Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 25. 06. 2025. 20:27

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 2479 posts ]  Go to page Previous  1 ... 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119 ... 124  Next
Author Message
 Post subject: Re: Igre
PostPosted: 15. 05. 2012. 19:25 

sumnjam da ce biti torent za diablo kako valja u skorije vrijeme. igra se moze jedino kupiti da bi se igrala jer je u online igranje fazonu.

Profile  

PostPosted: 15. 05. 2012. 20:29 

Ma biće neki krek, offline režim, kurac palac. Valja sačekat... ;-)

Profile  

PostPosted: 16. 05. 2012. 04:12 

core wrote:

pa oce, ko i za sve, al ako je poenta igre online, nikad se nece moc krekovana verzija igrat onako kako je namjenjena. ko voli ovo, izdvojit pare i uzet, ne izlazi svake godine :)
ako red dead redemption ikad dodje na pc, ja evo javno obecavam da cu 2 kopije kupit odma. :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 16. 05. 2012. 18:32 

http://clickjogos.uol.com.br/jogos/new-star-soccer/

zaraza od igre :D

Profile  

PostPosted: 17. 05. 2012. 09:18 

Addi wrote:
core wrote:

pa oce, ko i za sve, al ako je poenta igre online, nikad se nece moc krekovana verzija igrat onako kako je namjenjena. ko voli ovo, izdvojit pare i uzet, ne izlazi svake godine :)
ako red dead redemption ikad dodje na pc, ja evo javno obecavam da cu 2 kopije kupit odma. :mrgreen:

heheh ne tvoju i moju i r* zalost nece nikad izici, tak da se ne brines :P
Al et bit ce GTAV mozda ca ove godine ehhehe...

Profile  

PostPosted: 17. 05. 2012. 14:48 

Immolation wrote:
Addi wrote:
core wrote:

heheh ne tvoju i moju i r* zalost nece nikad izici, tak da se ne brines :P
Al et bit ce GTAV mozda ca ove godine ehhehe...

ma znam, al tjesim se. doduse ja se tjesim i za red dead revolver jos :lol:
nego da te pitam, jel ti koristis 64-bitni os?

Profile  

PostPosted: 17. 05. 2012. 15:38 
Moderator

Rietas, poletih ja :) Fallout besplatan bio 48 sati ;)

Diablo III, totalno razočarenje. Odigrao sam prvi akt sa guest passom. Sve izgleda kao WOW, repetitivno je i dosadno. NE DAM 60 eura za karinu. Napisao sam tekst za Frenzy Spark u Srbiji, čim objave, stavim ovdje.

Profile  

PostPosted: 18. 05. 2012. 12:19 

nema veze sa wowom ali et, ni slican gameplay i sistem igranja, jedino razvijanje skillova, nije dvica, dvica je najbolja igra ikad, ali je zarazan i usporedbi sa igrama koje danas izlaze extra, ovdje niko i nedaje nikakve pare za igre, poslije acta 1 daleko postaje teze i zanimljivija, da ne kazem nightmare, jedino sto je sveukupno kratak, da mogu ubaciti jednu ili 2 expanzije da to bude potpuno, vecinom igram sam ili sa nekim od prijatelja nema 5000 ljudi da te more

ako išta počet cu češće kupovat orginal igre

to sto si napiso neku kritiku na osonvu prvog acta je isto kao da si napisao za album na osnovu prve pjesme, mozda i je sranje na osnovu prve ali je neprofesionalno i niko to misljenje nece uvaziti

Profile  

PostPosted: 18. 05. 2012. 13:24 
Moderator

Azrael661 wrote:
nema veze sa wowom ali et, ni slican gameplay i sistem igranja, jedino razvijanje skillova, nije dvica, dvica je najbolja igra ikad, ali je zarazan i usporedbi sa igrama koje danas izlaze extra, ovdje niko i nedaje nikakve pare za igre, poslije acta 1 daleko postaje teze i zanimljivija, da ne kazem nightmare, jedino sto je sveukupno kratak, da mogu ubaciti jednu ili 2 expanzije da to bude potpuno, vecinom igram sam ili sa nekim od prijatelja nema 5000 ljudi da te more

ako išta počet cu češće kupovat orginal igre

to sto si napiso neku kritiku na osonvu prvog acta je isto kao da si napisao za album na osnovu prve pjesme, mozda i je sranje na osnovu prve ali je neprofesionalno i niko to misljenje nece uvaziti

Haveru, lupetaš. I to baš lupetaš jer uopšte moj tekst nisi ni pročitao.

Napisao sam ovdje da mi Diablo 3 IZGLEDA kao WOW. Sve mi je prešareno. Ko je spomenuo gameplay? Savršeno znam razlike izmeđđu ARPG-ja, tj. hack'n'slasha i MMORPG-ja.

Za početak, bujrum pročitati, pa mi reci šta je neprofesionalno kod ovog teksta, ali samo ako si završio novinarstvo jer onda pričamo o nivoima PROFESIONALNOSTI, a ne toga jel se tebi sviđa ili ne sviđa. Mogu i ja srat vodoinstalateru što je sifon crvene boje, ali kurca graha kad ga ja ne znam zamijeniti.

http://frenzyspark.com/2012/05/17/diabl ... nog-novca/

Starter Edition D3-ice se najavljuje kao uvod u svijet Diabla i šta Diablo može ponuditi. Međutim, fanatici ove igre, kao i govneta nazvanog World of Warcraft vole da kupuju unaprijed i onda da ne kukaju jer je ofirno. Jebeš to sranje. Da valja, kupio bih. Pošto je KARINA, ne pada mi na pamet da kupim. Naravno da na IGN-u ili gdje god nećeš pročitati da igra kurcu ne valja jer su to sve korporativni mediji koji igraju igru, ali pitaj svakog iole normalnog čovjeka koji igra igre i živi život, a ne igra igre i životari i reći će ti da je Diablo 3 totalno razočarenje. Ja sam još dobar, pričam sa aspekta čovjeka koji nije toliko zaljubljen u igru, mogu misliti kako je ljudima koji su deset godina čekali na nastavak dvice i ovakav šrot dobili.

Profile  

PostPosted: 18. 05. 2012. 13:49 

Ne stavljam upitnik na tvoju stručnost, samo govorim da ne treba odmah srljati, jer sam pročitao kritike ljudi kojih su već do hella dogurali, ne ovih komercijalnih stranica, 90 posto stvari se slažem s tobom, ali volimo drugačiji stil igara, ja sam krvario od dosade na far cryima, crysisu, left for deadu jer sam se odljubio od pucačina, ako gledamo WOW kao igru i ideju ne može se reći da glupa igra, jedino je glupo davat tolike pare za nesto sto ti uzima 90 posto zivotnog vremena, cijena Diabla III se ne razlikuje od drugih orginalnih igara. Nisam ga čekao 10 godina pa nisam razočaran (mozda po godine XD ,nađe se drugih igara. Diablo III sam davno probao i svidio mi se baš iz razloga što nemam puno vremena igrat, uđem odigram i ćao, nije spor i ne zamaram se pričom. Starcraft II me je već razočarao. Govorio sam ljudima da je bolje pričekat da Blizzard izbaci sve dodatke što je naumio i kupit sve za pola cijene, kao što možeš WOW ali opet MJESEČNA PRETPLATA!!! wowa je previše, velik uspjeh WOW-a im je isprao mozak, ali eto platio ga dobio ga i u svom zanru je daleko od loše igre, dođe odmah iza Diabla 2, Titan Quest i dungeon siege necu ni komentirat.
Moglo se puno više, 12 godine cini mi se ne rada na igrici je doprinjelo tome da bude slabiji od prethodnika, Blizzardu Diablo nije od važnosti, izdaju novi mmorpg Titan u tu je sve usmjereno, ne znam šta im je cilj sa Diablom bio, usrećit stare gejmere? žanra i stila igranja koji je gotov umro?
Previše si otišao u ekonomiju i oparivanje :mrgreen:

oko 24 sata igranja ti je potrebno, kad igras sam da pređes normal fino, sa još igrača 15-16, ako si koreanac 7 sati, to jedino ne vrijedi 60 dolara, ali opet tko bi se više guzio, odmaram mozak na ovoj igri XD tj ne treba ti mozak nikako, ali opet ga igraš i igras, ne znam kakav si sa Diablom II ali tamo se igralo samo radi pronalaženja itema, tu je i ovdje stvar

para mi nije žao jer sam ga već igro daleko duže od ostalih igara u zadnje 3 godine, tj i daleko me manje razočarao od ostalih igara, ili sam ja ostario pa mi to više ne prestvalja neko uzbuđenje kao prije

ispravka treba malo mozga ubise na nightmare XD
samo šta bi sa PVP-om arenom kacionom sa drugim ljudima????? to su rekli ubaciti u narednih sto pathceva i dlc ova sto su najavili

Last edited by Azrael661 on 18. 05. 2012. 16:47, edited 16 times in total.

Profile  

PostPosted: 18. 05. 2012. 13:58 

bojli je od Skyrima :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 18. 05. 2012. 14:37 

jebo te igre ba. sad ce max payne 3 i gta 5 (nece jos, al eto) :mrgreen:
gta iv igram evo 2. put za redom. plus sto sam je jos 2 puta odigrao kad je izasla. sigurno najbolja igra dugo dugo vremena. karinaski je portovana na pc kad se koristi zadnji patch 1070, al svi problemi su nestali s prelaskom na 64bitni win7 i 8GB ram-a 1600MHz-nog. malo je rec da igra leti bez ikakvih zajebancija. plus sto 64bitni sistem daje dodatni boost za graficku kartu. ljepota.

Profile  

PostPosted: 18. 05. 2012. 16:16 

Ja nisam upalio GTA IV da igram ima i 2 mjeseca.

Profile  

PostPosted: 18. 05. 2012. 20:37 

Addi wrote:
jebo te igre ba. sad ce max payne 3 i gta 5 (nece jos, al eto) :mrgreen:
gta iv igram evo 2. put za redom. plus sto sam je jos 2 puta odigrao kad je izasla. sigurno najbolja igra dugo dugo vremena. karinaski je portovana na pc kad se koristi zadnji patch 1070, al svi problemi su nestali s prelaskom na 64bitni win7 i 8GB ram-a 1600MHz-nog. malo je rec da igra leti bez ikakvih zajebancija. plus sto 64bitni sistem daje dodatni boost za graficku kartu. ljepota.

sta god radio ne instaliraj osmicu kad izađe, drzi se sedmice jos narednih 5 godine dok devetka ne izađe, nekako idu redosljedom 98 valja, me sranje, xp dobar, vista sranje, 7 dobra, osmica ultimate sranje, jebena web stranica

Profile  

PostPosted: 19. 05. 2012. 02:32 

ma kakva crna osmica, ne bi kad bi mi platili ono instalirao, kad sam vidio o cemu se radi. fuj. sedmica zakon. jos sad 64bitna, dere sve :)

Profile  

PostPosted: 19. 05. 2012. 02:34 

znal se kad ce ova pregotivna igra ride to hell izac? nema nigdje datuma nekog....

Profile  

PostPosted: 19. 05. 2012. 03:01 

ako ikog zanima team fortress 2 je beslplatna preko steama (imam neki osjecaj da je odavno samo sam tek skonto XD ), predobra kaciona uglavnom

Profile  

PostPosted: 19. 05. 2012. 17:17 

hehe ma odavno. ja sam igrao danonocno, pa valjda od pretjeranog igranja malo dosadila. al vraticu se opet, polako...

Profile  

PostPosted: 21. 05. 2012. 12:09 

Addi wrote:
znal se kad ce ova pregotivna igra ride to hell izac? nema nigdje datuma nekog....

mislim da to nece nikad izici, deep silver pred bankrot men se cini... a vidi kad je zadnji update bio...
A naravno w7 64bit zakon :D Ona osmica po svemu sudeci biti totalni fail za pc, mada nam je neminovno na to sranje preci moza jos brze nego sto smo otisli sa xp-a... Kad dodje taj dan lagano se ufatit nekog linuxa i preselit se na kaku konzolu(PS4) za igre....

Profile  

PostPosted: 21. 05. 2012. 14:03 

ma nece se to dugo zadrzat ba. moci ces sigurno koristit win7 64bitni dok ne izadje nesto iza te osmice. isto ko vistu sto sam ja preskocio, bez ikakvih problema. nisam je imao minute instaliranu. sa xp sp3 na win7. zakon. kad je vista kurceva bagovita bila. tako cu i sa osmicom, jer ovo definitivno nije OS za pc. al bili su najavili da ce nakon osmice na malo duzu stanku sa pravljenjem novog. nece sigurno bit ni jedan sys req koji nece podrzavat win 7 dok ne izadje devetka il kako ce se zvat bog zna.... tako da sam miran s ovom SEVEN jos dugo sigurno ;-)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2479 posts ]  Go to page Previous  1 ... 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119 ... 124  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]