Nameless wrote:
ihti wrote:
Koliko bi Vas imalo razumijevanja za vlastito dijete homosexualne orijentacije?
Sjebalo bi me do jaja, al ga se ne bih odrekao zato nit bih ga slao u umobolnicu :/ sta vam je ba??
@Boris - jarane, kazes normalno? Normalno po cemu? Po svetim knjigama? Po crkvi, serijatu ili po ustaljenim drustvenim normama (u BiH i vecinom na Balkanu)?
Sasa je najbolje docarao! Postoji ih otkad je svijeta i vijeka i postojace ih dok svijeta bude. Bolesni i poremeceni nisu sigurno, jer bi danas bolnice i ludnice bile krcate njima, medicina to ne smatra nicim nenormalnim, bolesnim, poremecenim...Dakle, sta sad?
tebi je oÄito Å¡upak pun pedera. mora da su bosanci prestali pravit djecu u sloveniji, mora da sad pederi tamo usvajaju masovno djecu. bježi ba.
ja nigdje nisam spomenuo neku vjersku normu po kojoj je to abnormalno. ja sam napisao da jednostavno nije normalno da obitelj (osnovu cijelog druÅ¡tva) Äine neko drugi doli oca i majke, muÅ¡karca i žene. i jebe mi se za neke slike na nekim zidovima, to može biti svaÅ¡ta. pederi postoji odvajkada, ali sigurno ne duže od zajednice muÅ¡karca i žene.
i to da li medicina smatra pederluk bolešću ili ne, to nije baš relevantno, jer medicina danas smatra svašta dobrim/lošim, ovisno kako kome paše.
meni nije do svaÄ‘e s nekim ovdje, fkt, radite Å¡ta hoćete, guzite koga hoćete, primajte od koga i gdje hoćete. ovdje svako neÅ¡to priÄa, svi su jebeno pametni, svi lafo znaju neke termine i koriste se nekom terminologijom...blablabla. o ovome se može puno priÄati i svaÄ‘ati, ali ostaje da se vidi kako će na kraj izać jedna i druga strana na kraj s tim ako im se (nedajbože) desi da im dijete bude homosexualno.
treba ukinuti i MTV i ovo ostalo new age moderno sranje. propagiraju sve vste sranje i pederluka. Äim imaÅ¡ fancy metrosexualce da vode emisije i da ih nije stid Å¡to izgledaju ko piÄka umjesto kurca, e onda je fkt doÅ¡ao kraj svemu.