Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 08. 07. 2025. 06:18

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 58 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 05. 09. 2004. 19:53 

eh da je beograd blize...

eh da mi je auto i 500 eura viška :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 09. 2004. 20:11 

El Foxinho wrote:
zato sto je meni beograd vrlo nedostupan, a nedaj boze da bi ih netko u HR pozvao

trebali su ti oni nastupati u mocvari u VIII mjesecu, al je (velikog li iznenadjenja) OTKAZANO :P :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 09. 2004. 03:03 

El Foxinho wrote:
eh da je beograd blize...

eh da mi je auto i 500 eura viška :(

E koji si ti konj. Pa treba ti samo kesh da kupis kartu i platis bus. A smestaj mozes kod mene obezbediti

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 09. 2004. 10:31 

Aruna wrote:
trebali su ti oni nastupati u mocvari u VIII mjesecu, al je (velikog li iznenadjenja) OTKAZANO :P :roll:

:shock: gdje si to cula?

nije istina! trust me.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 09. 2004. 10:33 

Agonize_Lady wrote:
zamisli da je nablizi grad u kome nastupa tvoj omiljeni bend MUNCHEN u NJEMACKOJ? :cry:

Ako je to onaj koji mislim da jeste, nemoj plakati. Necu nista da otkrivam ali cu ti samo reci, doce oni vrlo blizu, docekaces i ti svojih pet minuta! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 09. 2004. 10:37 

bloodflood wrote:
iihjhijhjhi......da je barnes tu, pa hajd....a ovako se ne isplati do beo. jebo ti to........nije to to.... :wink:

Kurac nije to to!!! Jarane jesi ti gledo Cannibale live? Ja sam ih zadnji put gledo prije par mjeseci i deeeruuuuu guzove! Najtocniji i najtehnicki odradjeniji bend live za pogledat! Vrijedi otici na svirku SAMO da cujes kako grinder najavljuje pjesme!!! Majke mi to tako jebeno zvuci, frajer ima glascinu samo taku! Ma uzitak ih je gledati live!

Stp se tice Owena, prico sam s covjekom i fakat mu se vise neda biti u cannibalu. Radice na nekom svom bendu ali ono dosta mu je! Ono da ste ga vidjeli dok je sviro sve bi vam bilo jasno - preko kurca je malo za reci!

Ali zato ostatak benda razara! Fakat su JEBENI live!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 09. 2004. 10:42 

Acronian wrote:
Fuck Cannibal... kakav je to bend bez originalnog pjevaca i gitariste koji je sve te pjesme i napravio... to je obicno comercial shit... Cannibal je propo..
Ove godine sam propustio Suffocation - i zaklinjem se da se to nece (a sto je najgore sigurno hoce) ponovit....

Jebote al i ja imam sta quotati na ovoj temi... :)

Barnes je legenda ali meni i Fisher ima glascinu za jebat mater!!! Kakav je bend bez Owena..da i ja bi to pomislio, ali buraz da si ga vidio sve bi ti bilo jasno! Majke mi ko nekakav rak koji je zarazio bend, jednostavno moro je otici.

Sto se tice Suffocationa - ista stvar! Dodjemi da se upucam sto sam ih fulio, ali jebiga najbliza svirka je bila u Pragu, a ja bez love bio. DAMMIT!!!
Slijedeci put idem biciklom, ali se to ne propusta!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 09. 2004. 10:46 
Moderator

barnes moze pusit jaja corpsegrinderu sto se tice vokalnih sposobnosti,a kvalitet pjesama je vec nesto drugo

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 09. 2004. 13:43 

fisher roka ko idiot, imam 2 njihova koncerta i majke mi to je valjda rijedak band koji moze live odradit stvar jednake kvalitete kao i na albumu.
barnes mi je bolji u six feetu, barnes je nakako spor al opet jeben!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 09. 2004. 19:17 

4 posta za redom.jel moglo to kako editovat se?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 09. 2004. 21:32 

Uriel wrote:
bloodflood wrote:
iihjhijhjhi......da je barnes tu, pa hajd....a ovako se ne isplati do beo. jebo ti to........nije to to.... :wink:

Kurac nije to to!!! Jarane jesi ti gledo Cannibale live? Ja sam ih zadnji put gledo prije par mjeseci i deeeruuuuu guzove! Najtocniji i najtehnicki odradjeniji bend live za pogledat! Vrijedi otici na svirku SAMO da cujes kako grinder najavljuje pjesme!!! Majke mi to tako jebeno zvuci, frajer ima glascinu samo taku! Ma uzitak ih je gledati live!

Stp se tice Owena, prico sam s covjekom i fakat mu se vise neda biti u cannibalu. Radice na nekom svom bendu ali ono dosta mu je! Ono da ste ga vidjeli dok je sviro sve bi vam bilo jasno - preko kurca je malo za reci!

Ali zato ostatak benda razara! Fakat su JEBENI live!

jarane, nisam gledo cannibale live.......STO LI?! :roll: gledo sam live cannibalism i ta sranja, normalno nije to to, al' eto.... :wink: pricajte vi sta hocete, ali meni je grinder kita za barnesa....sta je barnes uradio na "butchered at birth" i "tomb of the mutilated" ovaj, vjerovatno, nikad nece......

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 09. 2004. 21:36 

ma grinder je Gallery of Suicide tako jebeno odradio da mi ja Gallery recimo bolji od Tomb-a ili Butchered at Birth-a.
al to je valjda do ukusa, svi CC-ovi albumi su mi odlični i ne radim selekciju valja-nevalja.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 09. 2004. 02:02 

huh, gorgoroth ili cannibali :? :evil: ...ili oboje :twisted: :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 09. 2004. 02:35 

Uriel wrote:

Barnes je legenda ali meni i Fisher ima glascinu za jebat mater!!!

Tu se slazemo... Al meni Cannibal vise nije ono sto je bio.. puno je tu nekih sranja i izmjena...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 09. 2004. 10:26 

bloodflood wrote:
jarane, nisam gledo cannibale live.......STO LI?! :roll: gledo sam live cannibalism i ta sranja, normalno nije to to, al' eto.... :wink: pricajte vi sta hocete, ali meni je grinder kita za barnesa....sta je barnes uradio na "butchered at birth" i "tomb of the mutilated" ovaj, vjerovatno, nikad nece......

ok pazi vako:
prva i osnovna razlika dva vokala - nacin pjevanja, i naravno boja glasa, al zbog nacinja pjevanja ih se bas i nemre se porediti. Barnes ima dubok glas i brunda, nema tu spektakularnih izvlacenja i ok, uzivo to zvuci pregenijalno, medjutim oni vrisci uzivo su cisti efekti, nemre to izvuci nea sanse! Dok Fisher ima dubok glas ali mu je raspon 10 puta veci od barnesa. Fisher glas izvlaci iz peta dok pjeva i kontrolira ga samo tako, vidis da covjek moze jos duplo snaznije ali nema potrebe (trust me, sam sam se time bavio 7 godina znam o cemu pricam). stoga postujem svaciji ukus i uopce se necemo prepirati oko toga ko je bolji, ali ne dozvoljavam da se govori kako je Fisher kita! Tebi se mozda ne svidja njegov stil pjevanja ili vokal (sto kao jednom vokalu je tuzno, jer od Fishera imas puuno za nauciti, a od barnesa mozes samo brundati dubookoo) ali kvalitetom ga Fisher jede za dorucak! Jesi sluso brutality ikad..o toj kvaliteti vokala pricam - bacanje lijevo, desno, od plafon pa ispaljivanje glasa u orbitu...histerija, moc a opet ga covjek kontrolira, ne bjezi...sam sam tome tezio pa tocno znam koja je to prednost. Jos jedan klasicni primjer Tardy!
Sto se tice komentara sto je ovaj uradio na tombu i butcherima i nikad se to nece ponoviti :roll: :? pa jebemu mater zar ce iko ikad to pokusati uraditi, zar je potrebno, zar se neko uopce pokusava nadmasiti neciji osobni uradak? Mislim to je tinejdzersko razmisljanje sorry! Again, Fisher ima svoj stil i svoj nacin pjevanja i nepada mu na pamet da pokusava zvucat ko na ta dva albuma. Na kraju krajeva on ima mnogo vise za ponudit glasovno. Mislim zar treba sad pricat kako niko nece zvucat ko Barney na harmonyu....kuzis!?!

Zivio CC u svakom slucaju! I za kraj smijem se kladiti da kad ih budes pogladao live da ces skuziti kolko si nepotrebno brijao. Jesu oni stariji albumi zlato, ali netreba sad srati po ovome s fisherom zato sto barnesa nema!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 09. 2004. 11:07 

Cijena ulaza je 800 dinara(oko 10 evra).
Benediction je otkazan u Beogradu,jer je nagomilano i previse koncerata u oktobru.
E,da nemojte dolaziti u Beograd,ubice vas neko,jer niste srbi hahahaha kakvo primitivno razmisljanje :evil: :evil: :evil: :evil: Boli nekog kurac,u gradu od 2 miliona stanovnika,koje ste vi nacionalnosti.
A to sto pricate da je beograd sjeban,kriminal,blablabla,to su samo glupe price,nije da nema tog,ima,ali ne u tolikoj mjeri,koliko vi pricate(uostalom toga ima u svakom vecem gradu,zar ne?),a i ni na koji nacin,to ne utice na vas boravak u Bgd-u!I,da,Beograd je definitivno najjaci grad u ex Yu,htjeli vi to priznati ili ne!
I tako se ja raspricah...
Vidimo se na Cannibalima!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 09. 2004. 12:00 

Ma tako je majstore.. nek si im rekao.. Forza Beograd.. you own Balkan.. heh.. tko ce putovati do tamo bolan, jesi normal..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 09. 2004. 12:40 

@URIEL

"ok pazi vako:
prva i osnovna razlika dva vokala - nacin pjevanja, i naravno boja glasa, al zbog nacinja pjevanja ih se bas i nemre se porediti. Barnes ima dubok glas i brunda, nema tu spektakularnih izvlacenja i ok, uzivo to zvuci pregenijalno, medjutim oni vrisci uzivo su cisti efekti, nemre to izvuci nea sanse! Dok Fisher ima dubok glas ali mu je raspon 10 puta veci od barnesa. Fisher glas izvlaci iz peta dok pjeva i kontrolira ga samo tako, vidis da covjek moze jos duplo snaznije ali nema potrebe (trust me, sam sam se time bavio 7 godina znam o cemu pricam). stoga postujem svaciji ukus i uopce se necemo prepirati oko toga ko je bolji, ali ne dozvoljavam da se govori kako je Fisher kita! Tebi se mozda ne svidja njegov stil pjevanja ili vokal (sto kao jednom vokalu je tuzno, jer od Fishera imas puuno za nauciti, a od barnesa mozes samo brundati dubookoo) ali kvalitetom ga Fisher jede za dorucak!"

- ja ne rekoh nista o kvaliteti ni 1 ni 2. :roll: reko sam samo: "...MENI je grinder kita za barnesa..." sto znaci da je to stvar ukusa i licno-subjektivnog dojma....btw, ne vidim zbog cega bi bilo tuzno to da mi se nesvida neciji "stil pjevanja ili vokal", bez obzira sto od njega "imam puuno za nauciti"...nide veze...jos nesto, sta fali "samo brundati dubookoo"...meni se recimo vise svidaju takvi vokali nego neki "kvalitetni"...po tebi izgleda "brundanje" je nekvalitetno....ali hajd...nebitno...

"Jesi sluso brutality ikad.."

- of skroz.... :roll: :wink:

"o toj kvaliteti vokala pricam - bacanje lijevo, desno, od plafon pa ispaljivanje glasa u orbitu...histerija, moc a opet ga covjek kontrolira, ne bjezi...sam sam tome tezio pa tocno znam koja je to prednost. Jos jedan klasicni primjer Tardy!"

- svaka cast, ali meni se ipak vise svida duboko brundanje....sto ne znaci da necijenim to o cemu ti govoris...naprotiv... :shock:

"Sto se tice komentara sto je ovaj uradio na tombu i butcherima i nikad se to nece ponoviti :roll: :? pa jebemu mater zar ce iko ikad to pokusati uraditi, zar je potrebno, zar se neko uopce pokusava nadmasiti neciji osobni uradak? Mislim to je tinejdzersko razmisljanje sorry!"

- ok, tu sam se pogresno izrazio, mislio sam na to da cannibali nikad nece napravit ponovo onako dobre albume (sa fisherom) kao sto su pravili za vrijeme barnesa... :P

"Again, Fisher ima svoj stil i svoj nacin pjevanja i nepada mu na pamet da pokusava zvucat ko na ta dva albuma. Na kraju krajeva on ima mnogo vise za ponudit glasovno. Mislim zar treba sad pricat kako niko nece zvucat ko Barney na harmonyu....kuzis!?!
Zivio CC u svakom slucaju! I za kraj smijem se kladiti da kad ih budes pogladao live da ces skuziti kolko si nepotrebno brijao. Jesu oni stariji albumi zlato, ali netreba sad srati po ovome s fisherom zato sto barnesa nema!"

- hehe, joj tebe, jebote....ne serem ja po ovome (zato sto barnesa nema), nego jednostavno mi se ne svidaju njihovi albumi sa fisherom, btw, nije to samo zbog fishera, kontas...citav bend, kao bend je, PO MENI, izgubio ono sto su na pocetku imali, ono NESTO...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 09. 2004. 14:40 

Nikola wrote:
Boli nekog kurac,u gradu od 2 miliona stanovnika,koje ste vi nacionalnosti.
A to sto pricate da je beograd sjeban,kriminal,blablabla,to su samo glupe price,nije da nema tog,ima,ali ne u tolikoj mjeri,koliko vi pricate(uostalom toga ima u svakom vecem gradu,zar ne?),a i ni na koji nacin,to ne utice na vas boravak u Bgd-u!I,da,Beograd je definitivno najjaci grad u ex Yu,htjeli vi to priznati ili ne!

iz kojeg si ti Zvornika, onog u Srbiji ili u RS-u ?? pretpostavljam da si iz ovog drugog, budući da pišeš ijekavski...stvarno ne znam šta bi Beograđani bez svoje braće iz RS-a, kao ni Zagrepčani bez braće Hercegovaca...glavni grad BiH je Sarajevo (RS-a Banja Luka), a ne Zagreb i Beograd.

a ako si pak iz Srbije, reći ću ti - Beograd je NULA naspram Novog Sada. Vojvodina je uz Istru najljepša regija na Balkanu

mrzim ove offtopice, umjesto da ih brišem stvaram ih, ali morao sam ovo reći.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 09. 2004. 14:51 
Moderator

novi sad rulz

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 58 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]