AntiDope wrote:
Ja nesto moram pitati!
Sve me zantrigiralo kada sam pitao jednog kolegu sta misli da li ce Agonize mozda doci u BL povodom izdanja novog albuma a on odgovori: "Da li ce oni doci u BL? To se desilo jednom i ja mislim nikad vise!"
Pitanje glasi, zbog cega moj prijatelj ima ovakvo misljenje? Zbog cega ja i moj kum koji smo bili na toj "jedinoj svirci" u clubu "Onassis" gdje smo se odusevili svirkom i od tada govorimo da je Agonize jedini metal bend u BH koji "zvuci" uzivo, vise ne mozemo racunati na Agonize u BL?
Da budem iskren, ja sam cuo da je u pitanju svadja sa Interfectorom ali ne mogu da vjerujem da je samo to u pitanju jer povadjati se sa cijelim gradom zbog jednog benda...

!
zanimljiva tema veruj mi !
i jako dobra!
hm pa ja mislim da bi Agonize svirao bilo gde i veruj da daju maximalnu svirku i 101% !!
i bas uzivo zvuce odlicno!
najbolje je da vidis sa clanovima ali ja sam malo razocaran sa izjavama ljudi u BL!
jer ajd sto nece kupiti album ,oni na nekim forumima kazu da drugi nekupuju ,a to je lose!
i tamo daju neke izjave koje mislim da i nisu bas nakve kako se prica ali ajd!
neznam ponekada se bas razocaram ljudima ali jebes ga nije prvi put pa ce i to proci!
i bas kao sto rece svadja sa interfectorom ako je i bila to je njihova stvar!
i mislim da nebi trebala da druge obuhvai ali eto sada imam osjecaj da je bas zbog te svadje ( za koju vecina i nezna vec je nesta nacula) kao bojkotuje ovaj bend!
mislim da je to kratko misleno i da nema smisla ali eto i dotle smo dosli!
jebiga ljudska stupidnost nas dovede bas u nezgodnu i glupu situaciju!
i mislim da Agonize nije u svadji sa tim gradom , vec je vecina tog grada u svadji sa njima ( i to uvecini neosnovanom) ali ajd!
veruj mi prijatelju da je vise ljudi koji razmisljaju kao to situacija bi bila mnogo bolja!
jer prvenstveno je Muzika u prvom planu a tek onda neke druge stvari ( koje su nekada i neosnovane)!
hail vama i svaka cast!!