Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 26. 06. 2025. 20:59

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 2479 posts ]  Go to page Previous  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 124  Next
Author Message
 Post subject: Re: Igre
PostPosted: 29. 08. 2010. 05:00 
Moderator

http://www.foddy.net/Athletics.html :lol:

Profile  

PostPosted: 29. 08. 2010. 12:14 

votdafak iz det...nista ne igram dok ne skinem mes efekt 2 :evil:

Profile  

PostPosted: 29. 08. 2010. 13:42 

ja sve imam neki osjecaj da je to bezze igra... na prvi pogled bar, nisam igro stvarno... a rpg momente volim samo u minimalnim dozama, ko u stalkerima npr...

Profile  

PostPosted: 29. 08. 2010. 13:54 

kec je navodno vise rpg. malo vise rpg od stalkera, al sekundicu, zbog statistika i levelinga. uzasno los sistem inventara. kao pucacina nije cemu, ono, okej je al nista posebno.

dvica je navodno puno vise gears of war.

ako nisi nikada igrao nijednu bioware igru (baldur's gate 2, kotor 1/2, me, me2, dragon age) probaj mozda se zaljubis. mnogi to zovu rpg lajt. Al ono sto Bioware zna je napravit solidan cjelokupan dojam. Cak iako im se moze naci bruka mahane sve je to prilicno profi odradjeno, u poredjenju sa ostalim kucama...

prica je meni u zovu pripjata bila bolja, kao i atmosfera. igra kompletno, bolji stoker daleko. ali vrijedi odigrat sve u svemu, veliki minus je ono tumaranje od planete do planete koje je u pocetku ekstra al brzo dojadi, i likovi (svi al bas svi osim Tali u covjeku izazivaju zelju da ih barem prebije ako ne vec ubije, Ashley (krava) i Kaidan (placipicka) pogotovo). KOTOR kec je bio po meni, definicija dobre price, ono, aj kent fakin biliv it. I jos najbolji zenski lik u igrici ikad (Bastilla), taman dovoljno kuja/rambo za video igrice. Uglavnom ja licno odigram skoro sve sto Bioware izbaci, za razliku od Bethesde koju nebi briferom diro...

Profile  

PostPosted: 29. 08. 2010. 13:58 

usput nema nikakvih logickih smicalica, osim jedne, koja je opet, o boze, tornjevi hanoja, koju je svaki racunardzija rijesio u ucionici. Jebiga ja ne limvo vise igrat FPS-ove nesto, suhoparni mi previse. Okej je popucat se u BF na multi al ostalo mi nije loziona, daj mi neku pricu i mogucnost izbora...i da meni je radil na maksimumu bez stenjanja a grafika nije nista losija od stokera, malo previse blooma al dobro to je iz tog perioda (prije dvije godine)...

Profile  

PostPosted: 29. 08. 2010. 15:37 

Slazem se sa bethesdu,uzeo nedavno fallout 3 i razocarao se.Nahvalili je a igra ispala ofirno sranje koje se prodalo...isto oblivion u buducnosti sa haj tek oruzjem...

Profile  

PostPosted: 29. 08. 2010. 16:02 

ma normala, pravi fps i jest za multiplejera. fps da bi bio pravo dobar u singlplejeru mora imat dobru pricu, atmosferu, ko stalker il half lajf il kvejk (2 i 4). bf, cod, moh, kvejk3, to je bas gotiva u multilejeru igrat.

girs of vor sam igro, 2 nivoa mozda, previse jednolicno, sve jedno te isto, i previse onih bacanja, poteza nekakvih. i onda izbriso. probacu sigurno me i me2. volim ja i dobar rpg ako nije previse smoran i peglativan sa nekim istrazivanjima i tim sranjima...

posto sam presao sve sto mi valja od fps igara, trenutno samo igram cod4 u multiplejeru.
cekam novi cod, novi moh. nadam se novom krajzisu, koji vjerovatno necu moc igrat :mrgreen:

a trazim neki dobar rpg, de preporuci nesto, kakav je neverwinter nights il witcher? il ovaj dragon age?

Profile  

PostPosted: 29. 08. 2010. 16:27 

Addi wrote:
ma normala, pravi fps i jest za multiplejera. fps da bi bio pravo dobar u singlplejeru mora imat dobru pricu, atmosferu, ko stalker il half lajf il kvejk (2 i 4). bf, cod, moh, kvejk3, to je bas gotiva u multilejeru igrat.

girs of vor sam igro, 2 nivoa mozda, previse jednolicno, sve jedno te isto, i previse onih bacanja, poteza nekakvih. i onda izbriso. probacu sigurno me i me2. volim ja i dobar rpg ako nije previse smoran i peglativan sa nekim istrazivanjima i tim sranjima...

posto sam presao sve sto mi valja od fps igara, trenutno samo igram cod4 u multiplejeru.
cekam novi cod, novi moh. nadam se novom krajzisu, koji vjerovatno necu moc igrat :mrgreen:

a trazim neki dobar rpg, de preporuci nesto, kakav je neverwinter nights il witcher? il ovaj dragon age?

Posto ne znam sta si igrao a sta ne ja cu redom :
Fallout 1 & 2 (Dvica je sigurno jedan od najboljih primjera savrsene igre), Baldurs Gate 1 & 2, Gothic 1 & 2 (dvica za mene najbolji rpg, trica je meni licno kurac), Divine Divinity (retardirano ime, dobra igra), Arcanum, Icewind Dale 1 & 2, Morrowind sa expanzijama,Planescape Torment, Risen je isto onako simpatican al ni blizu Gothica, koji mu je neki "spiritualni" prethodnik.

Prvi Neverwinter Nights je meni sasvim dobra igra, al je svakako step down od Baldurs Gate i slicnih velikana RPG-a po svemu osim po grafici (a i to je diskutabilno, meni je ljepsa ona izometrija nego neverwinterov 3d kurac). Dvica je manje vise ista kec, samo bolja grafika.

Witcher je meni licno bezveze, previse fokusiran sa premalo mogucnosti, ni prica me nesto nije fascinirala.

Profile  

PostPosted: 29. 08. 2010. 16:52 

a ovaj dragon age? to je ko spiritusli nastavak baldur's gatea jel?

Profile  

PostPosted: 29. 08. 2010. 16:56 

Addi wrote:
a ovaj dragon age? to je ko spiritusli nastavak baldur's gatea jel?

To kazu na IGN-u, inace ja bi ga bolje opisao ko reciklazu klisea koji su videni u tim starim rpg-ovima, ne znam kako sam se zaboravio posrat po njemu, al ovom prilikom moram rec da je igra kurac, i da svaka revolucionarnost iste bazirana na broju poligona na mudima glavnog lika. Sto se tice gameplaja i price, sve videno, plitko, dosadno.

Profile  

PostPosted: 29. 08. 2010. 17:04 

dragon age sam skinuo ali se nisam nakanio igrat, nisam nesto u tom fantasy filmu vise a i neigra mi se klasicni rog mada dragon age je tu na pola puta izmedju akcije i rpg-a navodno, tipicni bioware.

witcher je i meni teska kurcina.

novi moh moc ce se igrati talibani u multiplejeru. ekstra :mrgreen:

meni je folaut kec nedodirljiv, neznam sto su svi kuju dvicu u nebesa al je meni ona scenarijski skroz razbacana. ali da je vrhunski stari rpg to stoji.

ja volim ove nove neo-rpg hibride, me i stalker su mi ekstra.

Profile  

PostPosted: 29. 08. 2010. 17:07 

Medieval wrote:
Slazem se sa bethesdu,uzeo nedavno fallout 3 i razocarao se.Nahvalili je a igra ispala ofirno sranje koje se prodalo...isto oblivion u buducnosti sa haj tek oruzjem...

da i nazalost sa istim propustima obliviona, ali je bar grafika okej i lici na disi posteno. ali je bethesda u merilendu predgradje disija.

Profile  

PostPosted: 29. 08. 2010. 17:09 

imal ko ovdje da fura automobile, ono, rfactor, gtr2?

ja sam bio zestok u tom filmu dok su f1c 99-02 i slicno bili aktuelni, i naravno u doba crammondovih gp simulacija. sad mi pravo tesko uc u fol sa modifikacijama i pizdarijama a igro bi rfactor do besvjesti al mi bezveze auta...

Profile  

PostPosted: 29. 08. 2010. 17:15 

stari serator wrote:
dragon age sam skinuo ali se nisam nakanio igrat, nisam nesto u tom fantasy filmu vise a i neigra mi se klasicni rog mada dragon age je tu na pola puta izmedju akcije i rpg-a navodno, tipicni bioware.

witcher je i meni teska kurcina.

novi moh moc ce se igrati talibani u multiplejeru. ekstra :mrgreen:

meni je folaut kec nedodirljiv, neznam sto su svi kuju dvicu u nebesa al je meni ona scenarijski skroz razbacana. ali da je vrhunski stari rpg to stoji.

ja volim ove nove neo-rpg hibride, me i stalker su mi ekstra.

Kec je kraci dosta, jes malo vise fokusiran al ako si ga ikad pokusao cejfit ko sto ljudi rade sa dvicom to ide tesko. Jer cisto kako je prica fokusirana imas tajm limit dje ti mutanti zgaze pola mape time i questova i sadrzaja ako se mnogo zajebavas.
Doduse, kec je imao nenadjebivi The Glow (se sjeca ko :mrgreen: ) , koji je dizajnerski jebenije osmisljen i odraden sa onom grafikom nego vecina navikanih hiperzajebanih lokacija u kakvim novijim igrama sa bijesnim endzajnima.
Men je dvica cisto superiorna sto se tice nenadjebivih dialoga, i kec je tu brilijantan u odnosu na ostale rpg-ove, al nadjebali su sami sebe u dvici.

Profile  

PostPosted: 29. 08. 2010. 17:22 

Automobile sam igrao daaavno,dok je aktuelan bio grand turismo na plej kecu.Sto je rietas nabrojao rpg-eve,probao sam baldurs gate,icewind dale i odlicne su igre.Gotik mi je vec previse nategnut i smara tako da nisam nikad obracao paznju na njega.Eh neverwinter nights je meni vrhunska igra,citav zimu sam potrosio na nju i jos uvijek mi ostaje jedna od najdrazih igara.Gomila raznih itema,izazovni kvestovi(ginuo sam dosta puta).jedina mana je mozda dosta ograniceno kretanje i sjebana kamera,koja zivcira i to često.Probaj sacred dvicu,cuo sam da je solidan rpg,naravno ne dotice legendarne stare naslove..
Sad nevezano za rpgeve,preporucujem igru Portal.Znaci totalno dobra igra za ubijanje dosade,cilj je proci ogromni labirint,koji se proteze na vise nivoa.Citavu igru nema nikakvih neprijatelja osim robota na par nivoa koji te gađaju zrakama,a krece se putem portala koji se ispale iz plazma guna.Odlicna igra.

Profile  

PostPosted: 29. 08. 2010. 18:35 

stari serator wrote:

ja sam bio zestok u tom filmu dok su f1c 99-02 i slicno bili aktuelni, i naravno u doba crammondovih gp simulacija. sad mi pravo tesko uc u fol sa modifikacijama i pizdarijama a igro bi rfactor do besvjesti al mi bezveze auta...

ja ti volim nfs, reli i tako to :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 29. 08. 2010. 19:01 

core wrote:
stari serator wrote:

ja ti volim nfs, reli i tako to :mrgreen:

eh vidi se da ne znas sta valja :P

nfs truo kurac.

Profile  

PostPosted: 29. 08. 2010. 19:04 

mozda ovi noviji, ali ug 2 i carbon su odlicni, medju njima je i most wanted.

Profile  

PostPosted: 29. 08. 2010. 19:06 

ovi noviji ko i na nesto slice a te gengsta pizdarije su bas i najgore. doduse to su igrice mene zanimaju SIMULACIJE.

Rfactor

GTR2

Live for Speed

to je kul 8)

Profile  

PostPosted: 29. 08. 2010. 19:08 

Football Manager pokren´o nakon mjesec dana pauze, nema bolje igre :twisted: :twisted: :twisted:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2479 posts ]  Go to page Previous  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 124  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]