Addi wrote:
~°~ wrote:
Opasno mocan uvodni/naslovni riff na Cyanide zasluzio da se pjesma ili bolje razvije na postavljeno trajanje ili, pak, bude kraca... Doduse, odgledah ovu live verziju iz Dalasa, verovatno je dosta i zbog slabog zvuka. Vidjecemo.
ma do zvuka je, a kraca sumnjam da ce bit, znas da su gigantske na ovom

ma bice to savrseno kad se napuca produkcija neka dobra, distorzija ko na remember tomorrow....
suska se da bi unforgiven 3 mogo bit instrumentala
konacno instrumentala, kad su prestali njih snimat, poceli su opadat....
Tacno, zbog zvuka mora biti losija impresija, slazem se u startu, al' priznaj i ti... Onakva uvodna RIFFCINA zasluzuje bolji razvoj pjesme (citaj: refrena), ovako sve cekah, cekah, kad ono... To ti je isto kao da sinfonicno djelo nema vrhunac, kontas? Al', vidjecemo, dok udje u uho, i ja pocesto kenjam bespotrebno. A znam da nikako nece biti kraca, hahahaha, pa to je jebena Metallica, nego, eto, ne stavih u svrseno vrijeme post, pa se ne razumjesmo. Uh, instrumentala, uh, ja bih bas voljela... Btw., dobro si to zapazio oko instrumentala, da, otkad su ih prestali praviti, da su krenuli ka ispraznoj karini... Vidis, ima ta mjesta, bas. Fakat, jedva cekam ovaj jebeni album, euforija ko pred album malo bandova. JEBENA METALLICA, YEAH!!!