Ne znam za najbolji spot, al imam povecu listu SRANJE spotova koji me uvjek natjeraju da odvalim od smjeha.
1. MANIAC BUTCHER - CO DOBRE PO MNE DOBRYM JEST
Apsolutna Benny Hill odvala. Iako su Maniac Butcher meni apsolutni kult, Barbarud Grom i Vlad Blasphemer su ovdje zajebali Nesu Bombardera do jaja. Od poziranja muskulature, sviranja gitare u prazno, pa do katastrofalne tacke klimaksa kad ovaj dvojac Ceskih drvosjeca navale na kameru, svaki kadar je totalna koma. Mada, u istinu, Barbarud i Vlad su sami po sebi sasvim dovoljni za odvalu kakve nema.
2. Immortal - Blashyrkh (Mighty Ravendark)
Opet, kreveljenje u sred bjela dana sa corpse paint-om nija bas najpreporucljivija metoda promocije. Spot je uzas, a uzas svih uzasa je kad se Abbath zaleti preko krsa da "pomogne" Demonazu dok solira. Katastrofa. Ovo se samo moze porediti sa Ceskim podvigom.
3. Satyricon - Mother North
Opet, jos kreveljanja, kretenskih izraza lica, poza, ofirage sa crvenom tekucinom i sirotom djevicom (koja se nije mucila da skine roze lak sa noktiju za svoju tacku). Mnogo, mnogo strasan i zajeban spot.
4. Nehemah - In Autumn Nightshades (il sta je vec)
Da su CoF imali tri glave da snime spot, ispao bi nekako vako...bas karinaski.
5. Arckanum - Gava Fran Trulen
Pogledaj pod Immortal. Samo bez dotrcavanja i ispomoci pri solazi
Unatoc tome, Antaeus imaju jebeno dobar spot (Blood War III), al je nako dederski...ko i oni sami.