Anonymous wrote:
Napravio sam veliki kiks sto nisampotrazio majice sa turneje,vec sam odmah uso u arenu...
Sucker
A ja skoro zaboravio da napisem ovde kako i je bilo
Anyway,pre koncerta smo prvo drinkovali ispred hale (naravno

),a onda kad sam usao (usput lekcija za gnrkoncerti)
PRVA I OSNOVNA STVAR (kad se ode na koncert benda kojeg BAS volis) je da se kupi sta?Pa tour-majca

Anyway,to sam i uradio -
prvo sto sam uradio (kad sam usao u halu) je da odem do standa gde je merchandise i kupimmajcu (uspomena sa koncerta u krajnjem slucaju)

Tu sam uzeo i duks i tek onda usao u halu...
Tamo je vec bilo dosta ljudi (by the way,k'o sto je gnrkoncerti rekao,bilo je raznih generacija tamo - od dece (video sam 4
devojcice (max. 11-12 god.) kako se drze za ruke i idu na koncert) do starijih ljudi (50,pa i mozda 60 god.)),ja sam imao kartu za parter (tj. dole)
Uglavno,poceli su da sviraju neki Madjari (Sex Action) - prilicno hladan prijem kod publike (svi su samo stajali i cekali Ganse),mada nisu losi.
Posle njih pauza..koja je 'malo' potrajala...pa jos...da bi masa na kraju popizdela (svi su vec bili nervozni - koncert je kasnio skoro 3 sata!

) da bi prvo pustili neku smirujucu muziku (neki instrumental sa klavirom)...i posle 10-ak minuta je poceo koncert (napokon!)
Pocinju sa Welcome To The Jungle - izlazi novi bend,a posle njih istrcava i Axl na binu (masa je explodirala u tom trenutku!Kako i ne bi?

).Moram reci da me je onaj Finck...hm,razocarao (da ne kazem da mi je bio bas bezveze) i to od trenutka kako se pojavio na bini - poceo da je trci levo-desno,sutira mikrofone (tj. stalke za mikrofone),kao 'ja sam besan i opasan lik' (

),do toga kako izgleda,tj. kako je obucen (neki pro-Marilyn Manson stil - fuj

).Mozda je on dobar gitarista i sve,al' opet...Dok mi je onaj Ron Thal bas OK lik (iako ne volim te fazone zimska kapa na glavi u sred leta) - ladno je covekodsvirao CELU Don't Cry (a mi u hali otpevali zajedno

).Ostale skoro da i nisam primetio
Masa je inace extra reagovala (bar tamo napred gde sam ja bio) za vreme celog koncerta,cak su neki (u masi) bili i 'prereaktivni',pa je malo falilo da se pobijem tamo sa neka 3 Madjara (mamu im jebem njihovu

).Dizzy-a ne bi skoro ni prepoznao - nabildovao se covek,ima i dredove
Inace,od novih stvari mi se bas svidela Better,ostale nisam ni prepoznao (ili mi se nisu toliko svidele uzivo).A ono sto je gnrkoncerti rekao (da je Axl spominjao Bon Jovi-a) je bilo pre Knockin' On Heaven's Door,kada je rekao (otprilike) "This is a Bon Jovi song" (smeh posle toga).
Anyway,tek posle koncerta sam video cenu merchandise-a:tour majca je bila 7000 forinti (~28 eura),a duks jebenih 15000 forinti (60 eura!)

I onda sam se u momentu otreznio (kad sam provalio gde su mi pare otisle) i ukapirao da vise skoro da nemam para kod sebe

Uzas...A i taj duks (long sleeve) bas i nije nesto narocito uradjen:napred samo slika (tj. logo benda),nazad nista,na rukavima nista,na kapuljaci nista...

jedino sto ima napred kao neke dzepove...inace nista extra

Al' svejedno,to je duks mog omiljenog benda,tako da no frx.
(al' bar su mogli malo bolje da ga urade za te pare

)