Burekbelt wrote:
Seth Putnam se draga mentalno retardirana djecice ruga. Ruga se muzici koju slusate, ruga se vama, vasim harama, majcama, na isti nacin na koji bi to ucinio jedan prosjecan sminko, al predaleko od vas je da to skontate i shvatite kao uvredu. Jebiga, mozda vam je on nekakav "bog" il stal vec pa nemozete da shvatite uvredu za ono sto ona jest.
kako ne bi netko skužio da sere po svima koji ga sluÅ¡aju, pa i po njihovoj "glazbi" kad to stalno otvoreno tupi u većini intervjua i pjesama. On nije bog, on je kreten, a ko se uvredi na "provokacije" kretena taj je oÄito popriliÄno retardiran. Anal cunt i ostali njegovi projekti su dobri za zajebanciju (ima i jebenih pjesama usput - ko ne misli tako nek mi odjebe, ne zanima me njegovo miÅ¡ljenje). A ja jebeno volim taj njegov kretenizam, ne zbog tekstova samih po sebi već zbog ljudi koji su u stanju popizditi zbog njih. Sva moja sranja koja uvijek govorim rijetko kad izražavaju moje stvarno miÅ¡ljenje nego samo serem bezveze jer se uvijek naÄ‘e netko tko će popizdit. Hail Putnam, the king of Dorks!

Ne vrijedja mene Putnam ni najmanje. Ja na njega jednostavno ne obracam paznju. On za mene NE POSTOJI. Osim kad sam u CD shopu pa da se malo nasmijem na naslove pjesama. Meni su najsmjesniji ljudi koji za ta govna daju pare, koji mu omogucavaju da nastavi ziviti i gudrirati se, koji mogu sjest i preslusat citav CD antimuzike. Sto direktno govori o njihovom istancanom ukusu i osjecaju za muziku.