Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 09. 08. 2025. 19:01

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 206 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Next
Author Message
 Post subject: Re: Santa not welcome..?
PostPosted: 02. 01. 2009. 21:28 
Moderator

Ja se stvarno isključujem iz rasprave uz napomenu Arhanđelu:

U jednom si u pravu. Ja ne poštujem konstitutivne narode. Naprosto, poserem se na sva tri. Moj narod se trenutno zove OSTALI. Dopustit ću sebi da budem toliki fašista i da ti kažem da bi svi konstitutivni narodi da se mene pita odjebali van granica BOSANSKE države, jer ovo nije ni HRVATSKA, ni SRBIJA, a bogami ni BOŠNJIA, nego BOSNA.

Izvinjavam se na offtopicu.

I nabijem ti konstitutivni narod na kurac, dabogda imali treći kanal, a nemo ga ko gledat.

Profile  

PostPosted: 02. 01. 2009. 21:31 
Moderator

jebote kanal nek uvedu kablovsku. masa kanala za sve...samo kukaju, a federalna postala hrvatska, srbi imaju rtrs, hrvati opet obn, balije vogoscu, igman i hayat. fino uvedes kablovsku i svi imaju sta hoce, plus obilje filmova :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 02. 01. 2009. 23:04 
Moderator

aphazel wrote:
furija wrote:
Biseru, ovo je glavni problem :roll: Sačekaj 15 godina pa ćeš vidjet kako će se ponašat ta ista dječica ako nastave sa vjeronaukom u vrtićima i tetom Novom godinom i djedom Hidžrom. Svi misle ovo nije problem, ali nam Arzijica pametna ide od dječice i temelja, ako je sad ne zaustavimo, neće niko ovu djecu kad odrastu. Sad to nije problem, ali sačekaj.

jedan od najdebilnijih RP komentara ikada, u top 5 definitivno

PUSEK moronu! :*

Profile  

PostPosted: 02. 01. 2009. 23:35 

aphazel wrote:
furija wrote:
Biseru, ovo je glavni problem :roll: Sačekaj 15 godina pa ćeš vidjet kako će se ponašat ta ista dječica ako nastave sa vjeronaukom u vrtićima i tetom Novom godinom i djedom Hidžrom. Svi misle ovo nije problem, ali nam Arzijica pametna ide od dječice i temelja, ako je sad ne zaustavimo, neće niko ovu djecu kad odrastu. Sad to nije problem, ali sačekaj.

ahahahahahahahah :twisted:

Profile  

PostPosted: 03. 01. 2009. 00:39 

jebo vas bog, ne oftopičite, sve ću vas banovat

Profile  

PostPosted: 03. 01. 2009. 02:11 

furija wrote:
aphazel wrote:
furija wrote:

Owned ! :twisted:

Profile  

PostPosted: 03. 01. 2009. 03:15 

Grind Is Protest wrote:
Ja se stvarno isključujem iz rasprave uz napomenu Arhanđelu:

U jednom si u pravu. Ja ne poštujem konstitutivne narode. Naprosto, poserem se na sva tri. Moj narod se trenutno zove OSTALI. Dopustit ću sebi da budem toliki fašista i da ti kažem da bi svi konstitutivni narodi da se mene pita odjebali van granica BOSANSKE države, jer ovo nije ni HRVATSKA, ni SRBIJA, a bogami ni BOŠNJIA, nego BOSNA.

Izvinjavam se na offtopicu.

I nabijem ti konstitutivni narod na kurac, dabogda imali treći kanal, a nemo ga ko gledat.

Upravo radi toga si kreten na n-tu potenciju, ono, epskih razmjera, s kojim ja nemam sta pricati i veci si fasist nego Dodik, Silajdzic i Covic zajedno samo to naravno ne kontas nego mislis da si 'iznad toga' s takvim razmisljanjem, a u biti si veci dio problema jer si utopist i soluciji NIKAKO pridonijeti ne mozes, cak stavise, pridonosis daljnjem razdiranju, a omalovazavas nesto sto je stoljecima prisutno na ovim prostorima, i nisi u stanju postovati iz nekih 'europskih' ideja i projekata, a hinis da postujes ovu drzavu.. za takve je Jugoslavija, koja je, vidi cuda, raspala se iz istih koncepta..

E, i ne, nije Bosna, drzava je Bosna i Hercegovina, s tri konstitutivne nacije unutar nje, uvijek, oduvijek, zauvijek.. smeta ti..? tough.. meni nije, ja s tim nikakvih problema nije i postujem i volim svo troje, dok god to isto se iskazuje i meni..

Nabijem i ja na neku stvar svakog od vas generalizatorskih i predrasudnih morona koji pojma nemate o cemu pricate, a pojmove brkate kao da nikad knjige i skole vidjeli niste, kao i sustav koji u stanju razluciti takve stvari nije..
O kulturi da ne pricam..
Toliko..

Profile  

PostPosted: 03. 01. 2009. 03:34 
Moderator

svi su bosanci i hercegovci, i 3 vjere. KO se smatra hrvatom, srbinom, turcinom itd unutar BIH, jebo mu ja mater, nek ide u maticnu drzavu, ovdje je visak.

Profile  

PostPosted: 03. 01. 2009. 03:39 

Nije visak nego je dio drzave i apsolutno najvazniji cimbenik njenog najviseg zakona, Ustava.. tko to ne postuje, ne postuje ni samu drzavu, kamoli njen narod, ma sta god mislio o tome..
Kakve crne maticne drzave, sva tri navedena naroda su dio BiH vec stoljecima, neovisno u kojoj formi bila, legitimno je naslijedje sva tri naroda..
Uostalom, tko si ti ili bilo tko drugi da ljudima natura nesto sto je stoljecima onakvo kakvo jest, sto je povijesno pravo svakog pojedinca..? tko se uopce usudjuje toliki drski kreten biti..? recept vec iskusan, pa svi znaju sta se desilo, pa ti budi glup..
Bosanac, Hercegovac, da, regionalno.. ja sam na to ponosan, i uvijek, ali bas uvijek mi je Hercegovina na prvom mjestu, kao i to regionalno odredjenje.. medjutim, nacionalnost, etnicitet i etnicka pripadnost, je nesto deseto.. to izbrisati ne mozes, to granice ne poznaje jer ima veze s obicajima, kulturom, povijesti, naslijedjem, jezikom, i brojnim stvarima koja cine jedan narod onim sto jest, i ono sto im je zajednicko.. uostalom, poanta i jest da meni osobno sekunde nista to ne smeta, kao ni tvoje vlastito odredjenje, al kad zadires ljudima u njihova prava, a njima atributiras nacionalizam ili fasizam..? pa to je presmijesno.. a nacionalizam, npr., kao socioloski koncept samo ovdje poprima nuzno negativne karakteristike (sto je smijesno jer inheritno u sebi ne sadrzi atribute koje ovdje poprima) jer je narod glup, ne shvaca, niti razlikuje neke stvari vec poistovjecuje s fasizmom i totalitarnim ideologijama.. doduse, kad tvoje dijete rodjeno, ne znam, u Norveskoj, bude Norvezanin, i tim ga vrijednostima budes ucio, e onda ok, biti ces dosljedan sam sebi.. dotad, lupetas..

Profile  

PostPosted: 03. 01. 2009. 03:49 
Moderator

eee moj ti. nema vama smire dok ne napravite jos jedan rat. ja da mogu sve bi vas izbacio, protjerao, dok ne skontate koga boli kurac odakle si ili ko ti djed bio, ti zivis tu, ti si bosanac ili hercegovac nema ti druge. ne svidja ti se-siroka ti hrvatska.
a to za dijete, ako se bude rodilo u norveskoj bice norvezanin, iako ga naucim i tradiciji i jeziku nasem, opet ce biti norvezanin.

Profile  

PostPosted: 03. 01. 2009. 04:15 

nekrodemon wrote:
eee moj ti. nema vama smire dok ne napravite jos jedan rat. ja da mogu sve bi vas izbacio, protjerao, dok ne skontate koga boli kurac odakle si ili ko ti djed bio, ti zivis tu, ti si bosanac ili hercegovac nema ti druge. ne svidja ti se-siroka ti hrvatska.

Kako ti ne kontas.. pa ljudi su upravo ginuli za takvo jedno odredjenje, tvoji djedovi, ocevi, braca, da smiju biti ono sto jesu i to jasno i glasno bez straha reci konacno, da bi ti danas to sve jednostavno odbacio, jer ti/vam/nam tako danas odgovara/ne odgovara, i opet ispocetka krenuo po istoj retorici kao srbi u jugi, npr..
Kako ti ne kuzis da je upravo to sto gore propagiras fasizam jer se kosi sa temeljnim povijesnim pravima ljudi na samoodredjenje i samosvijest i da si samim time veci nacionalist i ne znam sta vec ne nego brojni drugi koje time etiketiras kontajuci to iskljucivo negativno predstaviti (zanemarujuci socioloske utjecaje svega toga)..
Eto ti bi protjerao, tsk tsk.. brate ako se TEBI ne svidja, TI seli, ovo je moja drzava, ja sam ovdje rodjen, nista meni iznad Hercegovine moje nije, ali nitko i nista meni nece diktirati sta da ja budem, kako da se ponasam, i zasto.. nikad.. to ovaj narod, ni bilo koji drugi, trpjeti nikad nece, niti ima razloga jer bi samim time izgubio svoj visestoljetni identitet, a za sta..? ni za sto.. ti upravo i ne kontas poantu.. mene i ne zanima odakle si, i sta si, apsolutno mi nebitno, imam rodbine i prijatelja svugdje i svagdje, i ponosan sam na to, mene zanima jedino jesi li covjek koji je u stanju postovati tudje odredjenje bez sranja kakve pises i pojmova koje brkas, i moje apsolutno postovanje i uvazavanje svatko imati moze.. a to i jest bit BiH..

Quote:
a to za dijete, ako se bude rodilo u norveskoj bice norvezanin, iako ga naucim i tradiciji i jeziku nasem, opet ce biti norvezanin.

Hoce, u pravu si, imati ce drzavljanstvo, voditi ce se kao takav.. no hoce li biti etnicki Norvezanin..? ima li u sebi ono sto cini taj narod tim datim narodom ukoliko ga ti naucis vlastitoj tradiciji, obicajima i naslijedju, s inheritnim balkanskim mentalitetom, samo zato sto ima njihove papire..? e da ne bi.. isto k'o i Ibrahimovic.. 'ja lepo i dobro govorim nas i volim najvise narodnjake da slusam.. al ja sam Svedjanin'..

Profile  

PostPosted: 03. 01. 2009. 06:40 
Moderator

:lol: :lol: :lol:

Presmiješno. Samo Napalm bombe treba bacati...

A Archangelu za primjer: na poslu radim sa Stefanom, Markom, Sašom, Jarom, Aminom, Nevresom, Amnom, Aldianom, Edinom.

Na drugom poslu radim sa Eduardom, Damirom, Zoranom, Sašom, Farisom, Samirom.

U bendovima sviram sa Alejandrom, Osmanom, Zvonimirom, Ensarom, Gligorom, Nerminom.

Čudan neki vakat došao pa su fašiste i naciste u ovakvom društvu...

Profile  

PostPosted: 03. 01. 2009. 07:12 

Missing the point..

Takodjer.. ista stvar.. i rodbine izmedju ostalog.. nemas nista s cim se ja ne mogu identificirati sto se toga tice..

Medjutim, ono sto ti nemas je medjusobno uvazavanje, postovanje, realnost, manjak utopizma, prije svega prihvacanje tudjeg misljenja i opredijeljenja (sve ono sto bi trebalo karakterizirati ovu drzavu ako konta naprijed), uvazavanje, kad taj isti tebe neovisno o svemu tome prihvaca i uvazava, trazeci nista zauzvrat osim tih istih osnovnih stvari.. al zato imas naturanje vlastitog kao jedinog pogodnog ili 'pravilnog', generiranog propagandom, neukosti ljudi u razlikovanju temeljnih socioloskih i drustvenih pojmova, te predrasudama..
A da se vratimo na missing the point : s kim ti radis i sta, je apsolutno nebitno, ukoliko ti nisi u stanju postovati njegovo misljenje, kulturu, tradiciju, i njegovo opredijeljenje (nemas ti sta meni nabrajati imena da dokazes neku poantu ako bi ti jedan od njih smetao zato sto bi, 'nedaj boze', rekao da je bosnjak, hrvat, srbin... samim time pljujes na sve ono sto jest, iz vlastitih kompleksa.. ukratko, dobar je dokle se slaze s mojim misljenjem i vidjenjem, u suprotnom ne postoji), isto kao sto bi i on tebi ako ima ista u glavi.. that's the point.. ti samim time postajes fasist, jer branis necije povijesno pravo na izjasnjavanje i opredijeljenje i nisi nista bolji nego bilo koji apsolutist koji je carevao ovim prostorima.. a da podsjetim, nijedan opstao nije..
Postoji razlika.. tvoj problem ako to ne vidis i samim time ti predstavljam 'problem' samim time sto jesam, ili odakle sam, ili nesto deseto iz tvojih predodzbi, i iskljucivo predodzbi, o tome sta covjeka cini covjekom..
Ti.. ne znas nista o meni.. dovoljno ti je da ti netko izvana kaze 'Sarajevo', da se 'zapalis' odmah i pocnes pljuvati, a sve iz neke deluzije o 'zavisti prema glavnom gradu'.. zalosno..

Profile  

PostPosted: 03. 01. 2009. 11:22 

aj odjeb u troskoku majke vam
nishta pametno se ne moze prochitat na zadnje dvije stranice osim nechijeg truda da pishe na hrvatskom jeziku

Profile  

PostPosted: 03. 01. 2009. 13:22 

furija wrote:
aphazel wrote:
furija wrote:

nisam ni ocekivao drugu reakciju od mentalnog sklopa koji je u stanju izjavit ono iznad, posto nista 'konkretnije' i ne mozes reci, al moram priznat da ti zavidim jer ti je ovo najveci problem u gradu u kojem zivis i u kojem si rodjen

ili mozda nisi ??? ne bi me cudilo jer su samo doslama puna usta ovog grada

preporucujem ti da, uz ostale urbane idiote, nehljebe i puskurce, i dalje koristis svoju pistaljku na brojnim besmislenim protestima

you know it makes sense :lol:

Profile  

PostPosted: 03. 01. 2009. 14:21 
Moderator

boro LOCK!

Profile  

PostPosted: 03. 01. 2009. 15:02 

i ja sam za .... :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 03. 01. 2009. 15:49 

a bogovu ti majku :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 03. 01. 2009. 16:09 
Moderator

Što lock? Baš fina tema. Samo malo zastarjela kao i sve na rp forumu. Ovo oko Božić Bate Nikole Alije Mraza je dugogodišnja jebada koliko ja znam.

Profile  

PostPosted: 03. 01. 2009. 16:15 
Moderator

mah, ovo je tema za pokazivanje skrivenih ili neskrivenih nacionalistickih sklonosti. Budimo realni, svi ih imamo. :mrgreen:

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 206 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]