Prilicno blizu, produkcijsko-estetski, a i namjerom, je Ayat-ov novoizdani ali davno snimljeni EP..."Bleeding for Him" mi je cak najbliza referenca...
Cujem da se pozamasna halabuka digla u Americi oko njega nakon izdavanja, no ne treba cudit, Ayat su ipak dva jebena samo taka intelektualca koji su imali cast da rastu u saksiji punoj azotne kiseline, za razliku od 99% BM "imena", ha bili iz "Misticnih Slavenskih Vrhova", ha bili iz rednek tauna, koji svi njih zajedno tri hiljade celavih glava i pandi u snijegu neznaju tri recenice pametne sastavit, al jebiga, ko ce slusat usrane Arape, ono, dzizs, pa to je ispod casti za ubermensch-e iz Moldavije sto su jucer sestru prodali u kurvaluk u nista bogatiju BiH pa su se iz muke i tuge dofatili kake akustare da iznesu svoje patriotske osjecaje i obrade pokojeg Cifuta iz djetinjstva (Kiss, Twisted Sister), naravno neznajuci o korijenima doticnog umjetnika...
uglavnom, da ne kenjam, evo link...i da
http://www.sardonicwrath.com/ayatsample.mp3
ja sam na ovom demu sjedio tri godine, nekima ce bit otkrice godine, al ko im jebe mater....