shitpifter wrote:
bildaju zato Å¡to dumaju, valjda, da to pali kod riba. meÄ‘uim, jedan veoma bitna stvar - ono Å¡to ne pali kod riba jeste preseravanje o metalu ili bilo Äemu drugom, Å¡to mladi metalci itekako upražnjavaju. ribe vole intrigu i humor, nabaÄenu nenametljivo. valja ispasti humoristiÄan neofirno, i ispasti upućen u neÅ¡to zanimljivo, ali da riba ne osjeti da se kurÄiÅ¡. MiÅ¡ići i izgled su u drugom planu, provjereno. ato Å¡to vi sad serete o debljini i dužini kita i tehnikama (prepoznajte se) je opet sranje, jer je i to kurÄenje, a to ljudi ne vole. jebiga, možda ja imam predrasude prema bilderima (većina koju znam su turbo folk - nabac poljubac - brate brate tipovi), ali ja dumam da se iza BILDANJA (a ne normalnog treniranja da budeÅ¡ fit) krije KOMPLEKS.
eto!
bloodflood wrote:
rodila te majka, ko da sam ja piso post.
Hahahaha e Äuj "tjeÅ¡itelja"
shitpifter, kažeÅ¡ da je iza bildanja komplex? Aha, samim tim Å¡to ti nas uÄiÅ¡ kako se "kupe ribe" stvara od tebe kompleksaÅ¡a! Izgled i miÅ¡ići u drugom planu? To možda kod curica kojima je lako prodati maglu i reći Å¡ta žele da Äuju (vi s književnosti ste poznati po tome). Å ta je s djevojkama koje vole zaÅ¡titu, sigurnost...

Ni jednoj mojoj djevojci nije smetao moj biceps, svaka više voli dobar bearhug nego da joj masnice po leđima ostanu od kostiju

uostalom, niko od nas koji se bavimo time nije ovdje nije spomenuo kupljenje curica, teretana je Äisto za duÅ¡u. Pusti ti Å arana i njegovo "mahanje ćunom", Å aran je najgora noćna mora onih Å¡to nisu guzili
ViÅ¡e volim jednog "brate brate" Å¡anera nego tri metalca filozofa, znam da će bit uz mene kad mi trebaju leÄ‘a, ovi ostali će skakutati da Äuju jalijaÅ¡i imaju li kovanica u džepovima!
lord krvolok wrote:
kakve ba tablete,nije to nis sve dok ne dodjes do sprice nemas taj problem(potencije i malog kurca),s toga manite se gluposti,evo ja sam se naguto tih tableta ko malo ko,
A dobro brate, svakom njegovo. Ja to ne uzimam prije svega zato što je skupo, a druga stvar, ne shvatam teretanu toliko ozbiljno da bi joj se toliko posvetio.
Addi wrote:
ja kad sam neki dan vidio lika svi se okrecu i smiju,
Jel to onaj koji hoda ko da mu je motka u guzici što smo ga vidjeli kad smo sjedili u Linei