Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 02. 08. 2025. 17:37

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 243 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Next
Author Message
 Post subject: Re: GAZI GAZI GAZI PITAREEEEEEEEE
PostPosted: 31. 08. 2008. 20:35 

Joj nemojte tako.Ljudi takvi su navijaci i oni seru.Dzaba ti.Svaki nas grad je lijep,i kao ptariota ja volim i Zenicu i Sarajevo i Trebinje...
Ja sam mrzio Celik kad sam cuo one majmune da spominju Markale...aaa Celik sam mrzio najvise na svijetu,pored Sirokog,Zrinjskog,Gruda...uvijek je bilo da hoce ispasti.Ali opet vecina njih se ogradilo od toga.Slobodu sam nesto uvijek volio,pored FK Sarajevo,valjda sto je nesto znacio u staroj ligi...

Zato necemo mrziti gradove :) :) .Nisu oni krivi.Po tome ja bih mrzio i svoj grad Gorazde,kao sto sam jedno vrijeme govorio,mrzio sam ga zbog pojedini ljudi.Tu sam bio glup.
Sarajevo isto tako radi cigana,majmuna sto zajbavaju posten i miran svijet,dosljaka iz Crne Gore...
Zenicu zbog Robijasa...

Opet,ponavljam to je bezveze...

Profile  

PostPosted: 31. 08. 2008. 20:48 
Moderator

Archangel wrote:
FK Vehlez..

Å to ovo???

Profile  

PostPosted: 31. 08. 2008. 21:04 

Archangel wrote:
propadali su bivsi visestruki europski prvaci, halo, kamoli da sad netko place za tamo nekim balkanskim klubovima.. rad, rad, i samo rad.. organizacija, ozbiljnost, ulaganje, predanost.. kad to postignu, onda ce od njih sigurno biti nesto.. do tad se mogu zaliti koliko hoces, nitko osim njih samih kriv za njihovu situaciju nije..

A jest jebi ga, npr. napoli i atletico madrid. Vi imate sreću što ste se pojavili u pravo vrijeme na pravom mjestu i cijela hercegovina stoji iza vas. Široki fakat više ulaže ali bojim se da ćete pasti kao neki bivši prvaci (leotar i brotnjo) zato što nemate veliki grad iza sebe. Druga stvar, ja vas nikad neću priznati ko prvaka dokle god budete imali šahovnicu u grbu!
1948? A reci mi gdje je bio široki do sad?
Stvari nisu na svom bolan, vidiš i sam šta se dešava, zna se da će prvak ove godine biti hercegovački (neću reći hrvatski) klub, samo je pitanje hoćete li to biti vi ili zrinjski. Jedine poštene utakmice na našim terenim možeš gledati samo u euro kupovima. Hoću da ti kažem, vidio sam na Grbavici prošlogodišnjeg "prvaka" modriču - pomeli smo ga ko prašinu, zar je to prvak, leotara nabijemo 3:1...?!
Ne bi nam trebali davati bodove bože sačuvaj, al budimo realni, da nije bilo rata ne bi bilo ni vas! Al dobro, to su stvari prošlosti, sad je situacija da je Željo down i da mu treba kran da ga digne.

A što odmah pljuješ po Veležu? Velež je nešto što ni zrinjski, ni široki, ni posušje, ni brotnjo nikada neće biti - institucija! Velež nikad neće umrijeti i koliko god bili na dnu opet će biti veći od svinjskog.

Profile  

PostPosted: 31. 08. 2008. 23:11 

jel vas to opet arch tusi svojim nebulozama...
:mrgreen:

Profile  

PostPosted: 31. 08. 2008. 23:54 

arch lokal patriota.
ogadio mi temu sport. dodje besiktas, i pun stadion. 1000 ljudi.
kakvav siroki brotnjo kurci palci. nigdje ih nije bilo u ex yu, kad su oni pristupili liga je postala za kurac.
ko ih jebe

Profile  

PostPosted: 31. 08. 2008. 23:58 

hot_blood wrote:
jel vas to opet arch tusi svojim nebulozama...
:mrgreen:

Ma jok ba, malo navijačkog prepucavanja je zdravo za pritisak ;-) ne bi valjalo da raja ne prati fudbal, npr. ja više volim popit pivu s praavim pitarom nego s nekim ko ne navija ni za koga.

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 00:01 
Moderator

punkbeg wrote:
arch lokal patriota.
kakvav siroki brotnjo kurci palci. nigdje ih nije bilo u ex yu, kad su oni pristupili liga je postala za kurac.
ko ih jebe

Potpis na ovo definitivno, sve si dobro napisao. Mada Denise jarane, ti to opet posmatras subjektivno jer si clan HZ'87.
I ja sam lokal patriota ogroman i Sarajevo volim kolko Bosnu ne volim (da, sta sad?!sacete neki krenut srat, al vecina i svakako zna da tako mislim/govorim), al opet ono...Nije da su nasi timovi neki vhunski i nije da kod nas nema seljadije...

Isto tako se potpuno slazem s Cehom i Domacinom, jebga, tako je.

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 00:08 

ma sve to stoji, bolje popit pivu s nekim ko prati loptu, samo arch u svom nekom svijetu, rece ti da skripari imaju najbolji marketing, da su trenuutno poslije hordi i tako to :mrgreen:
malo ga prozoves, on napise diplomski :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 00:26 

A dobro, brani čovjek svoj klub ko što bi i ja Želju branio. Moje je da zajebavam :lol:

Neg šta je s hordama (al fakat) jesul se ujedinili il su još ko šiiti i suniti?

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 00:43 

e moj buraz...
pogledaj unazad 10 utakmica brojnost, navijanje ;)
pogledaj jucerasnju Banja luku.
ti bas upucen, ko i arch u zbivanja u SDA.
selam za Ulfe.

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 00:50 

ja mislim da je ovdje za HZ bilo bukvalno ovo

IZUDARAGA wrote:
Moje je da zajebavam :lol:

al dobra je ova :lol: :lol: :mrgreen:
IZUDARAGA wrote:
Neg šta je s hordama (al fakat) jesul se ujedinili il su još ko šiiti i suniti?

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 00:51 

sto je najgore njih je to isto stiglo.
sve stize Bozija kazna :D

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 00:54 

ma znam...
jucer gledam slike sa juga, izbliza slikane, bogami djecurlije previse...nema starijeg niko preko 20 kolko sam upratio..

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 01:08 

punkbeg wrote:
e moj buraz...
pogledaj unazad 10 utakmica brojnost, navijanje ;)
pogledaj jucerasnju Banja luku.
ti bas upucen, ko i arch u zbivanja u SDA.
selam za Ulfe.

hehe, eto nemam prećih stvari već da budem upućen u zbivanja u hordama, zadnji put sam ih gledao s juga i nisam mogao vjerovat koji levati - ubiše se međusobno

kakve te ba ulfe spopale, mislim da pogrešnog čovjeka vežeš za te djetinjarije ko što su dc, fgr, uc, ulfe... (ja glupih skraćenica u pizdu materinu) jebali ih i green street hooligans i footbal factory u guzicu

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 01:13 
Moderator

Ove nabrojane znam sve osim UC-a?Koji su sad ti? :?

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 01:18 

Nameless wrote:
Ove nabrojane znam sve osim UC-a?Koji su sad ti? :?

urban corps, oni su valjda najbrojniji kod manijaka
hot_blood wrote:
jucer gledam slike sa juga, izbliza slikane, bogami djecurlije previse...nema starijeg niko preko 20 kolko sam upratio..

ma smjena generacija, tako to ide jebga, i ja se sjećam kad su Žuti, Java, Keno, Cile, Napoli, Tajso... prestali dolazit na Jug (navijački dio)

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 01:41 

Arinoe wrote:
Archangel wrote:
FK Vehlez..

Å to ovo???

Zato sto je istina.. dovoljno pogledati strukturu toga kluba danas.. najpametnije im je ime promijeniti, jer nisu ni V od Veleza..

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 01:48 

punkbeg wrote:
arch lokal patriota.
ko ih jebe

Aj ne seri majke ti da prosto kazem.. na Besiktasu je bilo 6000+ ljudi.. a to tek dobiva na tezini kad se uzme u obzir da je na dan utakmice bio jedan od najvecih katolickih blagdana, tradicionalno najveca festa u Širokom Brijegu, nesto sto je u Širokom ogromna tradicija dugi niz godina - blagdan Velike Gospe, sto je ujedno i dan opcine ŠB, te Uočnica dan prije, a na misi Uočnici istu vecer u skoro isto vrijeme kao i pocetak utakmice (20:00) skoro 20 000 vjernika, a vise desetaka tisuca ih prisustovalo sveukopno kroz devetnice (da ne pojasnjavam, valjda je jasno iz imena)..
I sad uzmes u obzir na misi toliko tisuca ljudi, na Besiktasu u isto vrijeme vrlo dobro popunjen stadion za prilike puno vecih sredina, kamoli Å irokog, a sami gradic ima 10ak tisuca stanovnika.. i to tebi kao malo..?! e ne seri.. ne moras bas svaki put lupnuti kad ne znas o cemu pricas..
Jes', nek je ex-yu mjerilo kvalitete svega i svacega za skoro svakog prosjecnog bosanca-hercegovca, pa taman.. jasta, fala bogu, u pravu si, i ''nasa'' prijasnja liga je bolja bila, pa sta..?
A kak nece ova liga biti za kurac odjednom kad se pojave u tom momentu bolji i organiziraniji pa nije ''all about FKS'', jebga, a navikli biti najbolji.. shvacam ja to..

Quote:
Potpis na ovo definitivno, sve si dobro napisao. Mada Denise jarane, ti to opet posmatras subjektivno jer si clan HZ'87.
I ja sam lokal patriota ogroman i Sarajevo volim kolko Bosnu ne volim (da, sta sad?!sacete neki krenut srat, al vecina i svakako zna da tako mislim/govorim), al opet ono...Nije da su nasi timovi neki vhunski i nije da kod nas nema seljadije...

Isto tako se potpuno slazem s Cehom i Domacinom, jebga, tako je.

I za tebe vrijedi gore navedeno, samo ljepsim rijecnikom.. :p

Last edited by Archangel on 01. 09. 2008. 02:28, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 01:53 

Archangel wrote:
Zato sto je istina.. dovoljno pogledati strukturu toga kluba danas.. najpametnije im je ime promijeniti, jer nisu ni V od Veleza..

Kako misliš strukturu, nacionalnu ili profesionalnu?

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 02:20 

IZUDARAGA wrote:
A jest jebi ga, npr. napoli i atletico madrid. Vi imate sreću što ste se pojavili u pravo vrijeme na pravom mjestu i cijela hercegovina stoji iza vas. Široki fakat više ulaže ali bojim se da ćete pasti kao neki bivši prvaci (leotar i brotnjo) zato što nemate veliki grad iza sebe. Druga stvar, ja vas nikad neću priznati ko prvaka dokle god budete imali šahovnicu u grbu!

Cuj, brojni najavljuju pad istog eto vec 7 godina najmanje, samo sto se ja sjecam, a Å iroki svake godine u samom vrhu i u nogometu i u kosarci.. Leotar i Brotnjo su pali odmah poslije te sezone, a evo i Modrica je odmah ove osjetno slabija..
Å iroki je pak i ove godine uz Sarajevo i Zrinjski glavni kandidat za titulu, a igra u Europi konstantno vec pet godina.. brate budi realan.. kad dodje pad, ako dodje, dodje, ali ga usporedjivati sa slucajem Brotnja ili Lea ne mozes, jer smo iznad njih i organizacijski i financijski.. istina ne stoji veliki grad iza njega, ali stoji Hercegovina, ljudi..

A osim toga, dokaz ozbiljnog rada i stabilnosti bi bile i mlade kategorije gdje su vec takodjer duzi niz godina sami vrh, tako i ove, kosarkasi juniori prvaci BiH (recimo kompletna prva petorka su svi mladi hrvatski reprezentativci), nogometasi juniori viceprvaci (prije dvije sezone i prvaci), kadeti osvajaci kupa, itd. itd..
A ne vidim sta ti ima smetati sahovnica na grbu kao, dolazeci iz grada u kojem je 99 posto hrvatska vecina, a ista ionako simbol Hrvata kao naroda vec stoljecima..

Quote:
1948? A reci mi gdje je bio široki do sad?
Stvari nisu na svom bolan, vidiš i sam šta se dešava, zna se da će prvak ove godine biti hercegovački (neću reći hrvatski) klub, samo je pitanje hoćete li to biti vi ili zrinjski. Jedine poštene utakmice na našim terenim možeš gledati samo u euro kupovima. Hoću da ti kažem, vidio sam na Grbavici prošlogodišnjeg "prvaka" modriču - pomeli smo ga ko prašinu, zar je to prvak, leotara nabijemo 3:1...?!
Ne bi nam trebali davati bodove bože sačuvaj, al budimo realni, da nije bilo rata ne bi bilo ni vas! Al dobro, to su stvari prošlosti, sad je situacija da je Željo down i da mu treba kran da ga digne.

Gdje ce biti, bio cetvrta i treca yu liga, al se igralo, borilo, vrlo rijetki su bili primjeri malih sredina u tako velikoj drzavi i ligi da se nesto moglo vise napraviti, sami sustav je bio takav da se vodio regionalizam, naravno, a tko se mogao nositi s priljevom novca i podrski Velezu kao klubu iz jedine velike sredine (a skoro svi ti klubovi su bili iz gradova koji su centri cijele jedne regije mahom, zar ne) i jednom 'po volji' najvisih yu vlasti (da ne imenujem) u Hercegovini tad.. pa ljudi su nekad morali cijele place svoje izdvajati za potrebe tog kluba, recimo moj stric, obicni radnici, jer im je tako bilo naredjeno.. mislim, halo..
Uostalom, to bitno nije, takvo vrijeme bilo, naravno, takva drzava, takav sustav, takve vrijednosti, a naravno velika je i politicka uloga u svemu tome.. to se ne moze usporedjivati s danasnjom situacijom, manjim izborom, manjom drzavom, kapitalizmom, i sl.. ja necu teoretizirati sta bi bilo kad bi bilo, no ono sto hocu da kazem je da nema nista od tog 'a kad smo mi 80 i neke'.. a cuj, svaka cast, ja postujem sve te klubove, kao sto postujem i bilo koji drugi koji to necim zasluzuje, al brate ako ces danas ista postici, radi, trudi se, ulazi, inace od toga nista pa da si ne znam sta.. i naravno, opet cu reci, nista krivi nisu oni koji ustvari sute, rade, i ostvaruju neke rezultate, a ne sjede samo i zugaju i prisjecaju se nekih minulih doba..

Ne mozes brate ni u Europi pratiti postenu utakmicu.. eto pogledaj Fener protiv Partizana, dva su im cista gola ponistili, eto stavim link kasnije.. presmijesno.. pa i Besiktas je nama zabio neregularan drugi pogodak na Pecari, sto je smijesno, zaboga, zar im je potrebno, pa prosli bi i tako i tako sigurno..

A sad, sto ti se tice primjera Grbavice, ne mozes brate usporedjivati sve prema Zeljeznicaru, bez uvrede ikakve al nije on mjerilo kvalitete po kojem se ravnaju svi klubovi u ligi.. jel ta ista Modrica uzela Sarajevo usred Koseva te sezone, recimo.. kad ste vi to zadnji put napravili..? nema to veze.. vidio sam ih i ja na Pecari, porazeni su 4:1, al boze moj, zavrsili su ispred na kraju..

Quote:
A što odmah pljuješ po Veležu? Velež je nešto što ni zrinjski, ni široki, ni posušje, ni brotnjo nikada neće biti - institucija! Velež nikad neće umrijeti i koliko god bili na dnu opet će biti veći od svinjskog.

Ne pljujem, nemam nikakvo specijalno misljenje o istom niti me zanima, koristim ga u vidu analize ovog 'bogovskog' izdizanja klubova koji su, eto, zaboga, igrali ex-yu ligu koja je izgleda jedino mjerilo kvalitete sta li.. :/
Pa brate Zvezda je bez te iste osvojila LP.. Hajduk je igrao cetvrtfinale LP.. itd. itd.. zar ce jedino BiH sve promatrati kroz tu prizmu cisto jer njihovi najveci klubovi, tj. oni sa najduzim stazom hajmo reci, tradicijom, nisu na toj razini jer ljude unutar doticnih gradova zaboli neka stvar za istim pa ih i dan danas puca nostalgija i kontaju od toga vjecno zivjeti..? stani brate malo..
Moja poanta je, ponavljam, propadali su puno veci klubovi od jednog eto Veleza u tom primjeru da se sad kao stvori fama oko toga.. eto mu instituciju i sve ostalo, svaka im cast, no, to isto ce biti u derbiju protiv Podgrmeca i ostatka i cista logika i realnost je reci da nisu na razini gradskog im rivala, i tesko da ce i biti u doglednoj buducnosti, a sad, tko za sta smatra jedne, a sta druge, je neko deseto pitanje..

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 243 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]