Shakhbuurz wrote:
1. q3 jedinu prednost nad UT-om ima jesu te zakrivljene povrshine...
jarane, nisi realan nimalo, to je jos jedan razlog vise da uopste ne raspravljamo...
Shakhbuurz wrote:
2. UT je optimalniji, googlaj pa chesh vidjet, to tvoje iskustvo se ne moze poredit sa testovima koje radi profesionalni chasopisi za gejmanje...
vec sam ti spomenuo zbog cega je "optimalniji"... na osnovu toga ne mozes zakljucivat da ima bolji engine...
Shakhbuurz wrote:
3. UT servera je uvijek i uvijek che bit vishe nego q3 (
http://www.clanbase.com )
mozda UT2004, ali za 99 ne bih reko...
Shakhbuurz wrote:
4. ping nidji veze, prisustvovo sam na mnogim LAN PARTY-ima u BiH gdje je ping na UT-u vjechno bio oko 10-15... a shto se tiche 56k, igro sam u klanu, koji je bio 7. u svijetu, igrali smo na 56k protiv ljudi sa ADSL-om, na bitchnetovom serveru smo imali ping 150-200...
Shakhbuurz wrote:
5. q3 death match je izuzetno dobar, al' q3 CTF je KATASTROFA! UT se uvijek odlikovo boljom timskom igrom...
q3 death match je najbolji. a za ostalo se slazem, mislim da sam i ja to napisao vec...
Shakhbuurz wrote:
6. imaju 3-4 mape na q3 koje su super odlichnu, a za razliku od toga... UT ima preko 1.000 mapa koje su do jaja... jednostavna prednost UT-a nad q3 je ta, shto je svako mogo radit mape, chak i ja imam nekolko svojih mapa shto sam uradio...
jarane, nisu samo mape ono sto engine cine boljim... zato sam i rekao da nemam sta da raspravljam...
Shakhbuurz wrote:
da ti ja ne pricham dalje... prekopaj svoju kolekciju PCPlay-a (ako si ikad uzimo) pa nadji dvoboj izmedju Q3 i UT... a ako nemash... guglaj, pa se uvjeri sam...
pcplay, hacker i slicna sranja, nisam nikad ni pomislio da uzmem. to je toliko smece...da nije ni cudo sto pises, ovo sto pises, ako si vec citao 'pomenute casopise...
Shakhbuurz wrote:
jednostavno UT 99 je i dan danas nenadjebiva igra UT 2003, 2004... su obichna sranja...
ut 99 je dobra igra, meni mozda odma poslije quake-a (u zadnje vrijeme i half-life-a)... ut2003 nisam igro....2004 je smece...
Shakhbuurz wrote:
q2 je predobra igra, i q4 me je odushevio... quake i treba takva igra da ostane... a q3 da se zaboravi shto prije...
na ovo se mogu samo nasmijat, jer neam vise snage da se prepirem, dokazujem i objasnjavam neke, ocite, stvari.