'Aj, redom cu...
Striker: @sion kako se sjecas svega toga?
Ovo ne mogu sa sigurnoscu rec jer je empirijska dokazivost mozdanih radnji opasno upitna... Vrlo, vrlo rijetko sanjam, al' kad sanjam... onda, jarane, kvalitetno...
Sion (citat):
HKAZRAB...
...
SCAR: rješi anagram, možda se prosvjetliš
možda...BH ZRAKA ILI neka AZRA K. I ŽIVI U BH
ha ha haah
Mislis da ja ne bih zeljela da se pro/dosvijetlim

...mozda i nije rijec o anagramu... jbg, probala mnoge jebene kombinacije, nista logicno i meni shvatljivo... zato ste vi tu da pomognete

...evo, prva dva moguca rjesenja su tu
SCAR: ...a šta si ono pila te noći
eeeeeee, zacudo i neuobicajeno nisam se sredjivala nicim... inace, alkohola ne uzimam puno...
ja nisam normalna! ja bih se zapitala da sam na tvom mjestu
nesto bilo sta
Ma, reci ba, slobodno... dovrsi se.. sta se ustrucavas...ne ujedaju vaki sajber psi k'o ja... zapitala da l' sam udure u glavi

Ma, jok, odavno
^^el^^: da ti nije muzika bila upaljena dok si spavala, pa ono o cemu se pjeva, tebi se pojavljuje u snu..meni desavalo da mi je radio bio upaljen dok sam spavala i onda sve sto se pusta na radiju, ja sanjam....
muzika mi, naravno, pici konstantno, pa i kada spavam... no, tu noc su derala Rahmanjinova sranja... iako taman (ne koliko Vagner il' Shostakovic, al' ipak taman) ipak nije dostojan takvog guttural stravicnog, odlicnog muzickog haosa...
KoldVoid:Nemoj vise citat Dana Browna pred spavanje....
Ma, jok... Ne citam Jevreje koji nisu svrsili cin inicijacije... ne otkrivaju nista, samo plagiraju (npr. "Sveta krv, Sveti Gral)