Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 02. 08. 2025. 11:29

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 185 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Next
Author Message
 Post subject: Re: queer neÅ¡to
PostPosted: 01. 09. 2008. 04:03 

meni samo nije jasno kako neko moze rec neka ih... ok neka ih al da niko drugi ne zna ko i do sad. al stavljat neke plakate i najavljivat to i po tv-u i svuda... sta ce bit iduce godine il za par? imace paradu otvorenog tipa. jel i to ok?

ista stvar ko sto pricate za koncerte... nek krene po malo pa ce nekad bit svega.... tako je i ovo.

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 04:05 

al ne kontam sto vama smeta to, ako se direktno vas ne tice?

btw, te lovacke "jebat cu im ja majku" ostavite za kafe, jer znamo svi da ste vece picke od njih :lol: .

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 04:18 

ja nisam nigdje napisao jebacu im ja majku. ja sam rekao da ih treba poklat.
a o pickarstvu necemo sad :razz:

sad ozbiljno...
jarane ja ne kontam kako tebi moze da ne smeta da se i ovdje pocinje polako s tim pederlukom. mislis da, ako se odrzi par ovakvih najavljenih partija, ubrzo nece pocet i po gradu hodat i paradirat? promovisat to nesto, nema smisla, pogotovo bolest takvu, meni isti kurac paradirali pedofili, gejevi, emoi il bilo sta, zasto provocirat bezveze, jer to nije nista drugo do provokacija.

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 04:32 

pa to mi ne smeta nista vise nego promocija neke stranke ili oni mitinzi i skupovi stranaka/politicara... jednostavno me boli kita za neke pedercine, kao sto me zaboli i za politicare, stranke, itd. imam previse svojih briga da bi na to uopste obraco paznju.

sad da je to bolest, ne bi reko, ne znam medicinsku definiciju bolesti, ali to svakako jeste "poremecaj", kao sto je poremecaj kad se rodi defektno djete. da li onda takvu djecu treba slomit i klat?

za pedere me zaboli jednostavno... dok oni mene ne "ugrozavaju" (kao i bilo ko drugi), ne ticu me se uopste, nek rade sta hoce, nek paradiraju, nek partijaju (lol), nek se vode za ruke, nek se zvale... jednostavno me se to ne tice...

jedino sto, po meni, nije korektno je, dati im da odgajaju djecu.

btw, pedofiliju i pederluk ne mozes uopste poredit.

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 04:42 

samo kazem, u kucu pa radite sta ocete, nek niko ne zna (!!!), krijte se, nema smisla promovisat mentalnu bolest. jer oni tim skupljanjima il cime vec porucuju "mi ga volimo primat i zabijat drugim gejevima, to je normalno". e sad ako oni to hoce javno, ne kontam sto je lose onda ovdje na jednom usranom muzickom forumu da pisemo da mi to mrzimo i smatramo bolesnim i da ne zelimo to ovdje.
ne bi ni ti volio da si odrastao, kao ni niko normalan, u drustvu gdje se gejevi balave po ulici. tako ni buduce generacije. i vako smo u kurcu jos nam samo to fali.

kad kazem bolest mislim poremecaj, pardon :) djeca koja se rode defektna nisu kriva za to, ja to ne mogu poredit, nit sudit, jer kome sudit za to i da hoces? jedino boga il roditelje krivit, djecu nema osnove. pederi su drugo, oni su takvi jer to vole, isto ko i pedofili. naravno ne poredim to u smislu da mi je jednako, pedofilija je neuporedivo gora i bolesnija, al oboje je isti kurac nastranosti. ne ugrozavaju tebe mozda u nekom smislu, al jarane ne mozes me ubjedit da ti je svejedno ocel pored tebe na kafi sjedit 2 lika i balavit se. samo to sto im ne treba djecu davat da usvajaju pokazuje koliki je to poremecaj.

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 04:43 
Moderator

@Domacin - buraz pricao sam ti dosta o Ljubljani i ja sam prvi protiv da ikad postanemo i blizu ko ova prokleta gamad ovdje, al to se ne moze nama desit na takav nacin, jer nismo takav mentalitet. Al druga je stvar ovo covjece, totalnokriv vezujete stvari.

Po kome je bolest? Po doktorima nije. To sto se neko trpa s likom il treba s trebom, to vas boli kurac. Hocel paradirat u Sarajevu ili ne? Opet vas boli kurac jer na toj paradi ne morate prisustvovat. A kad vas prestaje bolit kurac je onaj trenutak kad tebe krene barit, kad tebi krene nametat svoje (a vi to radite njima, jer su oni kao "nenormalni", a vi kao doktori), kad krenu pocet obitavat na vasim mjestima (sto se nece desit sigurno) kao parovi naravno, slatanje i sve ostalo ukljuceno...E tad vas ne boli kurac vise, a ni mene il bilo kog ko se tad ima pravo osjecati ugrozenim...Dotad ne! Nemate jednostavno prava na to i jebiga...

Ljudi smo, slobodni smo, peder ili ne - covjek je, sasvim normalan i zdrav. A taj bosanski primitvni stav je smijesan sad kad gledam iz neke druge, normalnije ljudske perspektive.
Ne volim ih ni ja, ne zelim ih blizu sebe, al pustite jebene ljude da rade sta hoce. Zive svoj zivot, u vasim ih nema, osim ako vi ne zelite :razz:

Druga stvar, Seha.
Pederi, pedofili i emoi(??? :? ) u isti kos? Jarane...

Uostalom, najbolje vam je Sharan rekao. Bit metalac il samo slusat metal(nebitno sta od toga) i bit homofob na taj nacin, ne ide. Nikakve djecija spika, samo kazem ;-)

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 04:46 
Moderator

[quote="Addi"]djeca koja se rode defektna nisu kriva za to, ja to ne mogu poredit, nit sudit, jer kome sudit za to i da hoces? jedino boga il roditelje krivit, djecu nema osnove. pederi su drugo, oni su takvi jer to vole, isto ko i pedofili./quote]
:lol: :lol: :lol: :lol: Jarane, jel ti znas o cemu ti pricas? Ne brate, jaran si mi, al ono fakat smijesno mi ovo :lol:

Druga stvar, niko nije rekao ajd nek se sad bale nasred ulice i pred nama...U biti nama je to nepojmljivo, iducim narastajima vjerovatno nece biti...Pustite ljude da zive svoj zivot. Nicija briga nisu, nasa najmanje...

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 04:48 

http://uk.youtube.com/watch?v=4bgrin63-wc

:mrgreen:

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 04:54 

poremecenost je, po svemu, isto ko i onaj sto dere magarca. nije poenta u tome i da oni prodju kroz grad. ok neka ih. al nek se ponovi par puta i sve ce slobodniji bit, s tim provokacijama i ne znam ti cim... koji kurac se moraju promovisat po tv-u. pa nemamo jebene promocije koncerata a da imamo pederskog okupljanja??? na taj trenutak i mislim, kad se pocnu mjesat medju normalnu raju, jer ce se to desit kad tad ako vide da mogu i ako im se dopuste ovakve pizdarije. hehe i fakat ne kontam kako su to oni potpuno normalni i zdravi. poremecena osoba to ne moze bit.

i ne kontam kakve ima veze s metal muzikom ovaj nacin razmisljanja i pederi opcenito, al fakat ne kontam, jel mi moze to ko pojasnit? i zbog cega to ne ide, a ide odobravat gej partije? samo me to zanima, ostalo sam rekao sta sam imao i bog ne moze promjenit moje glediste na to sve.

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 04:57 

Nameless wrote:
Addi wrote:
djeca koja se rode defektna nisu kriva za to, ja to ne mogu poredit, nit sudit, jer kome sudit za to i da hoces? jedino boga il roditelje krivit, djecu nema osnove. pederi su drugo, oni su takvi jer to vole, isto ko i pedofili./quote]
:lol: :lol: :lol: :lol: Jarane, jel ti znas o cemu ti pricas? Ne brate, jaran si mi, al ono fakat smijesno mi ovo :lol:
...

ne kontam sta ti nije jasno... mislis da je isto kad se dijete rodi defektno i kad se nekom tinejdzeru svidi primanje i glabanje?

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 05:03 

Mozda si jadan ne moze pomoci.. 'rodjen takav'.. :p

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 05:04 

Addi wrote:
samo kazem, u kucu pa radite sta ocete, nek niko ne zna (!!!), krijte se, nema smisla promovisat mentalnu bolest. jer oni tim skupljanjima il cime vec porucuju "mi ga volimo primat i zabijat drugim gejevima, to je normalno". e sad ako oni to hoce javno, ne kontam sto je lose onda ovdje na jednom usranom muzickom forumu da pisemo da mi to mrzimo i smatramo bolesnim i da ne zelimo to ovdje.
ne bi ni ti volio da si odrastao, kao ni niko normalan, u drustvu gdje se gejevi balave po ulici. tako ni buduce generacije. i vako smo u kurcu jos nam samo to fali.

joj tebe isto neki primitivac jarane... :lol:

cu oni porucuju ovo, oni porucuju ono...otkud ti znas sta oni porucuju? pa i da porucju, sta sad? porucuju vece gluposti politicari i ovi vjerske vode, pa vam je to svima kao normalno...de nemoj molim te...nide veze ti je ta prica.

nisam ti ja reko da je lose sto ti pises o tome na forumu, nego me cudi da tako razmisljas... bolan, ne znam sta se ikog tice neko tamo sta radi i skim se handri, ako to ne utice DIREKTNO na tebe?

Addi wrote:
kad kazem bolest mislim poremecaj, pardon :) djeca koja se rode defektna nisu kriva za to, ja to ne mogu poredit, nit sudit, jer kome sudit za to i da hoces? jedino boga il roditelje krivit, djecu nema osnove. pederi su drugo, oni su takvi jer to vole, isto ko i pedofili. naravno ne poredim to u smislu da mi je jednako, pedofilija je neuporedivo gora i bolesnija, al oboje je isti kurac nastranosti. ne ugrozavaju tebe mozda u nekom smislu, al jarane ne mozes me ubjedit da ti je svejedno ocel pored tebe na kafi sjedit 2 lika i balavit se. samo to sto im ne treba djecu davat da usvajaju pokazuje koliki je to poremecaj.

jarane, ko peder se rodis i ko pedofil se rodis, zato se to i zove poremecaj. jednostavno, ti ne mozes uticat na to, isto ko sto ne mozes ni uticat na to u koga ces se zaljubit, a u koga neces... nije isti kurac nastranosti iz tog razloga, sto, pederi svojevoljno i SVJESNO guze jedan drugog, a malo dijete kad guzi pedofil ono nije ni svjesno nit je svojevoljno pristalo na to... pa je to i oblik silovanja i svega necega...

pa jarane, nije mi svejedno, normalno, da se 2 geja pored mene zvale, ali nije sad ni da bih se usto i ubio boga u njima kad bi se to desilo, jer kazem ti, ne diraju mene i neam ni ja prava da njima serem... reko bih, gledaj onih idiota i nastavio svoj poso...jer me se fakat ne tice, kao sto me se ne bi ticalo ni da se hetero par zvali pored mene u kafani.

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 05:13 

ne dodiruje mene ba ko koga handri, samo mi je bezveze totalno promovisat pederluk u javnosti o tome pricam. to st osvojevoljno rade il se siluju boli mene, ja ti govorim o nastranosti toj u njihovoj glavi. ne govorim da je to jednako opet kazem, naravno da je pedofilija milion puta gori poremecaj, to sam gore i napisao.

jeste al dafektno dijete ne znaci pedersko dijete, zato to govorim, ja to ne mogu poredit dvoje, to nema sanse isti poremecaj da je. jebiga misljenja su razlicita, ja ne mogu drugacije gledat na ovo pa ga jebi... :-)

ipak ima razlike, promovisanje religija i politike jest za mene podjednako beskorisno i glupo itd..., al nije nastrano i nije provokacija.

Last edited by Addi on 01. 09. 2008. 05:15, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 05:14 

bloodflood wrote:
joj tebe isto neki primitivac jarane... :lol:

ne kontam sto primitivac, sto ne volim gejeve i sto mi smetaju? :)

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 05:18 

Addi wrote:
poremecenost je, po svemu, isto ko i onaj sto dere magarca. nije poenta u tome i da oni prodju kroz grad. ok neka ih. al nek se ponovi par puta i sve ce slobodniji bit, s tim provokacijama i ne znam ti cim... koji kurac se moraju promovisat po tv-u. pa nemamo jebene promocije koncerata a da imamo pederskog okupljanja??? na taj trenutak i mislim, kad se pocnu mjesat medju normalnu raju, jer ce se to desit kad tad ako vide da mogu i ako im se dopuste ovakve pizdarije. hehe i fakat ne kontam kako su to oni potpuno normalni i zdravi. poremecena osoba to ne moze bit.

i ne kontam kakve ima veze s metal muzikom ovaj nacin razmisljanja i pederi opcenito, al fakat ne kontam, jel mi moze to ko pojasnit? i zbog cega to ne ide, a ide odobravat gej partije? samo me to zanima, ostalo sam rekao sta sam imao i bog ne moze promjenit moje glediste na to sve.

jarane, to sto oni paradiraju je provokacija samo zato sto je ti i nekolicina tako dozivljavate... isto ko da kazes da je duga kosa kod muskaraca provokacija (jer to nije "normalno", muskarci imaju kratku kosu, a zene dugu po nekim "standardima" jel...) - dobro ne mozes to poredit bas, al na isto ti se svodi...

oni mogu promovisat sta im je kurcu ceif i gdje god to hoce, isto kao sto mozes i ti i ja i bilo ko... dok god ne ugrozavamo necim druge ljude, itd... pa bolan, vec se sad mjesaju medu normalnu raju, kako kazes...samo sto ti ne znas 100% ko je peder, a ko nije... nece njih nista vise bit ni manje, nakon jebene parade ili tog skupa nekog, samo sto ce mozda bit malo "otvoreniji", ali to opet nije nista lose, dok god ne namecu normalnim ljudima ta svoja sranja.

kad kazes "zdravi i normalni", onda se misli da su fizicki/fizioloski i dusevno zdravi. znaci da krvare kad se porezu ko i ti, imaju slijepo crijevo, koje im se moze upalit kao i svakom drugom, nisu sizofrenicari, itd... imaju IQ mozda i visi od nekog hetera, mogu raditi sve sto moze i neki hetero i mozda cak i bolje... znaci totalno su isti kao i heterosexualci, jedino sto ga vole primit :-).

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 09:24 
Moderator

Uopšte nije riječ o paradi..niko neće paradirati ulicom koliko ja znam. Radi se o festivalu.

Keno dragi, u tvojoj profesiji trebaće ti brdo neutralnosti i tolerancije i naći ćeš se u situaciji kad ne budeš mogao reći "odoh zgaziti ove pitare" ili "jebaću im mater pedersku".

Neka rade ljudi šta hoće, neće ti doći na Bajram, kaj bi se reklo.

Nisam mislila da ću ovo ikad reći ali Andrej i Bloodflood su iznijeli finih realnih činjenica :D ,pa da se ne ponavljam- odoh kafu piti.

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 09:50 

primjer wrote:
al neka i tih muslimana jebenih rajkeru.

Nije to bila bit mog posta ;-) .

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 10:49 

Sve ih treba namarati da im šminka na licu ostane mjesec dana, :twisted: samo provociraju.

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 11:40 

Bloodflood i Abigail sve rekli, ja potpisujem :mrgreen:
Mnogo me više zgražava ovolika količina primitivizma, nasilja, agresivnosti i mržnje prema gay populaciji, ne shvatam uopće odakle to, kao da se pojedinci boje da će "ograjisat" od njih :mrgreen: :shock: I zanimljivo kako su svi spremni da izlaze na ulice i mlate "pedere", a nisu spremni da se dignu protiv maloljetničke bande.

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 11:41 
Moderator

primjer wrote:
bolesno. saran, andrej i bladflud- jedini normalni postovi su njihovi, a ovi ostali mrziteljski. neki i djecji. neki pederski. pedercine prikrivene. neka jebenih pedera. ne smetaju mi, al neka i tih muslimana jebenih rajkeru. svakom svoje. ima tamo negdje tema gdje se vi zalite da vas ti vasi saneri tuku. hahahaha ccc. de se malo skontajte

Hahahahah ma ne tuce niko nikoga ba :lol: moras doc u Sa i skontat sam kako to izgleda, eventualno se prosetat Dobrinjom s dugom kosom, ili proc navecer kroz Bistricke mahale sa sa Cannibal Corpse majicom...

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 185 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]