Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 02. 08. 2025. 17:45

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 316 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 05. 02. 2007. 19:31 

AA wrote:
vidi se da ste sve troje, ukupno, tri puta bili tamo..

recimo da sam tamo visila...sve vrijeme...bila neko goth dijete...bezveze...onda skontala da sam ofirna (fakat sam bila provala)
i onda sam prestala...postalo mi muka od suicidnih razgovora sa djecom "okovanom" killerima i lancima...sad mi je hobi da uzgajam kosu... :D :D :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 02. 2007. 20:46 

NAIDA wrote:
AA wrote:
vidi se da ste sve troje, ukupno, tri puta bili tamo..

recimo da sam tamo visila...sve vrijeme...bila neko goth dijete...bezveze...onda skontala da sam ofirna (fakat sam bila provala)
i onda sam prestala...postalo mi muka od suicidnih razgovora sa djecom "okovanom" killerima i lancima...sad mi je hobi da uzgajam kosu... :D :D :D

Smatraj to normalnim. Mozda je vec ujutro pozelis skratiti na centimetar. Ne zbog suicidnih misli nego onako cisto promjene radi 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 02. 2007. 00:59 

AA wrote:
*ch
:lol: :lol: :lol:

qx.. ;P :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 02. 2007. 13:57 

Heh, bar neko dopre do sebe, sto je dobro, u svakom slucaju. A, preseravanja imas kad i gdje god hoces, ima ih i kod sminkera, jbg., sto je sasvim normalno. Choose your own way. Mada, izuzetke izuzetno cijenim (sto se tice tog odjevanja, Lejna, npr.)
PoZz :wink:

Profile  

Post subject: Re: METALCI I METALKE
PostPosted: 04. 06. 2007. 23:22 

"...to be tr00 or not to be tr00, the question is..." - nidje veze 8) :lol:

Profile  

PostPosted: 05. 06. 2007. 00:34 

Ma sta znaci biti metalac..? Imati dugu kosu, odijevati crno, visiti u parku i lokati, omalovazavati sve sto nema veze s metalom..? Sta..?

Biti metalcem znaci voljeti metal! Mozes hodati gol ili imati armanijevo odijelo na sebi, ako volis metal ti si metalac, htio ili ne.. Neko je vec spomenuo kad jednom nesto zavolis u metalu to nikada nece izaci iz tebe.. Ja sam jednostavno bio uvijek u blizini ljudi koji su voljeli metal, iako sam ja u to vrijeme odrastao uz neku progresivnu elektroniku i trip hop i dub i tako te stvari, kojih se i dan danas nisam odrekao.. Ja volim muziku zbog njene same.. Ako osjetim ista progresivno i kvalitetno u bilo kojem zanru trudicu se da posjedujem to, jer moguce je da cu pozeljeti to cuti.. Uz njih sam zavolio metal, zavolio sam thrash i progressivu.. Jer bio sam uz ljude koji nisu imali predrasude.. Ljude koji i dan danas sviraju u dobrom bandu.. Nista nisu omalovazavali kao neki danas..
Zbog kojih neki koji ne znaju sta je metal vide samo destruktivne i ocajne ljude..

Profile  

PostPosted: 05. 06. 2007. 13:40 

ma koga boli kurac za metal

Profile  

PostPosted: 06. 06. 2007. 11:38 

DoMa wrote:
ma koga boli kurac za metal

:D :lol: :lol:
Tako je! Reci him!

Profile  

PostPosted: 06. 06. 2007. 15:48 

Hapa wrote:
Evo jos jedna moja egzistencijalna dilema... 8)
Prije svega zelim naglasiti da nisam ni u kojem slucaju neki seksist ili maskilist(ak’ se tako kaze na naski-nije u smislu da ubijam mase, vec kontra od feminist... :lol: ). Naprotiv mislim da su djevojke (jos bolje ako metalke) nesto najljepse sto kroci ovom planetom. Hehe, captatio benevolentiae da ne moze bit’ evidentniji. Interesuje me sljedece: u mom dugogodisnjem metalicnom iskustvu sam primjetio da kada muskarci udju u ove vode, vise iz njih ne izlaze. Sve to za njih postane de facto nacin zivota, gore od mafije: kad si jednom unutra, ne izvuce te vise ni Muhamed a.s. :twisted: Dok zenske relativno mlade pocnu slusati rock/metal, sa nekih 13-14 godina. Valjda ih tad fascinira tama i misterija metala, uopste.. (jhoj sto volim napisat’ “uopste” i gdje ne treba.. Nele docet. :wink: ). I na kraju ispa’ne da je to sve bila neka vrsta mode za njih, jer sa 21-22 su vec out iz svega sto im je nekad bilo poput religije (znam nekoliko slucajeva). Eto, kladim se da se i ovdje na forumu mogu na prste nabrojati djevojke over 21 - nek’ se jave sve koje spadaju u tu kategoriju (nije lijepo dame pitati za godine, ali u ovom slucaju prolazi..)
Imam li iteke pravo?
Ili serem? :lol:

slazem se sa ovim...
ev ja npr. slusam metal od 12-te godine do dan danas i nikad se nisam nesto sad extra "metalski" oblacila...dok neka cura koja je juce hodala u rozim minicama pocne preko noci slusati metalku i pocne se oblacit full ono u crno..i sad to metalka neka i zna sve o metalu...
nakon et mozda 1-2 godine izadje iz toga i pita me "sta slusas?" ja kazem metal,a ona ce "ma prosla sam ja tu fazu" :evil: aaaa dodje mi da povratim...i vrisnem i ubijem je martinkom...

meni je sad 18 i tesko da ce neka druga muzika,nakon nekoliko godina uci u moje srce...
jer to je kod mene genetski naslijedjeno :) (tata hvala ti)

Profile  

PostPosted: 07. 06. 2007. 14:10 

Hapa wrote:
Prije svega zelim naglasiti da nisam ni u kojem slucaju neki seksist ili maskilist(ak’ se tako kaze na naski-nije u smislu da ubijam mase, vec kontra od feminist... :lol: ). Naprotiv mislim da su djevojke (jos bolje ako metalke) nesto najljepse sto kroci ovom planetom. Hehe, captatio benevolentiae da ne moze bit’ evidentniji. Interesuje me sljedece: u mom dugogodisnjem metalicnom iskustvu sam primjetio da kada muskarci udju u ove vode, vise iz njih ne izlaze. Sve to za njih postane de facto nacin zivota, gore od mafije: kad si jednom unutra, ne izvuce te vise ni Muhamed a.s. :twisted: Dok zenske relativno mlade pocnu slusati rock/metal, sa nekih 13-14 godina. Valjda ih tad fascinira tama i misterija metala, uopste.. (jhoj sto volim napisat’ “uopste” i gdje ne treba.. Nele docet. :wink: ). I na kraju ispa’ne da je to sve bila neka vrsta mode za njih, jer sa 21-22 su vec out iz svega sto im je nekad bilo poput religije (znam nekoliko slucajeva). Eto, kladim se da se i ovdje na forumu mogu na prste nabrojati djevojke over 21 - nek’ se jave sve koje spadaju u tu kategoriju (nije lijepo dame pitati za godine, ali u ovom slucaju prolazi..)
Imam li iteke pravo?

nikada nisam tako razmisljala
puno cura pocne slusati metal da bi se mogle jednostavno furati na to
mene je drugarica juce pitala :''da se furam na hip-hop ili metal?''
hahahaha
moze se neko oblaciti kao metalka ili metalac ali ako ne voli metal nikada nece biti metalac
ja stvarno ne znam od kada sam pocela slusati metal a i ne sjcam se da sam ikada slusala pop ili folk(nedo bog)
svejedno mi je dal cu se obuc sva u ruzicasto ili sva u crno ja cu sebe uvjek smatrati
metalkom dok god budem slusala Slayer
i uopce mi nije bitno sta drugi govore

Profile  

PostPosted: 07. 06. 2007. 14:13 

Rokerica1994 wrote:
Hapa wrote:
Imam li iteke pravo?

nikada nisam tako razmisljala
puno cura pocne slusati metal da bi se mogle jednostavno furati na to
mene je drugarica juce pitala :''da se furam na hip-hop ili metal?''
hahahaha
moze se neko oblaciti kao metalka ili metalac ali ako ne voli metal nikada nece biti metalac
ja stvarno ne znam od kada sam pocela slusati metal a i ne sjcam se da sam ikada slusala pop ili folk(nedo bog)
svejedno mi je dal cu se obuc sva u ruzicasto ili sva u crno ja cu sebe uvjek smatrati
metalkom dok god budem slusala Slayer
i uopce mi nije bitno sta drugi govore

Nije bitno i da slusas jos nesto pored metala..
A nije bitno ni jesi li metalac ili nisi..

Pa ljudi nemate 15 godina.. Sta vam je :D

Profile  

PostPosted: 07. 06. 2007. 19:01 

Ja nisam trv metalac jer nisam otisao na Dream Theater cert!
Dzaba sve, dzaba mi sve!

Profile  

PostPosted: 07. 06. 2007. 20:02 

Trv il' tvrd? :lol:

Profile  

PostPosted: 07. 06. 2007. 21:00 

joj jebem ti selo (ajd da kukam ovde offtopic), napade me poznanik "sto je karta 3 KM za onu svirku?!?" kao da sam dobio besplatno prostor i 3 benda pa pljackam narod, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Profile  

PostPosted: 08. 06. 2007. 00:13 

Ja se slazem! :o

Profile  

PostPosted: 08. 06. 2007. 00:15 

as_the_sun_sets wrote:
joj jebem ti selo (ajd da kukam ovde offtopic), napade me poznanik "sto je karta 3 KM za onu svirku?!?" kao da sam dobio besplatno prostor i 3 benda pa pljackam narod, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ah tako to ide, znaju samo kukati.. Mnogi pricaju da hoce doci ovaj ili onaj, a kad neko iole dodje, onda niko ne ide jer nema para, elem skupo i slicno.. Pa vala prodao bih i DVD da dodje Iron Maiden :)

Profile  

PostPosted: 08. 06. 2007. 23:52 

obicno se pocnu .furati. zbog nekog likica ...
mada znam i za obrnute situacije ... i dok prodje ta neka .zaljubljenost., prodje i volja za nosnjom ...

nego, u ovom nasem drustvu nije lako biti zensko ... pogotovo zensko u crnom :)
definicija cure u crnom je obicno: depresivna djevojcica koja trazi paznju ...

a onda opet, prije ce neko dobaciti curi, i gurnuti, udariti curu u crnom, nego lika ... i normalno da ce se prije cura odluciti da pocne da nosi neku .NORMALNU. boju ... radi svoje vlastite sigurnosti :D

samo hrabri, i oni sa siljcima na rukama opstaju :)

Profile  

PostPosted: 08. 06. 2007. 23:56 

_Witch_ wrote:
obicno se pocnu .furati. zbog nekog likica ...
mada znam i za obrnute situacije ... i dok prodje ta neka .zaljubljenost., prodje i volja za nosnjom ...

nego, u ovom nasem drustvu nije lako biti zensko ... pogotovo zensko u crnom :)
definicija cure u crnom je obicno: depresivna djevojcica koja trazi paznju ...

a onda opet, prije ce neko dobaciti curi, i gurnuti, udariti curu u crnom, nego lika ... i normalno da ce se prije cura odluciti da pocne da nosi neku .NORMALNU. boju ... radi svoje vlastite sigurnosti :D

samo hrabri, i oni sa siljcima na rukama opstaju :)

Ma i ti siljci.. Kome? Sta? To bandovi koriste kao scenski nastup.. Zar moramo izgledati kao oni.. Ma daaaj :D

Profile  

PostPosted: 09. 06. 2007. 00:37 

LYCAN wrote:
Ma i ti siljci.. Kome? Sta? To bandovi koriste kao scenski nastup.. Zar moramo izgledati kao oni.. Ma daaaj :D

sad sam ih spomenula kao sredstva za samoodbranu ... :)

a inace ...
meni se siljci svidjaju ... isto kao sto zene nose zlatne ogrlice, pa s ogromnim kamenjem, pa sa onim perlama, itd., tako i ja nosim siljke ...

isto kao sto cure oblace sve roze, zuto, zlatno ili srebrno, tako i ja nosim crno ...

jebga sad, ne izgledam kao blackeri na sceni ... pa siljci po cjevanicama, i nadlakticama ... i gdje sve ne ... :roll:

na sceni se pretjeruje :D

Profile  

PostPosted: 09. 06. 2007. 00:39 

_Witch_ wrote:
LYCAN wrote:

sad sam ih spomenula kao sredstva za samoodbranu ... :)

a inace ...
meni se siljci svidjaju ... isto kao sto zene nose zlatne ogrlice, pa s ogromnim kamenjem, pa sa onim perlama, itd., tako i ja nosim siljke ...

isto kao sto cure oblace sve roze, zuto, zlatno ili srebrno, tako i ja nosim crno ...

jebga sad, ne izgledam kao blackeri na sceni ... pa siljci po cjevanicama, i nadlakticama ... i gdje sve ne ... :roll:

na sceni se pretjeruje :D

Ma vidio sam ja i pretjerivanja na ulici..
Moras navuci oklop da poljubis neku takvu :lol:

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 316 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]