Pravo super tema, natjera me da opet ostavim komentar na ovaj dio foruma na koji sam se zakleo da nikad necu vise nista ostaviti

nek gori
NO school

?????????????? nije mi jasno, sta No school, neka nova skola? Skola cega?? Muzike, ne.. Kvaliteta, ne.. Poruke, ne.. cega?
Dakle samo school

Tesko mi nekako gledati sve ove bendove koje navodite po principu copy-paste nazivajuci ih hc bendovima, toliko ste se duboko zakopali istrazivajuci o HCu da o njemu trenutno nemate pojma, otisli ste daleko od njega. Navest cu spisak bendova koji su nekada svirali HC i koji su davno prestali a jos uvijek djeluju, bez obzira na sve ja ih volim i postujem i uvijek cu dati hiljadu KM da ih cujem jer imaju pravo naplatiti:
Anti Flag
bfB
ST
Bad Brains
DRI
Agnostic Front
(Warzone)
Slapshot
Gorilaz B
Madball
Sick Of It All
Biohazard
Koji to bend ostaje preko 20 godina na sceni a da kurcu nije dobar sem hladnog piva??
Naveo bi i bend 25 ta life koji mi i nisu nesto al im skidam kapu jer ljudi nekako nemaju hljeba da jedu al pokusavaju vratiti staro, na koncertima sviraju vise obrada nego svojih pjesama al to je super, sviraju prave obrade koje ljudi vec zaboravljaju.
Choice bez ljutnje, nije bitno nabiti X na ruku, istetovirati se od glave do pete, biti toliko ispod zemlje da te ni google ne moze naci.. Samo to te ne cini hardkorerom.. Pola ovih nekih bendova nema ni jebene himne, nema apsolutno nista za najeziti se. Ne bjezim od toga da treba sve poslusati i pokusati shvatiti al to se nikada ne vraca u CD plejer dva puta. Kontas? Bilo na bosanskom ili engleskom, moze i na japanskom to se odmah moze prepoznati. Mislim, bas me nervira ovoliko rasprava, pitanja, enigmi oko stvari proste ko pasulj, oko HCa. Na moju veliku zalost 3% ljudi na ovom forumu zna sta je HC a ostali misle da su to oni krkani sa maramama sto su boze nasilni u shutci i imaju kacket obrnut ko kod brade iz limp bizkita ..
Nisam stari majmun a vrlo sam mlad poceo slusati ovakvu vrstu muzike, primao savjete od najboljih i ne baljezgam gluposti.
Mladi u BiH pocinju pogresno shvatati HC, nazivaju nesto tim imenom sto nije.
Napravi pravu HC svirku u Sarajevu danas i usporedite je sa nekom od prije pet - sest godina i umrijet ces od shege i sramote.. Neka me neko ispravi molim vas?!?!