Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 27. 06. 2025. 09:00

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 5011 posts ]  Go to page Previous  1 ... 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201 ... 251  Next
Author Message
 Post subject: Re: Lijep dan/lijepa noc pt. II
PostPosted: 21. 08. 2010. 16:46 
Moderator

druženje krenulo gledanjem filmova i igranjem plejsteejšna, završilo pijankom, maloprije usto.

Profile  

PostPosted: 22. 08. 2010. 16:48 

Igro fudbala pravog, doso kuci, igro fife na iksboksu na ha-de el-ce-deu, jeo, pio, usto u jedan.
Mocno! :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 27. 08. 2010. 03:18 

PUUUUUUUF !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2010. 14:24 

proljev + povracanje ... awesome

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2010. 14:25 

baš mi je drago

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2010. 14:37 

Malo falilo da i ja i Morrison sinoc poginemo :lol:

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2010. 14:51 

sad napisi sta je bilo :lol:

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2010. 14:52 

je li bilo duple penetracije

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2010. 15:01 

pretprošli vikend na Jali sigurno od hiljadu ljudi,svi lagano cvrkuću,piju svoja pića,kad u nekom momentu sa druge strane na magistrali prolazi kamion sa mješalicom..puče guma bokte mazo ko da je neko bombu bacio..
i od jednom tajac,svi se okrenuše da vide šta se desilo,kad se začu iz mase iz par grla u tom svom muku..

NEEEMA BOOOGA!!

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2010. 15:11 
Moderator

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :lol:

Profile  

PostPosted: 06. 09. 2010. 01:23 

Prespav'o pola dana, glava puca, sad mi se ne spava, ludilo, opsta pometnja.

Profile  

PostPosted: 06. 09. 2010. 02:35 

strebanje na kvadrat,vec nekoliko dana a posebno danas,isforsiran do p-m..vise ne gumo,odoh pogledat kakav koncert da se malo opustim 8)

Profile  

PostPosted: 06. 09. 2010. 10:22 

BloodOverdrive wrote:

Ukljucena je bila penetracija šake s Morrisonovom facom :lol: .

Mi slavili rodjendane u nekoj sumi , odmoristu whateva' . I kaze lik jedan hajmo gledati prču :twisted: . I tu smo se zajebali . Odemo nas 3 , zenska u autu s likom pusi kurac , nabada se na kitu , standardno :lol: Nagovorim ja lika jednog da pokuca , zaleti se on i udari sakom od auto , u sekundi ispada iz auta lik od 100 i kusur kila i preko 2 m . Pocne trcati za nama onako polu - dignute kite koja talambira kroz hladni nocni povjetarac . Kemo mi podapne nogu i ja padnem , skrsim se ko kurac . Dolazi lik do mene pita jesam li lupao reko nisam , jedan je od onih cupavi . Kemo bjezi , pravoo se zadao , lik ga stize i dize s poda s lakocom , pucaju pleske , zenska dolazi autom luda skroz naskroz jebe familiju , mater , picku tetkinu ,strininu . Kad su sve zavrsili kroz uplakan glas dolazi Kemo do mene . ' SINE BJEZI REKAO ME LIK UBITI ' :lol: :lol: . Nailaze opet u autu oni , Kemo skace preko 1,5 m živice i pada na psa :lol: . Scena ko iz komedija :twisted: . Pasce ucviljeno laje . Vracaju se jos jednom u autu jebac i kurva trazeci 3 clana naseg pohotnickog tima . Kemo vice meni da se sakrijemo da ce nas skrsiti lik i pri tome i ja i on skacemo u grm u sumi i dolijecemo u nesto mokro , pogusto a i nadasve smrdljivo . Da , u pravu je ko je na to pomislio . Bio je to mali potok u koja su se desetcima godina ni manje ni vise odlijevala GOVNA . Kemi sve carapa mokre od govana i muzgave vode , jebe Allaha , dzamiju u takvom posranom stanju. Vracamo se u kamp , vidno potreseni kad ko to ide . 3 clan naseg peep showa . Kako se priblizava vidi se da je plakao . Dodje blizu vatre , a preko obraza 5 prsta se vidi :lol: :lol: . Rece nam kako je gotovo stigao kuci , sav sretan kad ono pred njega se zaustavi auto . I rece da je prvo bio bjen od cure i da se nje toliko prepao da kasnije nije ni osjetio šake bildera .
Bili smo se prepali odmazde bildera i dobro izjebane picke sa slovenskim tablicama .
Krecemo kuci kroz sumu i na svako auto Kemo se sakriva po grmovima i iza stabala , cak je u strahu od Bilde uletio iza neke cesme gdje niko ne smije nocu , kazu prikaze se :twisted: . Rece mi Homo Agricoulus da se kolega Morrison do kuce stalno osvrtao i bjezao u kraj kada je bilo kakvo auto naislo .
Na kraju , najbolje sam ja prosao :mrgreen: , niti me ko dirnu , osim kucke koja mi je nesto dobacivala da ce saznati ko sam i da ce poslati neke janeze na mene . Ostali su dobili porciju iza usiju :lol: :lol: .
Definitivno se ovo ne zaboravlja , nikad . A i niko od nas vjerujem nece vise ni prici blizu kakvog auta u kojem se vrsi spolni akt , ili takozvana šumska jebacina . :razz:

Žuti MEGANE - ZLO :cry:

Image

Profile  

PostPosted: 06. 09. 2010. 11:30 

KULT!

Profile  

PostPosted: 06. 09. 2010. 12:03 

:lol: :lol:
al Hama picka si ispo :razz:

a umjesto sto ste bjezali,vas PETORICA ste mogli izlupat lika i onda mu svi pokarat zensku pred njim.

tako mi to u LUKAVCU radimo.

Profile  

PostPosted: 06. 09. 2010. 12:24 

Ispucat ga il barem ciglom u glavu 8) ,onda svi sa opremom i vucjacima da napravite redaljkku na njojm,pa je slomit za bezobrazluk

Profile  

PostPosted: 06. 09. 2010. 12:51 

umirem bog te jebo haahhahahhahhaahhahahhahahahhahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahahhahhahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahhahahhahahahhahahahhhahahhahahahahahhahahahahhahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahhahahhahahhahahahhahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Profile  

PostPosted: 06. 09. 2010. 13:29 
sihirbog wrote:
:lol: :lol:
al Hama picka si ispo :razz:

a umjesto sto ste bjezali,vas PETORICA ste mogli izlupat lika i onda mu svi pokarat zensku pred njim.

tako mi to u LUKAVCU radimo.

i u Zenici se devera po istom postupku :twisted:

PostPosted: 06. 09. 2010. 14:29 
Moderator

Obezglavator wrote:
BloodOverdrive wrote:

Ukljucena je bila penetracija šake s Morrisonovom facom :lol: .

Mi slavili rodjendane u nekoj sumi , odmoristu whateva' . I kaze lik jedan hajmo gledati prču :twisted: . I tu smo se zajebali . Odemo nas 3 , zenska u autu s likom pusi kurac , nabada se na kitu , standardno :lol: Nagovorim ja lika jednog da pokuca , zaleti se on i udari sakom od auto , u sekundi ispada iz auta lik od 100 i kusur kila i preko 2 m . Pocne trcati za nama onako polu - dignute kite koja talambira kroz hladni nocni povjetarac . Kemo mi podapne nogu i ja padnem , skrsim se ko kurac . Dolazi lik do mene pita jesam li lupao reko nisam , jedan je od onih cupavi . Kemo bjezi , pravoo se zadao , lik ga stize i dize s poda s lakocom , pucaju pleske , zenska dolazi autom luda skroz naskroz jebe familiju , mater , picku tetkinu ,strininu . Kad su sve zavrsili kroz uplakan glas dolazi Kemo do mene . ' SINE BJEZI REKAO ME LIK UBITI ' :lol: :lol: . Nailaze opet u autu oni , Kemo skace preko 1,5 m živice i pada na psa :lol: . Scena ko iz komedija :twisted: . Pasce ucviljeno laje . Vracaju se jos jednom u autu jebac i kurva trazeci 3 clana naseg pohotnickog tima . Kemo vice meni da se sakrijemo da ce nas skrsiti lik i pri tome i ja i on skacemo u grm u sumi i dolijecemo u nesto mokro , pogusto a i nadasve smrdljivo . Da , u pravu je ko je na to pomislio . Bio je to mali potok u koja su se desetcima godina ni manje ni vise odlijevala GOVNA . Kemi sve carapa mokre od govana i muzgave vode , jebe Allaha , dzamiju u takvom posranom stanju. Vracamo se u kamp , vidno potreseni kad ko to ide . 3 clan naseg peep showa . Kako se priblizava vidi se da je plakao . Dodje blizu vatre , a preko obraza 5 prsta se vidi :lol: :lol: . Rece nam kako je gotovo stigao kuci , sav sretan kad ono pred njega se zaustavi auto . I rece da je prvo bio bjen od cure i da se nje toliko prepao da kasnije nije ni osjetio šake bildera .
Bili smo se prepali odmazde bildera i dobro izjebane picke sa slovenskim tablicama .
Krecemo kuci kroz sumu i na svako auto Kemo se sakriva po grmovima i iza stabala , cak je u strahu od Bilde uletio iza neke cesme gdje niko ne smije nocu , kazu prikaze se :twisted: . Rece mi Homo Agricoulus da se kolega Morrison do kuce stalno osvrtao i bjezao u kraj kada je bilo kakvo auto naislo .
Na kraju , najbolje sam ja prosao :mrgreen: , niti me ko dirnu , osim kucke koja mi je nesto dobacivala da ce saznati ko sam i da ce poslati neke janeze na mene . Ostali su dobili porciju iza usiju :lol: :lol: .
Definitivno se ovo ne zaboravlja , nikad . A i niko od nas vjerujem nece vise ni prici blizu kakvog auta u kojem se vrsi spolni akt , ili takozvana šumska jebacina . :razz:

Žuti MEGANE - ZLO :cry:

Image

Hahahaha ovo ko da je Boris pisao :lol:

Profile  

PostPosted: 06. 09. 2010. 15:29 

Hama nemoj sad da ti uradi slava u glavu,radi ovog

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 5011 posts ]  Go to page Previous  1 ... 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201 ... 251  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]