kktz wrote:
mislim dab bilo bolje das Dödfödd nastavili raditi, njihov zadnji demo je imo neku vanserijsku auru, mada je ono vise melodicni depra mid tempo bio, mislim da Ondskapt jos imaju nest od toga, mozd bi njih trebo vise poslusat, huh. od trad mayhemovskog BM men kanadsko bangladeski WEAPON trenutno najbolji.
Ondskapt je meni bio genijalan na prvom. Na drugom su me nevidjeno smorili i izgubili. Incidentno neki stari dederi kojim sam ga proslijedio su imali finih rijeci za dodens, al meni je trubadurija.
Dodfodd su bili jebeni, njih sam cuo prije nego pola razvikanih svedjana jos u ono doba, al kao sto si i sam reko, to je malo drugaciji film.
Weapon su pravo jebeni, al sad je to totalno elitna ekipa. Sta ce deklarisani fasisti u bendu sa firaunima ja neznam, al eto, Pit, i to je Amerika. Weapon jeben bend do bola svakako. Definitivno glavom i bradom iznad bilo cega iz balijskih zemalja. Tako se to radi, jebo vas alah.
Ako ti valja Weapon, definitivno poslusaj bend bubnjara, Gloria Diaboli.
Uglavnom Caller of the Storms (Blasphemy) mu je sad na gitari. A koliko znam on (Malevolus/Othalaz/Frater M.666) je bio glavna karika u ne malo NS-u naginjujucem Godless North-u (jeben bend ipak). Dobro sad je lik samodeklarisani horsas pa moze imat crnca u bendu. Al sad da ulazimo u Blasphemy bajke nema potrebe, cuo sam ih par iz prve ruke, jedan nas jaran iz Sarajva je zavrsio u Vankuveru i pravo je dobar sa Kelly-em iliti Bestial Saviour Of The Undead Legions, malo je reci da su Caller i Nocturnal jebeni ludjaci...samo sto nam je reko par ruznih o Deathlordu...kao i Axis of Advanceu, Revengeu, hehe...