BloodOverdrive wrote:
je li bilo duple penetracije
Ukljucena je bila penetracija šake s Morrisonovom facom

.
Mi slavili rodjendane u nekoj sumi , odmoristu whateva' . I kaze lik jedan hajmo gledati prÄu

. I tu smo se zajebali . Odemo nas 3 , zenska u autu s likom pusi kurac , nabada se na kitu , standardno

Nagovorim ja lika jednog da pokuca , zaleti se on i udari sakom od auto , u sekundi ispada iz auta lik od 100 i kusur kila i preko 2 m . Pocne trcati za nama onako polu - dignute kite koja talambira kroz hladni nocni povjetarac . Kemo mi podapne nogu i ja padnem , skrsim se ko kurac . Dolazi lik do mene pita jesam li lupao reko nisam , jedan je od onih cupavi . Kemo bjezi , pravoo se zadao , lik ga stize i dize s poda s lakocom , pucaju pleske , zenska dolazi autom luda skroz naskroz jebe familiju , mater , picku tetkinu ,strininu . Kad su sve zavrsili kroz uplakan glas dolazi Kemo do mene . ' SINE BJEZI REKAO ME LIK UBITI '

. Nailaze opet u autu oni , Kemo skace preko 1,5 m živice i pada na psa

. Scena ko iz komedija

. Pasce ucviljeno laje . Vracaju se jos jednom u autu jebac i kurva trazeci 3 clana naseg pohotnickog tima . Kemo vice meni da se sakrijemo da ce nas skrsiti lik i pri tome i ja i on skacemo u grm u sumi i dolijecemo u nesto mokro , pogusto a i nadasve smrdljivo . Da , u pravu je ko je na to pomislio . Bio je to mali potok u koja su se desetcima godina ni manje ni vise odlijevala GOVNA . Kemi sve carapa mokre od govana i muzgave vode , jebe Allaha , dzamiju u takvom posranom stanju. Vracamo se u kamp , vidno potreseni kad ko to ide . 3 clan naseg peep showa . Kako se priblizava vidi se da je plakao . Dodje blizu vatre , a preko obraza 5 prsta se vidi

. Rece nam kako je gotovo stigao kuci , sav sretan kad ono pred njega se zaustavi auto . I rece da je prvo bio bjen od cure i da se nje toliko prepao da kasnije nije ni osjetio šake bildera .
Bili smo se prepali odmazde bildera i dobro izjebane picke sa slovenskim tablicama .
Krecemo kuci kroz sumu i na svako auto Kemo se sakriva po grmovima i iza stabala , cak je u strahu od Bilde uletio iza neke cesme gdje niko ne smije nocu , kazu prikaze se

. Rece mi Homo Agricoulus da se kolega Morrison do kuce stalno osvrtao i bjezao u kraj kada je bilo kakvo auto naislo .
Na kraju , najbolje sam ja prosao

, niti me ko dirnu , osim kucke koja mi je nesto dobacivala da ce saznati ko sam i da ce poslati neke janeze na mene . Ostali su dobili porciju iza usiju

.
Definitivno se ovo ne zaboravlja , nikad . A i niko od nas vjerujem nece vise ni prici blizu kakvog auta u kojem se vrsi spolni akt , ili takozvana šumska jebacina .
Žuti MEGANE - ZLO