NAPALM DEATH = svetinja !
Barney je Bog i moj idol i nisam se smirio dok ga nisam vidio uzivo, stajo na po metra od njega, dok me od njegovog urlika nisu zabolile usi i dok mu nisam stegno ruku i sve to reko!
NAPOKON!!!
Vader sam gledo po 4. put i moram reci da su bili standardno dobri ali dosta brate vishe, isto ko Marduk. Njih sam gledo cetiri puta i to tri puta u ovoj istoj dvorani - planet music!

I svaki put je to bilo kao da neko ti stavi kantu na glavu i da Seji da cekica sto brze moze po njoj!
Ali moram priznati da su ovaj put bili josh i najbolji jer je ovaj novi pjevac POJEO Legiona za dorucak rucak i veceru! Frajer ima glascinu najkvalitetniju sto ja cuh uzivo u blacku. Jedina dvojica koja su mu mozda ravna su vokali Dark Funerala i Koldbrana. Ono super je bilo cut par stvari ali sat i pol onog lupanja jednostavno te iznervira na kraju. Jos uvjek na ovako velikim festivalima taj zadnji bend jedva cekas da zavrsi jer si fakat umoran - a bili smo jako umorni!
Black Dahlia i Belphegor su bili dobra zagrijava nista vishe.
ALI Finntroll me fakat odusevio! Njih sam gledo fino od mixete jer su stvarno teatralni i imaju jeben nastup! Ona picka sto svira klavijature je posudjena iz Ensiferuma. Fino sam izasao vani poslije Vadera otiso do benzinske, uzeo dvije vrecice kikirikija, twix i pivo, uso unutra sve to stavio na mixetu i lagano uzivo gledajuci Finntroll! Extra su, mislio sam da cu vidjeti Vanju kako se baca sa stejdza, fakat su digli dvoranu.
Jesu oni zagorci luuuuudiii!

Ponijeli su 9 litara vina na put. Jao majko mila pjandura, josh smo stajali na svakoj jebenoj benzinskoj stanici i tankali i sebe i kombi.
Najljepse od svega je bilo vidjeti clanove Napalma nekih pola sata nakon koncerta kad su izasli. U dvorani nije bilo skoro nikoga i oni tu stoje, lagano piju pivo i odmaraju...ja sam samo sjedio ko skamenjen i gledo ih i zamisljo sve trenutke u proslosti dok sam slusao napalme i masto o tome da ih vidim, rukujeme se s njima i upoznam tvorce onako dobre muzike! Nakon toga mi je sve bilo svejedno.