stari serator wrote:
uslikaj pa posalji meni ja sam komiblok fanatik, vazda imam mjesta u srcu za gotivan socijalisticki projekat. nikad dobrinja uvjek alipasino.
znaci gothic 2 da zaigram.
ja sam VELIKI kotor fan pa zato i mislim odigrat mes efekt i dragon ejdz. ja kotoru i kecu i dvici sve oprastam zbog scenarija i likova, koji su po meni, bar u slucaju prvog, bezgresni i bolji od same fabule SW filmova.
nesto mi mnogo preporucuju i maunt end blejd.
zadnji stalker je genijalan ali ima jebenih propusta u "pacing"-u scenarija (zavrsava se abruptno, nikakvih definitivnih odgovora, igra je relativno pusta po pitanju glavne price do zadnjeg djela koji prebrzo okoncava...)...mislim da i oni muzu za drugi dio malo.
kol of pripjat je po meni antologijska igra, svako bi je trebo odigrat...onako ko folaut kec, half life...nije ono samo dobra igrica furaj i ostavi ko kol of djutiji...ovo se pamti.
Definitivno GOthic 1 i 2.
Ako nisi igrao klasike naravno, Fallout 1 i 2, Baldurs Gate 1 i 2, Arcanum of steamworks and magic obscura, planescape torment itd.
Jebiga te old skul rpg-ove.
Od ovih novijih meni je pravo dobar Divine Divinity to mozes provjerit.
Mount and Blade sam probao jedno deset minuta, i ne znam, ne ide mi. Tako da nisam bas kompetentan.
I ja volim Kotor nit im sta zamjerim previse (osim onog dizajna zona), kvalitetne igre svakako, no vise sam ih uzeo kao primjer

A cuj komiblok fascinacija, , zvuci pravo morbidno xD