Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 07. 08. 2025. 16:36

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 661 posts ]  Go to page Previous  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 34  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 25. 05. 2006. 19:09 

sretno ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 05. 2006. 11:05 

Thanx ;)

Sutra je taj dan 8)
WELCOME TO THE JUNGLE!!! :D

Can't wait...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 05. 2006. 16:56 

cim se vratis izvejsta s koncerta
i slike ako bude moguce :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 06. 2006. 09:46 

Vratio sam se (jos u petak),al' se jos uvek oporavljam od koncerta :D
Videcu da kasnije napisem komentare kako je bilo...

Al bilo je FUCKIN' GREAT !!!
8) 8) 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 06. 2006. 15:02 
zahvaljujuci lazi sam cuo za ovaj forum,evo izvestaja:

Oko 19.15 sam stigao ispred arena,gde je bilo vec dosta ljudi.
Napravio sam veliki kiks sto nisampotrazio majice sa turneje,vec sam odmah uso u arenu,gde je vec bilo 5-6 hiljada ljudi.Na moje iznenadjenje bilo je dosta ljudistarijih od 40,a gro su ipakcinili 20-30 godina.
Oko21 sa nastupom je krenula neka madjarska grupa,a ja sam vreme kao i vecina fanova provodio u holu prelepe arene,mesajuci red bull i pivo.
Oko 21 i 30 madjari su zavrsili sa nastupom,icekao se pocetak koncerta.
ali je oko 10 10 i 30 izasao neki debeljuca i rekaona madjarskom da ce sou kasniti 20 minuta,a u medjuvremenu su isle pesme acdc,zepellina,aerosmitha...
Kako koncert nije pocinjao ni u 11,u vec skoro punojareni je pocela nervoza,pa je publika u pauzama pesama zestoko protestvovala.Sto se same posete tice,area za stajanje je bila rasprodata i prepuna,desni deo tribine gde sam i ja bio takodje,dok je na ostalim delovima bilo slobodno oko 500 mesta,tako da je arena bila slobodno mogu recipuna,a jedan madjar koji je bio do mene (cile od 50 i neke) mi je rekao da po njegovoj proceni ima oko 13000 ljudi.

A onda nastaje frka,nestaje muzika za razglasa,gasi se svetlo u areni i pocinju neki psiho taktovi klavirom,koji traju nekih 15 minuta...
Taman kad je opet pocela nervoza cuje se "do youknow where do you are" i sou pocinje.Publikai arena su eksplodirali.Axlutrcava na stejdz i pocinje welcome to the jungle.Zaim se masa jos vise podgreva sa it's spo easyi mr browstone.A atmosferu malo spusta buducim velikim hitom "better",inace pesmu sam imao likovanu i nije mi sesvidjala.ali je uzivo strava.
Sledeca pesma je live and let die,a zatim krece eksplozija u areni sweetchild of mine.Definitivnocela arena je na nogama i peva sa axl rose-om.
A onda slede stari hitovi sledecim redom:
YCBM
Blues
Out ta get me
KOHD
My Michelle
November Rain
Madagascar
Nigtrain
Paradise City

Ono sto vammogu reci,je da da je vreme Slash-a u guns n Rosesdefinitivno proslost.Verujte mi nije bilo veceg njegovog fana od mene,ali Axl i gnr sada imaju slobodno mogu reci 3 ekstra talentovana gitarista.robin finck je pravi lider u bendu,injegovodnos sa publikomje genijalan i nesto sta slash nije imao.ron je sigurno jedan od talentovanijih gitarista danas,decko me je odusevio svirajuci celu don't cry.richard,tommy i brian su se savrseno uklopili,i bend za dizzijem i Axlom je spoj vrhunskih muzicara.
Verujte mi svikoji pricaju da u bendu nema hemiju,pricaju ballshit.Jer ono sto sam jadoziveo ubudimpesti je momo svih mojihocekivanja,ovaj bend ima savrsen odnos medju sobom a narocito sa publikom.

Pesme koje supo meni bile hitovi veceri uz trio singlova sa apetita su my michele i out ta get me,mnogoopasno zvuce.
TokomKnockin on heavens door,cela dvorana je pevala,pa je Axl bioprimoran da ponovi ono sa uyi turneje "I sang one,then you sang one"
Dve pesme koje je publika najglasnije prihvatila su november rain i paradise city.

O novijh pesama izdvojio bih "the blues" ka buduci velikihit,madagaskar kao "estranged 2",a sa better sam prijatno iznenadje.

Kada pricamo Axl-u prvo sta cu reci je da je ceo bio u koncertu,da je trcao kao lud , da mu je glas fantastican.

Zanimljivoje i to da je fick pred kraj jungle bacio gitaru,i da je paradise city zavrsio sa publikom...
-da je ron thal odradio celu don't cry
-da je Axl pre knckin on heavens door pominjao bon jovi ali nisam dobro cuo

Sto se publike tice,ne znam da li je svaki gnr koncert takav,ali vam mogu reci da je bila fenomenalna

Post subject:
PostPosted: 06. 06. 2006. 17:49 

SVAKA ÄŒAST!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 06. 2006. 15:41 

hmmmm
sad but true

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 06. 2006. 19:53 

EddieGunner wrote:
hmmmm
sad but true

sta je sad but true

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 06. 2006. 15:27 

sad but true
GNR bez slasha i ostalig a dorbo sviraju

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 06. 2006. 19:44 

sad but true,jebi ga slashje svoju viziju izrazio i po meni ona sucks
Axlova vizija mi se dopada,i moguti reci da su trigitare extra stvar

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 06. 2006. 00:06 

neznam, sta da kazem dok dok neposlusam album ,ako uopste izadje, a nadam se da hoce,
pa tek onda da vidim na cemu su :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 06. 2006. 00:25 

dobar izvjestaj...
mozda ih i pogledam na NOVA rock-u.. :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 06. 2006. 11:46 
Anonymous wrote:
Napravio sam veliki kiks sto nisampotrazio majice sa turneje,vec sam odmah uso u arenu...

Sucker :P :D

A ja skoro zaboravio da napisem ovde kako i je bilo :oops:
Anyway,pre koncerta smo prvo drinkovali ispred hale (naravno :) ),a onda kad sam usao (usput lekcija za gnrkoncerti) PRVA I OSNOVNA STVAR (kad se ode na koncert benda kojeg BAS volis) je da se kupi sta?Pa tour-majca :D Anyway,to sam i uradio - prvo sto sam uradio (kad sam usao u halu) je da odem do standa gde je merchandise i kupimmajcu (uspomena sa koncerta u krajnjem slucaju) 8) Tu sam uzeo i duks i tek onda usao u halu...
Tamo je vec bilo dosta ljudi (by the way,k'o sto je gnrkoncerti rekao,bilo je raznih generacija tamo - od dece (video sam 4 devojcice (max. 11-12 god.) kako se drze za ruke i idu na koncert) do starijih ljudi (50,pa i mozda 60 god.)),ja sam imao kartu za parter (tj. dole) 8)
Uglavno,poceli su da sviraju neki Madjari (Sex Action) - prilicno hladan prijem kod publike (svi su samo stajali i cekali Ganse),mada nisu losi.

Posle njih pauza..koja je 'malo' potrajala...pa jos...da bi masa na kraju popizdela (svi su vec bili nervozni - koncert je kasnio skoro 3 sata! :? ) da bi prvo pustili neku smirujucu muziku (neki instrumental sa klavirom)...i posle 10-ak minuta je poceo koncert (napokon!) 8)
Pocinju sa Welcome To The Jungle - izlazi novi bend,a posle njih istrcava i Axl na binu (masa je explodirala u tom trenutku!Kako i ne bi? :) ).Moram reci da me je onaj Finck...hm,razocarao (da ne kazem da mi je bio bas bezveze) i to od trenutka kako se pojavio na bini - poceo da je trci levo-desno,sutira mikrofone (tj. stalke za mikrofone),kao 'ja sam besan i opasan lik' ( :roll: ),do toga kako izgleda,tj. kako je obucen (neki pro-Marilyn Manson stil - fuj :? ).Mozda je on dobar gitarista i sve,al' opet...Dok mi je onaj Ron Thal bas OK lik (iako ne volim te fazone zimska kapa na glavi u sred leta) - ladno je covekodsvirao CELU Don't Cry (a mi u hali otpevali zajedno 8) ).Ostale skoro da i nisam primetio :oops: :)
Masa je inace extra reagovala (bar tamo napred gde sam ja bio) za vreme celog koncerta,cak su neki (u masi) bili i 'prereaktivni',pa je malo falilo da se pobijem tamo sa neka 3 Madjara (mamu im jebem njihovu :x ).Dizzy-a ne bi skoro ni prepoznao - nabildovao se covek,ima i dredove :roll:
Inace,od novih stvari mi se bas svidela Better,ostale nisam ni prepoznao (ili mi se nisu toliko svidele uzivo).A ono sto je gnrkoncerti rekao (da je Axl spominjao Bon Jovi-a) je bilo pre Knockin' On Heaven's Door,kada je rekao (otprilike) "This is a Bon Jovi song" (smeh posle toga).

Anyway,tek posle koncerta sam video cenu merchandise-a:tour majca je bila 7000 forinti (~28 eura),a duks jebenih 15000 forinti (60 eura!) :shock: :shock: :shock: I onda sam se u momentu otreznio (kad sam provalio gde su mi pare otisle) i ukapirao da vise skoro da nemam para kod sebe :lol: Uzas...A i taj duks (long sleeve) bas i nije nesto narocito uradjen:napred samo slika (tj. logo benda),nazad nista,na rukavima nista,na kapuljaci nista... :roll: jedino sto ima napred kao neke dzepove...inace nista extra :? Al' svejedno,to je duks mog omiljenog benda,tako da no frx.
(al' bar su mogli malo bolje da ga urade za te pare :? :) )

Post subject:
PostPosted: 14. 06. 2006. 11:47 

Da,zaboravio sam da se ulogujem... :)

Jos da dodam da je ovaj koncert izgleda sniman (primetio sam 2 velika mikrofona na stage-u uperena prema masi),pa ce mozda sledece izdanje Gansa (posle Chinese Democracy) biti jos jedan live album :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 06. 2006. 18:23 

odlicno bilo izgleda
ha valjda ce negde i procurit koji video snimak s bilo kojeg koncerta iako bih ja volio pogledat Doningthon :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 06. 2006. 18:33 

meni je finckbas biogotivan,jebi ga covek bio nervozan.

Ja ne znam kada sugnr stigli u arenu,ali sam negde od pola 11 video nekog lika kako nervozno provera gitaru,na ulazu u backstage,e sada ne znam da li je to bio finck

Mislim da su arene idealne za koncerte jer bas uzivas u koncertu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 07. 2006. 02:56 

Ja bi ovako reka, ženski rock. a velike štete šta ne postoje... Majstori falivanja tonaliteta, iako imaju par dobrih pjesama... Nije bitno, to je samo moje miljenje.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 07. 2006. 10:48 

A zasto zenski rock?
I sta je po tebi ne-zenski rok?
:?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 07. 2006. 00:49 

Stargazer123 wrote:
. a velike štete šta ne postoje...

ne reci to dva puta :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 07. 2006. 00:40 

A šta se ljutite, to je subjektivno mišljenje i gotovo. svako ima svoj ukus...

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 661 posts ]  Go to page Previous  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 34  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]