Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 02. 08. 2025. 13:32

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 177 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Next
Author Message
 Post subject: Re: Experiment:SMAK SVIJETA
PostPosted: 05. 09. 2008. 14:52 

a ti boga... pa sa svake teme me otjerate, sranjima nekim...

Profile  

PostPosted: 05. 09. 2008. 14:57 

Pucaj bloode, sta te zanima :mrgreen: ?

Profile  

PostPosted: 05. 09. 2008. 15:14 
da hoce napravit te crne rupe pa da vas sve proguta

PostPosted: 05. 09. 2008. 15:56 

Burnt iN Effigy wrote:
stari serator wrote:
Burnte...mojne alahat...mojne u sred seher ramazana babu sramotit...

Sodome, obrij tu fudbalerku, motornom pilom...

Gdje si ti pametnice moja, Oj Libijce, TI koji si nadjebo Ajnstajna podari nam svoje znanje o molekularnoj fizici, mozda nam predocis nesto sto nismo znali . . .

Vama dvojci hajra nema, osim na Ajvatovici...

Profile  

PostPosted: 05. 09. 2008. 15:57 

~°~ wrote:
stari serator wrote:
Ako te interesuje teoretska fizika trebao bi znati da bilo kakva crna rupa na granici Planckove mase nestaje gotovo instantno zbog Hawkingove radijacije...

Osim ukoliko ne ostane bar jedna, jedina, majusna subatomska cestica koja ce joj ponovo "podici" sistem nakon urusavanja, odnosno vracanja u stanje masne (od masa) nule... i to upravo pronadjena, detektovana i aktivirana radijacijom kao prethodnim nus produktom. To znas, zar ne? A znas i da je period granice Planckove mase determinirajuce sirok pojam u ovom kontekstu - naslov teorije, pa prva jebena recenica...

A da je zuto, da ne moze zuce, slazem se... Ubrzavanje protona, hahahaha, to vi mamama musavim...

Dzast ju kip houping, a ja cu vjerovati naucnicima iz CERNa prije neg tvojim strahovima. Zao mi je, ali imaju daleko deblje CV-e ;)

Profile  

PostPosted: 05. 09. 2008. 15:59 

vidi ih šta su se prepali Image

Profile  

PostPosted: 05. 09. 2008. 16:01 

~°~ wrote:
Pazi, ne zajebavam te...

Ima tu jedna tvoja dobra, bas dobra rijec, potpuno korespondirajuca, a to je... ta ta ta ta MAGLA. Aha.

Uzivo? Nekad? Moze?

Ovako, ne!

Intrigantno uci!

Ne PODucava. Uci!!!

To ne da nije odgovor, nego nije nista :mrgreen: Cak ni eskivaza rasprave, cega je pokusaj :mrgreen:

@Ryker: nekim ljudima je "mindfuck" doveden na nivo kreda ;)

Profile  

PostPosted: 05. 09. 2008. 16:03 

ilbestione wrote:

haos.

Gdje je Nasruddin Hodza kad nam treba?

Ima na carsiji djele dzabe halve...hajte narode nemojte dzabe bruku pravit i vrijeme tratit...

Profile  

PostPosted: 05. 09. 2008. 17:03 

Hahahahahahahahahaha

Jel' ti TO tuše, svega ti? A ja se bas ponadala, nesto bas bila zainteresovana sta ce to iz tvoje kuhinje zamirisat? Jebi ga, imam i ja strasti.

Nego, sjedi ti sa onim svojim jaranom, k'o sto cemo Ryker i ja, ako me bude htio :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 05. 09. 2008. 19:31 

stari serator wrote:
To ne da nije odgovor, nego nije nista :mrgreen: Cak ni eskivaza rasprave, cega je pokusaj :mrgreen:

@Ryker: nekim ljudima je "mindfuck" doveden na nivo kreda ;)

Ovdje se donekle moram slozit sa libijcem. Ja sam postavio ona pitanje jer nije nista konkretnog bilo u tvojim postovima da ja odgovorim na to. Otprilike znam oko cega se to vrti, ali ne mogu sigurno pin-pointat. Ako je to sta ja mislim, nekakva ( sto ste spominjali ) ezoterija i lijeve teorije, iako se jezim na to :mrgreen: , rado cu procitat i odgovorit, mozda i prihvatit. Al' kad ti pises ovako, ispadne lafo filozofiranje zbog filozofiranja i kao eeee ja znam, a vi ne znate. Zato sam i htio da napises lijepo i polako za nas glupe :o .

EDIT: Cini mi se da sam jos htio nesto napisati, ali ne mogu se sjetit :mrgreen: .

Profile  

PostPosted: 05. 09. 2008. 19:54 

Momak, hinjeno submisivne smicalice u ponasanju me ljute, al' samo do te mjere da ispoljim antagonizam uz mogucnost hitnog zapišavanja tog istog antagonizma.

Meni je ovo bitno. Vrijeme provodim upravo tako. Posvecujuci se istom i troseci jebenu lovu da dodjem do literature, a jos vaznije, do zive rijeci. Rijetko trosim zivotnu energiju na razmisljanje o ljubicicama iako bih trebala mnogo vise zbog punjenja iste. Ja cu se izdrkati bas onoliko koliko je mom kurcu cejf na ovom forumu, postici cu moju privatnu poentu, ma koliko to bilo ko projektovao i bio istovremeno apsolutno ubijedjen da je to povlacenje. Iskreno, jako me zaboli. Ko cita CITA, ko ne CITACE, citace, napose, sam... Postoji vrijeme i mjesto. Ne pada mi na pamet da pisem polustrucno djelo koje ce se secirati, izdrkavati, zapisavati i definisati kao nekakve ezoteristicke lijeve teorije od kojih se ISO normalne zivuce gladi jeze. Iskreno, ovo kasno, nedavno skontah. Kad napisem valorizovano i po mom kontu tezom neoborivo za sta mi treba jebeno vrijeme, ja zainteresovanim javim. Do tada, inspirativni uzajamni razgovori... Ovo to nije. Poskidati linkove, uh, golemog li cuda. Dovoljno jasna?

Profile  

PostPosted: 05. 09. 2008. 20:49 

~°~ wrote:
Hahahahahahahahahaha

Jel' ti TO tuše, svega ti? A ja se bas ponadala, nesto bas bila zainteresovana sta ce to iz tvoje kuhinje zamirisat? Jebi ga, imam i ja strasti.

Nego, sjedi ti sa onim svojim jaranom, k'o sto cemo Ryker i ja, ako me bude htio :mrgreen:

nazalost ceco, samo tebi na ovom forumu neki tvoji postovi imaju smisla. nije da je izvan naseg domena (sto ti zelis da impliciras, a vecih zadnjih namjera nemoze biti), nego jednostavno ne zelim mozgati o tome sta si ti htjela da kazes jer je to na kraju krajeva, bezobrazluk s tvoje strane. ovdje smo mi neki da komuniciramo, da uputimo jedni druge na nesto, drugi su da lijece komplekse i jebiga, nemam vremena za potonje...

Profile  

PostPosted: 05. 09. 2008. 23:27 

i kad ce explozija?
moja pecina je spremna, mada je daleeeeeeeeeeko od mene

Profile  

PostPosted: 05. 09. 2008. 23:34 

~°~ wrote:
Momak, hinjeno submisivne smicalice u ponasanju me ljute, al' samo do te mjere da ispoljim antagonizam uz mogucnost hitnog zapišavanja tog istog antagonizma.

Meni je ovo bitno. Vrijeme provodim upravo tako. Posvecujuci se istom i troseci jebenu lovu da dodjem do literature, a jos vaznije, do zive rijeci. Rijetko trosim zivotnu energiju na razmisljanje o ljubicicama iako bih trebala mnogo vise zbog punjenja iste. Ja cu se izdrkati bas onoliko koliko je mom kurcu cejf na ovom forumu, postici cu moju privatnu poentu, ma koliko to bilo ko projektovao i bio istovremeno apsolutno ubijedjen da je to povlacenje. Iskreno, jako me zaboli. Ko cita CITA, ko ne CITACE, citace, napose, sam... Postoji vrijeme i mjesto. Ne pada mi na pamet da pisem polustrucno djelo koje ce se secirati, izdrkavati, zapisavati i definisati kao nekakve ezoteristicke lijeve teorije od kojih se ISO normalne zivuce gladi jeze. Iskreno, ovo kasno, nedavno skontah. Kad napisem valorizovano i po mom kontu tezom neoborivo za sta mi treba jebeno vrijeme, ja zainteresovanim javim. Do tada, inspirativni uzajamni razgovori... Ovo to nije. Poskidati linkove, uh, golemog li cuda. Dovoljno jasna?

Mislo sam odmah na kraju dodat' da ona zadnja recenica nije provokacija, mozda hiperbola, jer mi stvarno nije do bezveznog prepiranja, al et' zaboravih. Moja greska.

Sta se moga komentara tice, reko' sam ti, ne mogu tocno oderediti na sta si mislila pa je to bilo, da se tako izrazim, odokativno. Mogla si jednostavno napisati ne da mi se objasnjavat ili trebat ce mi duze da napisem, ja bih reko' dobro.

Sta se linkova tice. Ljudi su postavili pitanje o temi i sad umjesto da im ja objasnjavam ( u cemu sam jako nespretan ili trapav, sto bi bio bolji izraz ), dam im link. I ljudi ako su voljni procitat, procitaju i vjerojatno nauce nesto. Simple as that.

Inspirativni uzajamni razgovori? Pogledaj drugi dio ovoga posta. Zbog toga sam trazio konkretnije objasnjenje onoga sto si ti napisala. Smatram da svakoga treba poslusat, vjerojatno cu naucit nesto.

I de, ajmo se barem na ovom topicu prestat prepucavat. Jedan je od "pametnijih" u zadnje vrijeme, mozda ljudi i nesto nauce.

Profile  

PostPosted: 05. 09. 2008. 23:54 
Moderator

stari serator wrote:
ilbestione wrote:

haos.

Gdje je Nasruddin Hodza kad nam treba?

Ima na carsiji djele dzabe halve...hajte narode nemojte dzabe bruku pravit i vrijeme tratit...

Haja legende čovjeka Tito te rodio - popravi mi raspoloženje :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 06. 09. 2008. 01:44 

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 06. 09. 2008. 02:29 

de Saussure wrote:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

pardon,

WINRAR

Profile  

PostPosted: 06. 09. 2008. 13:35 
Moderator

stari serator wrote:
(...) nije da je izvan naseg domena (sto ti zelis da impliciras, a vecih zadnjih namjera ne moze biti), nego jednostavno ne zelim mozgati o tome sta si ti htjela da kazes jer je to na kraju krajeva, bezobrazluk s tvoje strane. ovdje smo mi neki da komuniciramo, da uputimo jedni druge na nesto, drugi su da lijece komplekse i jebiga, nemam vremena za potonje...

Vratite potpis da ovo stavim u njega. RP forum sveden u dvije rečenice.

Profile  

PostPosted: 06. 09. 2008. 14:28 

hehe vidi fakat nema potpisa... to je znak, smak se blizi...

Profile  

PostPosted: 06. 09. 2008. 14:31 

izaslanik wrote:
i kad ce explozija?
moja pecina je spremna, mada je daleeeeeeeeeeko od mene

Mmmm, bas mi se to po tintari mota... mota...mota...mota...mota...mota...mota.
Jako spremna, ...ta pecina.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 177 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]