Lee B Yatz wrote:
A nacekacu se ja njih. Ja zauzmem Depo pa me zove iza do buldozera da ih stjeram al ja na vrata kad eto njih sedam-osam. Sacuvao sam al mi je ostalo samo municije za Hekler i pistolj (800 metaka iz Kalasa ispuc'o!). Kad instaliras Complete oruzije ima pravilne nazive (Beretta, Browning, Kalas, Sig Sauer, Hekler...)

Zavrsio sam ja oba Wolfova zadatka (spaso onog debila od kerova i njegovog buraza od bandita). Isto tako i od onog drugog, zauzeo par mini-kampova, rastjero zivotinje. Onda mi je trazio neku vodku i neki paket za prvu pomoc al mi se nije dalo jebavat sa vojskom, pa sam zapicio na smece.
Odjelo sa maskom je SEVA suit. To je za lovit artefakte, ali nije cemu za puskaranje. Taj pistolj sto si nas'o je ili Colt 1911 ili IMI Desert Eagle

Ja imam onu Berettu, onaj Browning je kita od bika. Navodna da je i onaj Enfield L85 (ona puska sa optikom) tesko sranje al dok ne ulovim SIG-a izgleda da cu morat koristit Kalas

Joj i ja bih sad volio al valja ic spavat i za pet sati na posao

ma dje god naidjes na one grupice stalkera, odes samo do onog ko glavnog, njegova "tackica" na mapi je malo veca, ko zvjezdica, pa pitas trebal sta, obicno trazi bombe, neke metke da zbavis il prvu pomoc, ako imas kod sebe odma mu dajes. a ima i tipa sto ti kazes, vrati mi tu i tu vodku, pistolj il kalas, ocisti to i to od mutanta il bandita... i onda pokupis nagradu u bazi stalkera, koja je dosta veca nego kad bi prodo recimo to sto mu zbavis. PLUS sto te gotive vise, tamo ti raste "rejting" za tu organizaciju za koju radis, na onom baru, evo ovo

(samo sto ovaj ciji je skrin, izgleda se zgotivio s banditima

)
a odjelo jest SEVA, jebiga zaboravljam imena

ma i mislim na artifakte, zato kazem moze bit korisno pravo. zato cim zavrsis s fatanjem istih, opet pancir kakav dobar nabacis i dobrila

odo malo sad pred tekmu.
eh da, sinoc kad sam igrao, koliko god izbjegavao da ponovo zauzmu depo, desilo se

sve ja ocistio od bandita i samo jedna mala grupica ostala dole ispod depoa kod prelaza onog. a ovi moji jos nisu u depo dosli mater im jebem, ne znam kako da ih cekam vise. i reko odo se ja zaletit dole, pobit par tih bandita, valjda nece gore niko... cim sam ja zadnjeg rokno, pogledam, tacnije javlja onaj stalker, kaze zauzeli depo opet citav.
odma ugasio, reko sutra cu nastavit...