~°~ wrote:
Momak, hinjeno submisivne smicalice u ponasanju me ljute, al' samo do te mjere da ispoljim antagonizam uz mogucnost hitnog zapišavanja tog istog antagonizma.
Meni je ovo bitno. Vrijeme provodim upravo tako. Posvecujuci se istom i troseci jebenu lovu da dodjem do literature, a jos vaznije, do zive rijeci. Rijetko trosim zivotnu energiju na razmisljanje o ljubicicama iako bih trebala mnogo vise zbog punjenja iste. Ja cu se izdrkati bas onoliko koliko je mom kurcu cejf na ovom forumu, postici cu moju privatnu poentu, ma koliko to bilo ko projektovao i bio istovremeno apsolutno ubijedjen da je to povlacenje. Iskreno, jako me zaboli. Ko cita CITA, ko ne CITACE, citace, napose, sam... Postoji vrijeme i mjesto. Ne pada mi na pamet da pisem polustrucno djelo koje ce se secirati, izdrkavati, zapisavati i definisati kao nekakve ezoteristicke lijeve teorije od kojih se ISO normalne zivuce gladi jeze. Iskreno, ovo kasno, nedavno skontah. Kad napisem valorizovano i po mom kontu tezom neoborivo za sta mi treba jebeno vrijeme, ja zainteresovanim javim. Do tada, inspirativni uzajamni razgovori... Ovo to nije. Poskidati linkove, uh, golemog li cuda. Dovoljno jasna?
Mislo sam odmah na kraju dodat' da ona zadnja recenica nije provokacija, mozda hiperbola, jer mi stvarno nije do bezveznog prepiranja, al et' zaboravih. Moja greska.
Sta se moga komentara tice, reko' sam ti, ne mogu tocno oderediti na sta si mislila pa je to bilo, da se tako izrazim, odokativno. Mogla si jednostavno napisati ne da mi se objasnjavat ili trebat ce mi duze da napisem, ja bih reko' dobro.
Sta se linkova tice. Ljudi su postavili pitanje o temi i sad umjesto da im ja objasnjavam ( u cemu sam jako nespretan ili trapav, sto bi bio bolji izraz ), dam im link. I ljudi ako su voljni procitat, procitaju i vjerojatno nauce nesto. Simple as that.
Inspirativni uzajamni razgovori? Pogledaj drugi dio ovoga posta. Zbog toga sam trazio konkretnije objasnjenje onoga sto si ti napisala. Smatram da svakoga treba poslusat, vjerojatno cu naucit nesto.
I de, ajmo se barem na ovom topicu prestat prepucavat. Jedan je od "pametnijih" u zadnje vrijeme, mozda ljudi i nesto nauce.