Ne stavljam upitnik na tvoju stručnost, samo govorim da ne treba odmah srljati, jer sam pročitao kritike ljudi kojih su već do hella dogurali, ne ovih komercijalnih stranica, 90 posto stvari se slažem s tobom, ali volimo drugačiji stil igara, ja sam krvario od dosade na far cryima, crysisu, left for deadu jer sam se odljubio od pucačina, ako gledamo WOW kao igru i ideju ne može se reći da glupa igra, jedino je glupo davat tolike pare za nesto sto ti uzima 90 posto zivotnog vremena, cijena Diabla III se ne razlikuje od drugih orginalnih igara. Nisam ga čekao 10 godina pa nisam razočaran (mozda po godine XD ,nađe se drugih igara. Diablo III sam davno probao i svidio mi se baš iz razloga što nemam puno vremena igrat, uđem odigram i ćao, nije spor i ne zamaram se pričom. Starcraft II me je već razočarao. Govorio sam ljudima da je bolje pričekat da Blizzard izbaci sve dodatke što je naumio i kupit sve za pola cijene, kao što možeš WOW ali opet MJESEČNA PRETPLATA!!! wowa je previše, velik uspjeh WOW-a im je isprao mozak, ali eto platio ga dobio ga i u svom zanru je daleko od loše igre, dođe odmah iza Diabla 2, Titan Quest i dungeon siege necu ni komentirat.
Moglo se puno više, 12 godine cini mi se ne rada na igrici je doprinjelo tome da bude slabiji od prethodnika, Blizzardu Diablo nije od važnosti, izdaju novi mmorpg Titan u tu je sve usmjereno, ne znam šta im je cilj sa Diablom bio, usrećit stare gejmere? žanra i stila igranja koji je gotov umro?
Previše si otišao u ekonomiju i oparivanje
oko 24 sata igranja ti je potrebno, kad igras sam da pređes normal fino, sa još igrača 15-16, ako si koreanac 7 sati, to jedino ne vrijedi 60 dolara, ali opet tko bi se više guzio, odmaram mozak na ovoj igri XD tj ne treba ti mozak nikako, ali opet ga igraš i igras, ne znam kakav si sa Diablom II ali tamo se igralo samo radi pronalaženja itema, tu je i ovdje stvar
para mi nije žao jer sam ga već igro daleko duže od ostalih igara u zadnje 3 godine, tj i daleko me manje razočarao od ostalih igara, ili sam ja ostario pa mi to više ne prestvalja neko uzbuđenje kao prije
ispravka treba malo mozga ubise na nightmare XD
samo šta bi sa PVP-om arenom kacionom sa drugim ljudima????? to su rekli ubaciti u narednih sto pathceva i dlc ova sto su najavili