Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 09. 08. 2025. 19:18

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 206 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Next
Author Message
 Post subject: Re: Santa not welcome..?
PostPosted: 30. 12. 2008. 18:38 
ma to je sigurno antivehabizam...

a teta Nova Godina je ofiraza stoljeca :lol:

PostPosted: 30. 12. 2008. 18:48 

furija wrote:
thrashtilldeath wrote:
Ok sve to ali ... kao da nam je ukidanje djeda mraza trenutno najveci problem u gradu... :roll:

Biseru, ovo je glavni problem :roll: Sačekaj 15 godina pa ćeš vidjet kako će se ponašat ta ista dječica ako nastave sa vjeronaukom u vrtićima i tetom Novom godinom i djedom Hidžrom. Svi misle ovo nije problem, ali nam Arzijica pametna ide od dječice i temelja, ako je sad ne zaustavimo, neće niko ovu djecu kad odrastu. Sad to nije problem, ali sačekaj.

Prijasnje generacije su imale djeda mraza pa su opet narkomani, kurve, ubojice ..... :?

i sami ti koji rade danasnja sva sranja su imali djeda mrazove pa opet... uvijek se nadje put ...

Profile  

PostPosted: 30. 12. 2008. 19:11 

You.. are so missing the point..

Profile  

PostPosted: 30. 12. 2008. 19:33 

a tako ti je to..

Profile  

PostPosted: 30. 12. 2008. 19:43 

u pravu je momak, najveci problem u gradu uopste nije djed mraz ni arzija ni kurac grah.

najveci problem u gradu je narod u istom gradu, koji ga prima li prima, vec 13 godina, i ne buni se, bar ne na pravilne nacine, i ima des puta pametnijeg posla neg se ikako borit za ikakve promjene...i sjedi i gleda kako lopovi raskucise sve.

i onda glasa na vlast te iste lopove.

Profile  

PostPosted: 30. 12. 2008. 20:14 
Moderator

thrashtilldeath wrote:
Ok sve to ali ... kao da nam je ukidanje djeda mraza trenutno najveci problem u gradu... :roll:

Nije, ali je posljedica puno veceg problema.

Profile  

PostPosted: 30. 12. 2008. 20:49 

problem je u tome sto niko ne vidi sta se po arzijinoj glavi desava
glavni je problem sto djed mraz - NIJE MUSLIMANSKO IME...dakle DJED MRAZ NIJE MUSLIMAN....al zato reis jeste...

Profile  

PostPosted: 30. 12. 2008. 22:03 

stari serator wrote:
u pravu je momak, najveci problem u gradu uopste nije djed mraz ni arzija ni kurac grah.

najveci problem u gradu je narod u istom gradu, koji ga prima li prima, vec 13 godina, i ne buni se, bar ne na pravilne nacine, i ima des puta pametnijeg posla neg se ikako borit za ikakve promjene...i sjedi i gleda kako lopovi raskucise sve.

i onda glasa na vlast te iste lopove.

pa sta ces, kad nema vise normalna coeka u gradu... sve doslje i seljacine. najgore je sto ce bit samo gore. zato, sto rece vanja, treba se ispalit odavde...a ti da si pametan, ne bi se nikad vratio.

Profile  

PostPosted: 30. 12. 2008. 22:07 
Moderator

Ima večeras intervjuu sa djeda mrazom na 202 u 22:30 na talasima 93,1 ili http://www.radio202.ba. Možda se i Arzija ili neko od veliko(ne)dostojnika uključi. Slušajte!

Profile  

PostPosted: 30. 12. 2008. 22:08 

Da nije zalosno bilo bi smijesno... Uostalom BiH i jeste paradoks od drzave. U vecini takozvanih naprednih demokratskih zajednica se vode debate o ukidanju vjeronauke (sama rijec je oksimoron, vjera & nauka zajedno) u osnovnim i srednjim skolama. A kod nas se ista uvodi u vrtice.
Sto se Djeda Mraza ilitiga Santa Clausa tice, svi znaju da se radi o obicnoj komercijalnoj dosjetki i hiperkomercijaliziranoj figuri, poput Batmana, Spidermena, Sahbaza i slicnih, koje masina kapitalizma maksimalno iskoristava. Nije jebeni papa, nit' se krsti dok daje djeci poklone, nit' spominje Isusa, Mariju i apostole. I opet je trn u oku ovim zaludjenim novopecenim konjanicima islama, koji svakoga dana i u svakom pogledu sve vise napreduju u glavnome nam gradu (o manjim muslimanskim sredinama da i ne govorimo). Jos malo pa ce se osnovati religijska policija, k'o u Iranu. Kad se na ovo doda da je premijer drugog entiteta medo ispodprosjecne inteligencije (za medvjedje standarde, naravno) koji unatoc tome uziva plebiscitarnu podrsku, te da je jedan dio stanovnika, odnosno zitelja nase drzave presudan za izbornu pobjedu mafijaske bagre u potpuno drugoj drzavi, dobije se definicija onog paradoksa sa pocetka emisije. Ho-Ho! Sretna Nova!

Profile  

PostPosted: 31. 12. 2008. 00:42 

Ev sad gledah snimke iz gaze! Pitajte tamosnju djecu ima li djeda mraza! Pu picka vam materina sebicna zaboravljacka! Sta ste zapeli oko jebenog djeda mraza! Dabogda crko! Kapitalisticka tvorevina, usrani atavizam, arhaizam sta ja znam sta je! Fakat se zamarate glupim stvarima! Dabogda nas sve zbombala jebena amerika i tjerala nas da se tucemo oko nekog starca sa bijelom bradom kojeg su izmislili da bi narodu zamazala oci! A oko te religije u vrticima!? Jebo ga svak zar to postoji? I to pogotovu u vrticima nekakvim! Pa tu se upisuju djeca koja zele itd! Ti kazes ja cu da mi ovo ucis dijete i tako ti ga uce! Koji jebeni kurac? Pa ni u osnovnoj nisam morao na vjeronauku ako nisam htio. Koji jebeni kurac? Cime se to mi zavaravamo? Cime nam to mazu oci? Halo nevini ljudi ginu a citav svjet drka kurac!? Hajd citav svijet al zar i mi? Koji jebeni kurac! Ne znam sta da kazem bas je jadno ovo sve! Ma gonite se svi u sto picki materina! I nabijem ja ovaj grad na dvjesto kuraca kad svaka druga osoba nosi palestinku a pet ljudi zaboli kurac zbog palestine!

Profile  

PostPosted: 31. 12. 2008. 00:46 

ma nije to poenta ba...

Profile  

PostPosted: 31. 12. 2008. 01:12 

likovi sa palestinkama imaju problema sa preuranjenom ejakulacijom...
a zene su poludjevice...jer imaju palestinku...

al...kao sto rece neko iznad mene...
to nije poenta...
dakle...samo sto nam ostaje...je da umno masturbiramo..odreda
u BiH se glas malog coeka (pogotovo ROKERA)...ne broji
broji se SDA, SDP, SNSD, SDS, HDZ, ZA BOLJITAK, ZABIH,
broji se musliman, srbin, hrvat, majku im boziju debilnu

Profile  

PostPosted: 31. 12. 2008. 01:13 

A poenta je da je ono pregadno i to vec koji cetvrti dan i fakat mi je muka od ovih snimaka koje sam maloprije vidio. Nekako fakat se nazivcirah i ovo mi bi nekako prva tema da se istresem. Ne znam dodje mi nekako strasno licemjerno. Gledam nest niko ni da spomene ovo! Ono koji kurac. Ajd da ne pravim offtopic ali ono sjeb veliki! Et oko kakvih trivijalnih (a trebale bi biti trivijalne) stvari se mi zamaramo! Pu! Hajd podrzavam sve! Skontao sam sta sam napisao! I uveliko je glupost!
Zivjela drzava bez religije, zivjeli vrtici bez religije al opet mislim da to nista nije pod moranje i da je prevelika halabuka dignuta! Huh... Ode sve u picku materinu!

Profile  

PostPosted: 31. 12. 2008. 02:19 

SapunKemal wrote:
Ev sad gledah snimke iz gaze! Pitajte tamosnju djecu ima li djeda mraza! Pu picka vam materina sebicna zaboravljacka! Sta ste zapeli oko jebenog djeda mraza! Dabogda crko! Kapitalisticka tvorevina, usrani atavizam, arhaizam sta ja znam sta je! Fakat se zamarate glupim stvarima! Dabogda nas sve zbombala jebena amerika i tjerala nas da se tucemo oko nekog starca sa bijelom bradom kojeg su izmislili da bi narodu zamazala oci! A oko te religije u vrticima!? Jebo ga svak zar to postoji? I to pogotovu u vrticima nekakvim! Pa tu se upisuju djeca koja zele itd! Ti kazes ja cu da mi ovo ucis dijete i tako ti ga uce! Koji jebeni kurac? Pa ni u osnovnoj nisam morao na vjeronauku ako nisam htio. Koji jebeni kurac? Cime se to mi zavaravamo? Cime nam to mazu oci? Halo nevini ljudi ginu a citav svjet drka kurac!? Hajd citav svijet al zar i mi? Koji jebeni kurac! Ne znam sta da kazem bas je jadno ovo sve! Ma gonite se svi u sto picki materina! I nabijem ja ovaj grad na dvjesto kuraca kad svaka druga osoba nosi palestinku a pet ljudi zaboli kurac zbog palestine!

Ginuli su ljudi i ovdje na stotine tisuca, pa nitko mrdnuo nije niti su stali u kakvu solidarnost i sveopcu zalost, stoga ne znam sta ocekujes od ljudi da naprave u vezi 'tudjih' primjera u tom slucaju..
Preozbiljno si ovo shvatio, a fulao poantu.. ovo se tice naseg drustva, i postavljena je iskljucivo kao takva, i simptomaticno je jednog veceg problema, iako naravno samo po sebi nije neki ultimativni problem kao sto su neki ovdje samu temu shvatili pa postavili neke 'vece sveopce probleme', koji, opet kazem, nemaju veze sa ovim.. to sto se palestini dogadja, i drugdje u svijetu, se dogadjalo i ovdje pa, kao sto rekoh, nitko nista, stoga, neka, hvala, na globalnoj skali, ionako nije poanta u komercijalizaciji ili amerikanizaciji, nego obicnom priustavanju malo veselja toj djeci, nasoj djeci, koja su nesvjesna apsolutno svega sto si ti gore naveo, pa taman na taj jedan amerikanizirani ili komercijalizirani, ili kako ga vec da hoces nazvati, ali i ocekivani i lijep humanitarni nacin.. kao..

Profile  

PostPosted: 31. 12. 2008. 02:39 

Koliko preseravanja zbog djeda mraza... :lol: :lol: :lol:

ŠTa se svi krvite i prepirete ono nekih stvari koje ne možete da promjenite!!! :lol:

Profile  

PostPosted: 31. 12. 2008. 02:49 
Moderator

:lol: :lol: totalno :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 31. 12. 2008. 03:25 

Nije stvar djed mraza nego odraza drustva covjece bozji, njihovog 'razmisljanja', tolerancije i razine svijesti..
Jednostavno receno, navedeni primjer iz datog vrtica je smijesan i debilan.. i to je to..

Profile  

PostPosted: 31. 12. 2008. 04:10 

jebo vas deda mraz.

Profile  

PostPosted: 31. 12. 2008. 17:27 

jebo tebe mi nismo pederi :mrgreen: bar ja nisam

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 206 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]