Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 02. 08. 2025. 17:45

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 316 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16  Next
Author Message
 Post subject: Re: Metalci i Tegovi - diskusija
PostPosted: 21. 09. 2008. 10:21 

lord krvolok wrote:
evo i nekih metooloca bildera

http://img232.imageshack.us/my.php?image=tyrantsbloodbj7.jpg

gitarista TYRANTS BLOOD-a :razz: (b.t.w odlican death/thrash band)

Image

fuj jarane..ovo je meni previshe..pretjerivanje.. za 10 godina kadse zapusti imace kese na rukama

Profile  

PostPosted: 21. 09. 2008. 11:04 

http://www.yu-fitness.com/

sve tu imate,za to treba novaca,zivaca i najprije ljubavi do savsrenstva postaviti cu slike od prvaka Bosne i dvostrukog zlatnog u Srbiji u njegovoj teretani treniram sve je to ljubav..ja treniram cisto radi psihe i naravno zbog vecih ruku radi motora :mrgreen:

i nema bolje treninga od ovog :mrgreen:

Image
Image

Profile  

PostPosted: 21. 09. 2008. 11:37 

shitpifter wrote:
bildaju zato što dumaju, valjda, da to pali kod riba. međuim, jedan veoma bitna stvar - ono što ne pali kod riba jeste preseravanje o metalu ili bilo čemu drugom, što mladi metalci itekako upražnjavaju. ribe vole intrigu i humor, nabačenu nenametljivo. valja ispasti humorističan neofirno, i ispasti upućen u nešto zanimljivo, ali da riba ne osjeti da se kurčiš. Mišići i izgled su u drugom planu, provjereno. ato što vi sad serete o debljini i dužini kita i tehnikama (prepoznajte se) je opet sranje, jer je i to kurčenje, a to ljudi ne vole. jebiga, možda ja imam predrasude prema bilderima (većina koju znam su turbo folk - nabac poljubac - brate brate tipovi), ali ja dumam da se iza BILDANJA (a ne normalnog treniranja da budeš fit) krije KOMPLEKS.

eto!

bloodflood wrote:
rodila te majka, ko da sam ja piso post.

Hahahaha e čuj "tješitelja" :D
shitpifter, kažeš da je iza bildanja komplex? Aha, samim tim što ti nas učiš kako se "kupe ribe" stvara od tebe kompleksaša! Izgled i mišići u drugom planu? To možda kod curica kojima je lako prodati maglu i reći šta žele da čuju (vi s književnosti ste poznati po tome). Šta je s djevojkama koje vole zaštitu, sigurnost...? Ni jednoj mojoj djevojci nije smetao moj biceps, svaka više voli dobar bearhug nego da joj masnice po leđima ostanu od kostiju :D uostalom, niko od nas koji se bavimo time nije ovdje nije spomenuo kupljenje curica, teretana je čisto za dušu. Pusti ti Šarana i njegovo "mahanje ćunom", Šaran je najgora noćna mora onih što nisu guzili :lol: :lol:
Više volim jednog "brate brate" šanera nego tri metalca filozofa, znam da će bit uz mene kad mi trebaju leđa, ovi ostali će skakutati da čuju jalijaši imaju li kovanica u džepovima!

lord krvolok wrote:
kakve ba tablete,nije to nis sve dok ne dodjes do sprice nemas taj problem(potencije i malog kurca),s toga manite se gluposti,evo ja sam se naguto tih tableta ko malo ko,

A dobro brate, svakom njegovo. Ja to ne uzimam prije svega zato što je skupo, a druga stvar, ne shvatam teretanu toliko ozbiljno da bi joj se toliko posvetio.

Addi wrote:
ja kad sam neki dan vidio lika svi se okrecu i smiju,

Jel to onaj koji hoda ko da mu je motka u guzici što smo ga vidjeli kad smo sjedili u Linei :lol:

Profile  

PostPosted: 21. 09. 2008. 11:51 

Ne bildam, jedem ko krme ločem kad god merem! Sav sam nekakav nikakav al zato nabacim neku spitka-like jaknu i furam se da su ono napuhano miske velike! Hehhe
Vise volim izaci jebo ga na fudbal sa rajom pa et istrcimo se itd itd jos zajebancija na nivou ili na basket neg to! Biciklo takodje a i ko nekad sam i gurao dasku pa i to mi je super... mislim ima dosta tih sportova dobrih! Ono volio bih i to u svoj zivot malo uklopiti al zivim na jebenoj ilidzi i mrsko mi je ici u green ili ostale ljaksa teretane a kuci mi je tako sprčeno i malo da posteno trbusnjaka uradit u sobi ne mogu! Oprah, sta da radim?

A nabildani nu metalci ? ? ? Ma kakvi nu metalci!? :D

Profile  

PostPosted: 21. 09. 2008. 11:57 
Moderator

Trebao bi Evading Downfall, pošto je čača i mama, institucija new breeda ovdje - izdati neku direktivu po kojoj bi svi (brideri) uz najgotivniji nju brid zvuk (uglavnom nešto sa gay refrenima :mrgreen: ) vježbali zajedno i tako jačali svoj duh, tijelo i osjećaj zajedništva - to bilo kao ono u Japanu kad se ispred zgrade u kojoj rade njih stotinjak skupi i vježba ha ja :razz: ! I onda se tako izvježbani i nabildani pojavimo na svirci hehe :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 21. 09. 2008. 13:47 

IZUDARAGA wrote:

bloodflood wrote:

shitpifter, kažeš da je iza bildanja komplex? Aha, samim tim što ti nas učiš kako se "kupe ribe" stvara od tebe kompleksaša! Izgled i mišići u drugom planu? To možda kod curica kojima je lako prodati maglu i reći šta žele da čuju (vi s književnosti ste poznati po tome). Šta je s djevojkama koje vole zaštitu, sigurnost...? Ni jednoj mojoj djevojci nije smetao moj biceps, svaka više voli dobar bearhug nego da joj masnice po leđima ostanu od kostiju :D uostalom, niko od nas koji se bavimo time nije ovdje nije spomenuo kupljenje curica, teretana je čisto za dušu. Pusti ti Šarana i njegovo "mahanje ćunom", Šaran je najgora noćna mora onih što nisu guzili :lol: :lol:
Više volim jednog "brate brate" šanera nego tri metalca filozofa, znam da će bit uz mene kad mi trebaju leđa, ovi ostali će skakutati da čuju jalijaši imaju li kovanica u džepovima!

nana :) ba, nisi procito dobro sta coek napisa. ok je bildat ono radi toga da si ono u formi, da nisi mlitav ko kurac itd... ali bildat da bi se napuho i izgledo zajebano, jarane, nije nista drugo nego jebeni komplex. a ta sranja sa steroidima/proteinima/kreatinima i raznoraznom hemijom ne mogu ni smislit...

Profile  

PostPosted: 21. 09. 2008. 15:26 

bloodflood wrote:
IZUDARAGA wrote:

bloodflood wrote:

nana :) ba, nisi procito dobro sta coek napisa. ok je bildat ono radi toga da si ono u formi, da nisi mlitav ko kurac itd... ali bildat da bi se napuho i izgledo zajebano, jarane, nije nista drugo nego jebeni komplex. a ta sranja sa steroidima/proteinima/kreatinima i raznoraznom hemijom ne mogu ni smislit...

pola od toga sto si nabrojo imas u svome tijelu i protein i kreatin ;-) ,a da vise metalaca bilda manje bi vas saneri marisali po parkovima :lol:

Profile  

PostPosted: 21. 09. 2008. 15:30 

KtmHardCore wrote:
http://www.yu-fitness.com/

sve tu imate,za to treba novaca,zivaca i najprije ljubavi do savsrenstva postaviti cu slike od prvaka Bosne i dvostrukog zlatnog u Srbiji u njegovoj teretani treniram sve je to ljubav..ja treniram cisto radi psihe i naravno zbog vecih ruku radi motora :mrgreen:

i nema bolje treninga od ovog :mrgreen:

Image
[url=http://g.imageshack.us/img232/hranaya9.jpg/1/][img]http://img232.imageshack.us/im
g232/hranaya9.jpg/1/w600.png[/img][/url]

ko je taj??da nije onaj jasko hodzic??joj ako je on on je ZVJER jarane i pravi sportista,svaka mu cast!!ima cojk nenormalan QUADRICEPS :D ,gdje je ta teretana jel to ona tamo iz doma??sacu ja za novu god. na 2 sedmice tamo,pa mi valja doc trenirat da ne ispadnem iz forme!!!a i to sto kazes preskup sport jarane definitivno,prvo kad krenes od ishrane,a onda suplementacija,meni na sve to ode mjesecno po 200 eura...

Profile  

PostPosted: 21. 09. 2008. 15:38 

lord krvolok wrote:
bloodflood wrote:

pola od toga sto si nabrojo imas u svome tijelu i protein i kreatin ;-) ,a da vise metalaca bilda manje bi vas saneri marisali po parkovima :lol:

pa normalno da imas. to su normalne, "prirodne" kolicine. sve dok ih uzimas kroz neku prehranu, kroz odredene namirnice, to je ok. ja govorim o dodatnom uzimanju u obliku tableta i tih govana. ja nesto ne znam da saneri lome metalce po parkovima... 1. put cujem za to. btw, ako neko bilda zato da bi izgledo zajebaniji pa da ga ko ne bi slucajno slomio, onda je takav lik fakat picka, dzaba mu misici, kad nema muda :) .

Profile  

PostPosted: 21. 09. 2008. 15:44 

bloodflood wrote:
lord krvolok wrote:
bloodflood wrote:

pa normalno da imas. to su normalne, "prirodne" kolicine. sve dok ih uzimas kroz neku prehranu, kroz odredene namirnice, to je ok. ja govorim o dodatnom uzimanju u obliku tableta i tih govana. ja nesto ne znam da saneri lome metalce po parkovima... 1. put cujem za to. btw, ako neko bilda zato da bi izgledo zajebaniji pa da ga ko ne bi slucajno slomio, onda je takav lik fakat picka, dzaba mu misici, kad nema muda :) .

sa misicima raste i samopuzdanje ;-) ,a za te slucajeva sam cuo da je neko od metalaca popusio u parku,a kolko se sjecam bilo je nekih ispada i na svirkama ispred klubova il tako nesto ne sjecam se bas dobro...nek me podsjete saralije??

Profile  

PostPosted: 21. 09. 2008. 16:15 

25 jula 1986 godine, nakon žučne rasprave supružnika Oliva, oko toga čija je dužnost izbacivanje smeća, supruga Arlin pištoljem je teško ranila Serđa Olivu.

Pozivajući se na izjavu dežurnog ljekara, Serđo je svoj život dugovao činjenici da posjeduje ogromnu mišićnu masu i snagu. Čovjek normalne građe, kako je rečeno na konferenciji za štampu, ne bi preživjeo ovako tešku ranu. Ovo je svakako bila dobra vijest, loša vijest je bila da Serđo više nikada neće biti ono što je bio prije ranjavanja. Hirurzi su napravili duboki rez u predjelu Olivinih grudi i trbuha, tako da su tu ostali veliki ružni ožiljci, uz to je ozbiljno nastradala Serđina jetra. Supruga je naravno sprovedena u policijsku stanicu.

P.S
OLIVA je inace bio bodybuilding legenda,i kubanski prvak u weightliftingu!!!

Profile  

PostPosted: 21. 09. 2008. 16:23 

[img][img=http://img217.imageshack.us/img217/4972/dsc00167wh3.th.jpg][img=http://img217.imageshack.us/images/thpix.gif][/img]
mislim da ova dovoljno govori o nama metalcima i tegovima :lol:

Profile  

PostPosted: 21. 09. 2008. 16:25 

mene boli kurac... kakvo bildanje... pijem previše. pušim previše. potegnem malo kad je prilika. jebem bez kondoma. uza sve to kud još i u teretanu, nema se vremna :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 21. 09. 2008. 17:09 

Quote:
ko je taj??

ja sam iz lukavca,tak da nije to taj :mrgreen: ,ja derem samo rakiju,meso i crnu pogacu i dosta kajmaka kakvi suplementi i kurac :mrgreen: al sto dizes to je to surova snaga

Profile  

PostPosted: 21. 09. 2008. 19:31 

lord krvolok wrote:

sa misicima raste i samopuzdanje ;-) ,a za te slucajeva sam cuo da je neko od metalaca popusio u parku,a kolko se sjecam bilo je nekih ispada i na svirkama ispred klubova il tako nesto ne sjecam se bas dobro...nek me podsjete saralije??

raste i sa promilima... :D

ma dobro, ja rekoh svoje. nek radi ko sta hoce sa sebe, samo to sa tom hemijom ti nije zdravo nikako...al eto. sto kaze KTM, to ti je sve vjestacko, nista bez one surove snage, prirodno dobivenih misica. aj cujemo se, odo bildat...lol

edit: zaboravih ovo... ja, pa dobro, bude tu i tamo sranja sa sanerima, al nema to veze sa tim jesi li metalac ili reper ili sta ja znam...to su pojedinacni slucajevi, nije da neko ide sad orgnizovano i ciljano lomit samo metalce...

Profile  

PostPosted: 21. 09. 2008. 20:57 
Moderator

jao postova...mužjaci pravi hahah

hauevr, libo me rac šta će ko i kako koje muško izgleda ( realno ), izgleda tako sebi, a što se tiče kupljenja treba, pa vi bi majstori jebači trebali znati da je to individualno, ne voli ni svaki muškarac sisate plavuše, na kraju krajeva, u mraku je svaka mačka crna hahah

lično, pretjerujem s cigarama i lakim drogama, što se dakako odražava na kondiciju i fizički izgled, no ima bajk, kojeg pravo volim provozat po prirodi i iznojit se kako treba, ili eventualno zadat neku jogu, i to je fol :D

Profile  

PostPosted: 22. 09. 2008. 01:12 

neka lopta sala je za mene rekla da sam "zapusten"

momcicu, ja sam za tebe apolon bre...

Profile  

PostPosted: 22. 09. 2008. 01:40 
Moderator

Nisam te prepoznao, Apolone, gdje si nestao ispod 72 kile potkožnih?

Ako je tebi ovo debelo...

Image

Imam konstantnu težinu od 85-90 kila zadnjih 5 godina. Dakle, ne idem ni ispod ni iznad (jesam dok sam bio u bolnici se malo udebljao). Usput, nema šanse da budem debeo jer guzim-sviram-guzim-sviram-guzim-sviram. Pa ti sad vidi :) Usput, ajmo se kladiti da mogu više divljati od tebe :D

Profile  

PostPosted: 22. 09. 2008. 01:44 

imas SISE coro coravi. sta ti daju da sebe zaludjujes? ketamin?

divljat mozda i mozes, al svi znamo kako se to zavrsi. ti u zbunju, ti u kontejneru, ti u marici, ti u ambulanti...

kladim se da bolje sviram i guzim od tebe

Profile  

PostPosted: 22. 09. 2008. 01:46 
jebes sliku,ima nas koji ponekad pogledamo Zyon a tamo si nam mnogo mrsav :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
i bogami puno ti u zadnje vrijeme spominjes to "guzenje",a znas ono, ko se fali...zapravo ...drka il sl :mrgreen: :mrgreen:

Post new topic Reply to topic  [ 316 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]