odnosu na hl2, a bogami i stalker. jest ono furka igrat, novo nesto bla bla, al nidje veze s kultovima ko ova 2.

Profile  

PostPosted: 01. 07. 2010. 20:31 

suti moram to sve odigrat, treba mi bolja stolica od ove kuhinjske prije neg se na to bacim :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 01. 07. 2010. 20:34 

a dobro, fabula ko fabula, hl kec dozivio takav uspjeh, znali smo svi da ce dvica bit komercijalnija. jebiga nemoj poredit sve sa stalkerom, onakvo nesto se rijetko dogodi, pogotovo sto se price tice... atmosfera isto dok igras, sto malo koja igra pogodi, obicno je vizualni uzitak kod igara tipa cod, moh, far cry, crysis i ostalih rokacina. ja sam se tolko uzivio u stalker bio dok sam igro, pogotovo u trecem nastavku, da kad legnem navece ono kontam kako sta od opreme, kako koju pusku unaprijedit, gdje sta da trazim, kako koga/sta roknut itd... pravo zanimljiv i privlacan svijet je kreirala ekipa koja je radila igru...

Profile  

PostPosted: 01. 07. 2010. 20:38 

stari serator wrote:
suti moram to sve odigrat, treba mi bolja stolica od ove kuhinjske prije neg se na to bacim :mrgreen:

eih ja sam se nafuro bio na niku belica, igro dan-noc, dok nisam prekuco prije jedno heftu, a i onda mi bilo zao stat, pa bezze vozo, izlazio s onim haverima... :lol:
nadji obavezno ovaj "Episodes from Liberty City", imas 2 epizode, u jednoj igras ko bajker one bande motoristicke sto se spominje u igri, a u drugoj si guzonja, diskoteke, sampanjci skupa auta itd... ludilo, mislio sam da me nece ni jedan gta navuc ko vice city, al se zajebah... jebem ti igre sjeba sve ispite za ljeto... :lol:
samo fps dobrote, gta i pes 2010 :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 01. 07. 2010. 20:42 
Moderator

ja sam skoro skino GTA III i smorio se bože sačuvaj, a Vice City nisam sto godina igro
nema ostaje mi San Andreas najjača zajebancija, iako sam sad stao na jednoj misiji za koju sam siguran da neću preć jer mi komp u po frke krene štekat, zamisli kurčine...pred zadnji grad, 'Monster' kad voziš oni monster truck preko onije brda na vremensko ograničenje

Profile  

PostPosted: 01. 07. 2010. 20:51 

monster sam prekuco, al ja sam stao na onoj kad moras ucerat na kroseru u onaj uzletajuci avion na onom pustinjskom ojrodromu haha. to nikad necu prezalit sto ne prekuca SA.

Meni je tu teska odluka, cetvorka ili SA, obje su ekstra. III i VC sam prekuco, VC je definitvino bolji. III nekako najslabiji al je bio prvi jebiga.

Profile  

PostPosted: 01. 07. 2010. 21:21 
Moderator

pa sve kontam da bi nekad i mogo, al brzo izgubim volju. jes prešao onu vozačku školu? ja nisam a mislim da bi to moglo bit presudni faktor kad je ova misija u pitanju heh

Profile  

PostPosted: 01. 07. 2010. 21:33 

san andreas je beton, al san andreas u multiplejeru je beton betona :D
dogovorio se ja s par kolega s posla, organizovali se prije par mjeseci i dobrih mjesec dana se zajebavali na nekim krekovanim serverima... jarane u po frke mi prilazi neka meksicka mafija, ko lafo da mi pokazu gdje mogu kupit oruzje, usao ja u auto, oni zakljucali vrata i poceli me ispitivat imam li zenu, djecu... odveli me u neku planinu ba, oteli me i onda zvali policiju da uzmu 20.000 dolara ko naknadu :D al umjesali su i nekog dilera velikog koji je imao helikopter za bijeg, kad je dosla policija i pala aktovka s parama on pokupio i pokuso zbrisat i totalni haos nasto, medjusobno se popucali a ja uletio u auto anderkaver drotkinje koja me odvela kasnije na sendvic :D
bas mi je ta noc spica bila :lol:

Profile  

PostPosted: 01. 07. 2010. 22:08 
stari serator wrote:
Addi wrote:
sta, sad je portal bolji od hl ? :lol:

neznam za portal, al stalker sigurno jes...

iako i hl2 ima komunizma dosta, veliki plus, al je fabula tipicni holivud...

sta rece a osta ziv :)

i niko nije rekao da je portal bolji, al brate.. ide vala jedno uz drugo samo tako, ne znam objasniti :D

PostPosted: 01. 07. 2010. 23:44 

najavljen Metro 2034 :D

imam osjecaj da ce ovaj baciti na koljena i GTX480 u SLI i 5970 u Crossfireu, ako prije ne izadju jos jaci modeli..... onda ce na koljena baciti te :D

al sta jest jest, nema do rusa i igara u zadnje vrijeme

jah.... novi Metal Gear Solid: Rising najavljen i za PC xD

Profile  

PostPosted: 02. 07. 2010. 00:12 

Quote:
to je bio dosadan ko proljev clanak...i dok su neki argumenti na mjestu, mnogi (vecina) i nisu. Vidi se da je neki Azijat pisao. Boli me kurac sta je kul kad je des puta gotivnije igrat se Nike Belica neg otic u kafanu, iskesirat sto i kusur eura, i gnjavit se sa raznim ziljavusama i uredskim robotima...

Ne znam vala, meni video igre u principu predstavljaju los nacin za ubijanje vremena. Cak i one koje sam gotivio i igrao mjesecima. Na primjer, necu nikad prezalit vrijeme koje sam potrosio na recimo ogame. Korisnije bi mi bilo u zivotu da sam oro livadu i sadio paradajz. Em bih bio na svjezem zraku, em mi mozda nekad zatreba u zivotu.

I kafana nije jedina kul alternativa, ima tu jos kolko hoces opcija. Pogotovo ako na raspolaganju imas 100 i kusur eura :P

Profile  

PostPosted: 02. 07. 2010. 00:13 
Moderator

Stargazer wrote:
Na primjer, necu nikad prezalit vrijeme koje sam potrosio na recimo ogame.

Jebem li mu majku :D

Profile  

PostPosted: 02. 07. 2010. 03:10 

gtaiii jest podosadan, prica fina, al igra je malo monotona. vice city drugi najbolji u serijalu meni. san andreas je dobar, al ga nikad nisam presao jer ima preglupih fora. ono bildanje, debljanje, brada, frizure, oni testovi voznje neki, i minus ko u svim dotadasnjim nastavcima ograniceno vrijeme za odredjene misije. gta iv meni na prvom mjestu, izbaceno sve sto ne valja, odlicna mafioso prica i igrivost prejebena. ostaje jos episodes from liberty city ovaj zadnji, al to dok se malo umorim od fps-ova, previse je za redom preci gta iv i ovaj nastavak.

sto se metro igre tice, poserem se na nju, kad moram nabavit kartu graficku koja jos nije izasla da bi je mogao igrat kako treba.... ovo govorim iz bjesa jer mi se to toliko igralo, pogotovo kad sam vidio da graficki dosta lici na stalker.... jebat ga, doci ce i to vrijeme...

ono sto cekam u buducnosti je call of duty black ops, medal of honor (moderni rat, konacno), fear 3 i crysis 2 (valjda nece presrat sa zahtjevima), i manje poznate homefront i warhound, izgleda dvije obecavajuce fps rokacine. kad predjem sniper ghost warrior i singularity, ide gta 4 episodes from liberty city, dok i to predjem valjda ce izac nesto od ovih spomenutih...

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2479 posts ]  Go to page Previous  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 124  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]